Elenaa- ale jaja jaja z ta tabletka , dobrze właśnie ze odwrotnie nie zrobiłaś , chyba nic nie zaszkodzi , hehe dobry ten twój mąż- no wiesz planowanie planowaniem a co będzie ciekawe
.
Airfix - jakbyś się mogła. Zapytać przy okazji byłabym wdzięczna
, u mnie narazie cisza - bez krwawienia z nosa, strasznie długo na betę musisz czekać masakra! Piękna beta serdeczne gratulacje :*!!!
Maziajka- dziwne ...szkoda ze bety nie możesz zrobić ale chyba do poniedziałku wszystko się wyjaśni , to bez sensu ...
Dziewczyny ja czytałam. O tej diecie zakwaszajacej dużo i iona jest strasznie wyniszczajaca organizm , masakra! Ja to jadłam serki i truskawek dużo, jogurtow z racji ze nie mogłam nic innego jeść przez migdałki - ciekawe jaki efekt będzie
.
Millo- ja zawsze allegro albo eBay jeśli chodzi o testy , owu te najtańsze byleby czytelne było ,
Dziewczyny mam takie pytanie - ostatnia @ była 25.04 i owu miałam 13.05 - teraz tak kiedy isc na usg żeby coś zobaczyć - 13.06 napewno juz będzie widać, a jakbym poszła wcześniej 7.06 - to myślicie zee serduszko zobaczę ? - dziś jest 5 tydz 4 dzień - czyli 6 tydz ogólnie , co myślicie ? Bo nie wiem.czekac do 13 czy 7 juz mogę iść , to prywatna wizyta to bym chciała juz coś zobaczyć skoro kupę kasy zapłacę
Napisane na GT-I9301I w aplikacji
Forum BabyBoom