reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Elenaa- ale jaja jaja z ta tabletka , dobrze właśnie ze odwrotnie nie zrobiłaś , chyba nic nie zaszkodzi , hehe dobry ten twój mąż- no wiesz planowanie planowaniem a co będzie ciekawe :) .

Airfix - jakbyś się mogła. Zapytać przy okazji byłabym wdzięczna :) , u mnie narazie cisza - bez krwawienia z nosa, strasznie długo na betę musisz czekać masakra! Piękna beta serdeczne gratulacje :*!!!

Maziajka- dziwne ...szkoda ze bety nie możesz zrobić ale chyba do poniedziałku wszystko się wyjaśni , to bez sensu ...

Dziewczyny ja czytałam. O tej diecie zakwaszajacej dużo i iona jest strasznie wyniszczajaca organizm , masakra! Ja to jadłam serki i truskawek dużo, jogurtow z racji ze nie mogłam nic innego jeść przez migdałki - ciekawe jaki efekt będzie ;).

Millo- ja zawsze allegro albo eBay jeśli chodzi o testy , owu te najtańsze byleby czytelne było ,

Dziewczyny mam takie pytanie - ostatnia @ była 25.04 i owu miałam 13.05 - teraz tak kiedy isc na usg żeby coś zobaczyć - 13.06 napewno juz będzie widać, a jakbym poszła wcześniej 7.06 - to myślicie zee serduszko zobaczę ? - dziś jest 5 tydz 4 dzień - czyli 6 tydz ogólnie , co myślicie ? Bo nie wiem.czekac do 13 czy 7 juz mogę iść , to prywatna wizyta to bym chciała juz coś zobaczyć skoro kupę kasy zapłacę ;)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
W 7 już powinno być widać wcześniej szkoda.

reklama
Airfix beta jest w porzadku i nie ma co sobie wyszukiwac, jak za duzo przyrasta to tez nie dobrze bo moze swiadczyc o zasniadzie wiec duzy spokoj i ma byc dobrze :) no i wychodzi na to, ze Twoj M mial racje, z tymi badaniami nasienia i tak w ogole, ze jak ma byc bobas to bedzie :)

Maran-atha Mi po prostu potrzebny był spokój. Nie umiem tego nazwać ale mam taka spokojna głowę, kompletnie bez zmartwień, pogodzona z tym ze to wszystko jest zaplanowane u góry i to tam się decyduje czy będziemy mieć dzieci czy nie. Starania kompletnie na luzie. O tak, mąż jest pełen uznania dla siebie ze to On miał rację i twierdzi ze to moja wina była.
Jestem umowiona do lekarza na 16-tego, nie chciałam wcześniej,a na razie walczę ze zgaga której w życiu nie miałam, prawie nic nie jem,schudłam 2kg :/ morfologia mi na lep, na szyję poleciała ale i z tym sobie poradzę, czuje ze będzie wszystko dobrze :)

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Airfix no i tak ma byc :) na zgage rennie sobie zapodaj i bedzie git ja w kazdej ciazy jadlam rennie na kilogramy do samego porodu :) no i ja jestem tego zdania, ze co nam pisane to u gory juz postanowione a my musimy tylko ten dar w odpowiednim czasie przyjac :) duzy spokoj teraz i zrob sobie zakwas z burakow czerwonych i pij to bedzie Ci na zdrowie a i bobas skorzysta :)

Millo mój bierze 100 mg magnezu czyli jest to 27% zapotrzebowania dziennego i clacium C (300 mg magnezu-37,5% zapotrzebowania dziennego i 60 mg witaminy C-75% zapotrzebownia dziennego). Więc to nie są duże dawki. A pozatym każe mu jeden mały jogurt zjeść i tyle :-) wiec ciężko to nazwać dieta dziewczynkowa :-) lekarz mu zlecił z morfologia potas i sód to miał niższe ode mnie. Ale nie wiem jak magnez i wapn :-)
Ja też w sumie jem wszystko, pomidory sa zakazane w diecie dziewczynkowej a u mnie ostatnio pomidorowka i spaghetti było, bo mojemu dziecku wszystko co z pomidorami smakuje, więc gotuję. Ale za to jem wiecej nabialu niz przed i wapń i magnez jak badalam miałam wysokie nawet :-) a potas i sod mialam w miare niski

Airfix sorki jeżeli Cię zdenerwowałam swoimi przyrostami bety nie taki miałam zamiar ,przy zasniadzie te przyrosty są o wiele wyższe ,fakt że każda ciąża jest inna i przyrosty też są różne ważne że mieszczą się w normach. Pozdrawiam i życzę powodzenia

Majorcia Ależ skąd Ci do głowy to przyszlo:) No coś Ty. Ja tylko chciałam wiedzieć ot tak jaki miałaś wynik :) Ale i implantacje miałaś dwa dni wczesniej to i betę musisz mieć wyzsza:) ja nie porównuje wyników, nie przeliczam. Po prostu ciekawa byłam w którym dniu miałaś Ty implantacje :)

To fajnie bo nie moim zamiarem było denerwowanie kogokolwiek. Ja jak zaszłam w ciążę to też czytałam sprawdzałam porównywałam taka natura człowieka. Porównywałam z beta Matik i innych dziewczyn. Życzę powodzenia w staraniach wszystkim dziewczynom będę tu czasem zaglądać i podczytywac. Airfix spokojnych 9 miesięcy, Miciur-ka tobie też spokojnych już 8 miesięcy.

Majorcia no raczej nie bo mialam bol owulacyjny i sluz plodny a 18.05 juz byl sluz nieplodny.

Dziewczyny a skad wiecie kiedy mialyscie implantacje?

u mnie poki co brak @ wczoraj wieczorem i dzis rano bol @ teraz nic...procz cyckow ciagle je czuje.

Jesli.nie bedzie @ w poniedzialek zrobie bete.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Maziajka U mnie podczas implantacji było czuć takie kłucie w szyjce i po prostu czułam ze to jest to. To była moja pierwsza myśl. Temperatura wtedy na wykresie spadła. A na drugi dzień rano był cień cienia widoczny tylko dla mnie.

Do góry