reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Elenaa- ale jaja jaja z ta tabletka , dobrze właśnie ze odwrotnie nie zrobiłaś , chyba nic nie zaszkodzi , hehe dobry ten twój mąż- no wiesz planowanie planowaniem a co będzie ciekawe :) .

Airfix - jakbyś się mogła. Zapytać przy okazji byłabym wdzięczna :) , u mnie narazie cisza - bez krwawienia z nosa, strasznie długo na betę musisz czekać masakra! Piękna beta serdeczne gratulacje :*!!!

Maziajka- dziwne ...szkoda ze bety nie możesz zrobić ale chyba do poniedziałku wszystko się wyjaśni , to bez sensu ...

Dziewczyny ja czytałam. O tej diecie zakwaszajacej dużo i iona jest strasznie wyniszczajaca organizm , masakra! Ja to jadłam serki i truskawek dużo, jogurtow z racji ze nie mogłam nic innego jeść przez migdałki - ciekawe jaki efekt będzie ;).

Millo- ja zawsze allegro albo eBay jeśli chodzi o testy , owu te najtańsze byleby czytelne było ,

Dziewczyny mam takie pytanie - ostatnia @ była 25.04 i owu miałam 13.05 - teraz tak kiedy isc na usg żeby coś zobaczyć - 13.06 napewno juz będzie widać, a jakbym poszła wcześniej 7.06 - to myślicie zee serduszko zobaczę ? - dziś jest 5 tydz 4 dzień - czyli 6 tydz ogólnie , co myślicie ? Bo nie wiem.czekac do 13 czy 7 juz mogę iść , to prywatna wizyta to bym chciała juz coś zobaczyć skoro kupę kasy zapłacę ;)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

-Miciurka ja bym poczekala jednak. Będziesz spokojniesza jak pójdziesz i wszystko będzie jak trzeba.

Dziewczyny ja nie słyszałam o tej ciesni nadgarstka. Ogólnie ja dobrze znoszę ciążę. Wymioty tez mi nie przeszkadzały.

-Maziajka jeśli masz możliwość iść do lekarza w poniedziałek to możesz spróbować ale on Ci jedynie powie ze np. Macica wygląda ciążowo, bo nie wiem czy będzie pęcherzyk tak wcześnie. Ja jednak poszłabym na betę.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Airfix w 15 dniu po owulacji miałam 247.7 ale to i tak zależy od implantacji
Milo ja mojego nie trulam żadnymi suplementami ani specjalnie dietą
Miciur-ka trudno powiedziec u jednych zarodek i serduszko widać w 6 tygodniu a inni muszą czekać dłużej
Moja siostra bijące serduszko zobaczyła dopiero w 8 tygodniu i juz się bardzo denerwowała a urodziła zdrową córeczkę

Ostatnia edycja:
Airfix podejrzewam ze w 8 dniu po owulacji a w 9 dniu zobaczyłam cień cienia na teście a w 10 dniu byłam na becie i wynik miałam 18,7 na drugi dzień miałam 36,9 bo te testy też mi różnie wychodziły i myślałam że już po ciąży więc żeby nie swirowac zbytnio robiłam betę na następny dzień miałam 61,0 a potem robiłam juz w 15 dniu

Airfix chyba że owulacje miałam wcześniej więc jak miałam dwa dni wcześniej to implantacji miałam nie w 8 a w 10 dniu tego akurat na 100% nie jestem pewna bo nie miałam żadnych objawów i nie robiłam testow w 23 dniu cyklu zobaczyłam cień cienia w 24 dniu robiłam ta pierwsza betę to akurat wiem bo prowadziłam wykres

reklama
Do góry