reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Maziajka Mi test owulacyjny ciąży nie wykrył. Z moich obserwacji wynika ze wczoraj lub dziś powinnam @ dostac;na szczęście sucho i na nią się nie zanosi .

Aga30 Czyli to za wcześnie mówisz...to może się umowie i tak po prostu zeby sprawdzić czy ok wszystko.

Test z dzis kardioline

1464680093-1d1mld.jpeg

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

tak.wiem.ze musi byc mocna ale ja robila na pewno rozcienczony mega bo.juz z 4 razy dzis sikalam i za 4 razem.tak.jakos z nudow zrobilam wczesniej nigdy nie mialam 2 kresek tak.pozno a robilam.tez wczoraj przed wczoraj[emoji14]zobaczymy wzielam.sobie do pracy i bede testtowac haha

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

tak.wiem.ze musi byc mocna ale ja robila na pewno rozcienczony mega bo.juz z 4 razy dzis sikalam i za 4 razem.tak.jakos z nudow zrobilam wczesniej nigdy nie mialam 2 kresek tak.pozno a robilam.tez wczoraj przed wczoraj[emoji14]zobaczymy wzielam.sobie do pracy i bede testtowac haha

ja robiłam przez 3 dni chyba, pierwszy z porannego a następne dni z popołudnia i wieczoru. Test ciążowy dopiero w 30 podajze zrobiłam.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka Mi test owulacyjny ciąży nie wykrył. Z moich obserwacji wynika ze wczoraj lub dziś powinnam @ dostac;na szczęście sucho i na nią się nie zanosi .

Aga30 Czyli to za wcześnie mówisz...to może się umowie i tak po prostu zeby sprawdzić czy ok wszystko.

Test z dzis kardioline

1464680093-1d1mld.jpeg

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Może będzie widać maleńki balonik ale w środku będzie ciężko coś dojrzeć chyba że owu wystąpiła wcześniej. Często się dziewczyny denerwują że pęcherzyk jest bez zarodka. Lepiej poczekać i umówić się na betę raz a potem po 2 dniach znowu jeśli jest przyrost bety to znaczy że się ciąża rozwija. Tak najszybciej zbadasz czy jest wszystko ok.

kasia ja od tygodnia robie dziennie owulacyjne z porannego i wieczorem i nigdy mi nic nie wyszlo a dzis w dzien @ zrobilam i wyszlo zobaczymy czytalam ze mozliwe ze to ciaza albo jakies zaburzenia hormonalne moze przed @ tez jest ten.hormon .Nie nakrecam.sie bo.wiem.ze to.nic.nie.znaczy :-)

kasia ja od tygodnia robie dziennie owulacyjne z porannego i wieczorem i nigdy mi nic nie wyszlo a dzis w dzien @ zrobilam i wyszlo zobaczymy czytalam ze mozliwe ze to ciaza albo jakies zaburzenia hormonalne moze przed @ tez jest ten.hormon .Nie nakrecam.sie bo.wiem.ze to.nic.nie.znaczy :-)

A na kiedy masz termin? życzę Ci aby to było to :-)

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny . Airfix kreska pięknie ciemnieje super. Ja robiłam zaraz na początku betę oraz po dwóch dniach żeby sprawdzić przyrost . Mnie testy owulacyjne nie pokazały w ciąży żadnej kreski, więc to różnie bywa. Przyrost natomiast miałam wysoki co pozwoliło mi marzyć ze może będzie dziewczynka bo gdzieś wyczytałam ,że początkowe wysokie przyrosty mogą wskazywać na zarodki żeńskie

Do góry