reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
ja juz poprzytulankach:-D mężuś spi zmęczony hihi:-D po cichutku mam nadzieje ze moze w tym cyklu sie uda:tak:a moze nawet by sunuś się trafił:-D takie malutkie nadzieje:zawstydzona/y:
jutro rano ide na kolejny monitoring i zobaczymy czy owulka byla :tak:
No nieźle. jak sie planuje dzidziusia to sexik nie zna czasu ani miejsca :D
Trzymam kciuki za owocny cykl :)))

Choc ja dzis w nienajlepszym nastroju:sorry:
zrobilam dzis test negatywny---a rozczarowanie tymwieksze...ze bylam niemalze pewna, ze jestem w ciazy...Ja i moj maz:eek:bo objawy od ok 7dni mam ciazowe:shocked2::-D:-D
niemalze wszytko i sadzialm ze test to tylko0 bedzie potwierdzenie.
Pisalam Wam, ze czuje ok 5 dni po owulacji- klucie i uczucie jakby miala przyjsc...bylam kilka dni rozdrazniona, mialam chwiejny nastroj i pobolowanie podbrzusza..takie motylki od jajnikow po pepek(jak przy pierwszej ciazy-wiem co czulam!!!:(.Pozniej uspokoilo sie, tylko jak wstawalam szybciej, czy podnioslam sie nagle to klulo gl po prawej str...Jednego dnia mialam zgage..gdzie zupelnie obce mi to uczucie- raz czy dwa z Klaudia tak mialam..chodze zmeczona, no i dzis 30 dc a @ nie ma...sluzu mnostwo- coraz sprawdzam, czy oby jednak nie przyszla@...i ta temp...37,2-37,7
po drodze byl roztroj zoladka, a zaraz po tym zatwardzenie:sorry:
juz nie wiem co mam myslec...negat. test sciagnal mnie na ziemnie:blink:czekam na '@

:dry:
Hmmmm wszystko wskazuje na to ze jestes w ciązy...i tak jak piszą dziewczyny powtorz test za kilka dni...
ale ja tez bym chyba wierzyla intuicji a nie testom..nikt poza Tobą nie zna tak Twojego ciala :)

ja też sobie tak obiecałam, ale nie wyszło ................ :tak: jak była z małym u fryzjera to musiałam rozmienić 100,a że nie chcieli mi rozmienic i obok była apteka to dokonałam zakupu i leży juz i czeka ....... :tak:
Jarzębinko czasem pokusa jest tak silna. Pamiętam cykl w ktorym zaszlam w ciąze...@ mi sie spoźnial zaledwie jeden dzien a ja walcze w myclach ze sobą przechodzac obok apteki i mowie: nie kupie testu bo mąz powie ze schizuje juz....i kupilam lecz wtedy zobaczylam te dwie magiczne kreseczki:))))szczerze to sie nie spodziewalam!!!!!!

Dziewuszki...ja was podczytuje ...ale mam straszny spadek formy......:-:)-:)-(
aniu co sie kochana dzieje?

ja też się odmeldowuję
właśnie skończyłam klientki i padam na twarz, a rano do pracy
jutro nadrobię i napiszę
Anufifi kochana ściskam mocno i wypędzam niski spadek formy:-) buziaki słonko:-)
Czarodziejko wypadałoby już coś opić:-D:-):-)
Jarzębinko jesteś kobietą o mocnych nerwach:-):-)ja już bym była dawno po teście:-):-)
Pyszczek Marzenix Rusałko pozdrawiam cieplutko:-)
jak kogoś ominęłam to przepraszam, ale tylko tak na szybko przeglądnęłam bo oko się klei i chce spać

życzę wszystkim kolorowych skarby wy moje:-)
buziaki:-)

witam :sorry2:

byłam wczoraj potwierdzić ciąże :) i jest jest jest !
dzidzia ma 8 mm 136/min bicie serduszka, słyszałam :cool2: i termin..na 09.09.09 hahaha to mi wyszło nieźle :) poza tym znowu cesarka :-p powiedziałam, że chciałabym spróbować tym razem rodzić naturalnie ze zniczuleniem zewnątrz oponowym to usłyszałam, że to nie bedzie możliwe bo w razie pękania blizny nie bede w stanie powiadomić o tym lekarza i raczej proponuje mi drugie cięcie. Pierwsze miałam bo syn nie obrócił się do porodu główką w dół. Miał ułożenie pośladkowe.

wiek ciąży 6 tygodni i 5 dni wg usg

ide Was poczytać :szok::-)

witam!;-)

w doope- moje cialo mnie oszukalo- ...dzis rano zupelnie cichaczem @ sie pojawila..jestem bardziej zaskoczona, niz zla...choc moze i jedno i drugie:wściekła/y:

nie wiem co jest:shocked2:z pierwszym dzieckiem tak szybko zaszlam..a teraz:eek:a najgorsze jest to, ze tu w UK nawet nie wiem gdzie mialabym na monitoring sie wybrac, czy zbadac, czy wszystko ok:sorry2:

reklama
Dzięki R.usałka a który to m-c starań ?

a celujesz w dziewczynkę czy w chłopczyka ? może dlatego masz problem z zajściem, bo na dziewczynkę trafić jest trudniej :)

Do góry