reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Millo Te są jedne z lepszych i wyrazniejszych testów które robiłam do tej pory:) z innych firm też taka, nawet jaśniejsza kreska wychodzi. Ja z synkiem dwie ciemne kreski w 12tyg zobaczyłam dopiero. Nie wiem jak się ma beta hcg do intensywności kreski. Czy jest jakiś próg hcg od którego wychodzą dwie ciemne. Ja mogę mieć słabą przenikalnosc hcg do moczu.

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Airfix beta super :)

ja w ciązy z synkiem 17 dpo miałam 146, zatem u Ciebie pewnie 16 dpo będzie ładny przyrost i coś koło 150 jak nie ponad :)

Elenaa cieśń nadgarstka często dokucza w ciąży z powodu ucisku na nerwy mnie drętwieje ręka i okropnie boli zwłaszcza w nocy.
Maziajka a owulacja nie mogła Ci się przesunąć tak o dwa dni ?
Mnie po nocy zawsze testy wychodziły słabsze niż te które robiłam w dzień a pierwszy pozytywny pepino był tak słaby że normalnie nikt nic by tam nie dostrzegł ja pod światło po jakiś 30 minutach zobaczyłam szary jakby cień i zrobiłam innej firmy wtedy pokazała się jasniutka kreska tyle że ja mało piłam żeby stężenie moczu było inne

Majorcia A czy przed ciaza miałaś problemy z ta ciesnia? Ja nie chce nic krakac ale w nocy z ręką nie moge sobie poradzić. Dziś 3 palce miałam tak bolesne w opuszkach jakby mnie prąd kopnął. Nagle się to stało wieczorem i trzymało całą noc. Potem 3 palce u stopy to samo. Stracha miałam dziś jak nie wiem.

Airfix według mnie kreski super jak na ten okres musi być bardzo wysoka beta żeby krechy były mocne nic się nie przejmuj i ciesz się ciążą musi być dobrze innej opcji nie ma

Majorcia ja o dziwo bardzo spokojna jestem. Czuje ze będzie dobrze. Myślę ze pójdę we wtorek dla zasady do ginka na NFZ na wizytę 2minutowa z usg haha A koło 16-17 się umowie do dobrego ginka już.

dzis dowiedziałam się, że moja koleżanka urodzi drugiego synka, i że nie jest zadowolona. Na to mój małżonek, "no to nie wiedziała, że trzeba zaplanowac płeć?" he he dobre :) ja do mojego męża mówie, że hormony i minerały mam dziewczynkowe, jak wyjdzie chłopczyk, to on nie przyłozył się do planowań :p a bierze tylko magnez i calcium C, a i tak zapomina codziennie :)

Miałam i podejrzewam zbyt duże ilości magnezu z b6 to chyba efekt uboczny tej diety dziewczynkowej jak odstawiłam suplementy to mi się uspokoiło po jakimś czasie . Ja już dostałam skierowanie do neurologa ale nie poszłam bo jak się uspokoiło. A teraz znów i znów biorę magnez z b6 przeciw skurcza macicy podejrzewam że masz to samo spróbuj ułożyć rękę inaczej w dół ja daje niżej zwisa mi z łóżka i po czasie ból ustępuje

reklama
Do góry