reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Aga no nie do konca mam torbiel endometrialna ale ginka poki co powiedziala ze male znalezisko wiec raczej nie powinno byc jakis problemow z zajsciem.A ciaza ma byc wlasnie lekarstwem na nią.
Pożyjemy zobaczymy:)

reklama
Airfix jak miło, zaglądam tu wczoraj a tu takie wieści zaglądam dzisiaj i cieszę się razem z tobą. Czułam ze będzie kreska ciemnieć, u mnie też na początku był tylko cień na tych pepino a na innym ku mojemu zdziwieniu wyszła blada kreska. Gratuluję Ci z całego serca i trzymam kciuki za tą małą istotkę , czuję że będzie dobrze .Pozdrawiam wszystkie staraczki.

Aga no nie do konca mam torbiel endometrialna ale ginka poki co powiedziala ze male znalezisko wiec raczej nie powinno byc jakis problemow z zajsciem.A ciaza ma byc wlasnie lekarstwem na nią.
Pożyjemy zobaczymy:)
Maziajka nie martw się ja tez mam torbielke endo na jednym jajniku i mój gin to samo mówił że raczej problemu nie powinno być, udało się w pierwszym cyklu także trzymam kciuki, niestety czytałam że nawet ciąża nie usunie tego dranstwa tylko wyciszy chorobę, ja tej torbieli nabawilam się po pierwszej cesarce chyba dobrze mnie nie wyczyscili

Napisane na LIFETAB_P831X w aplikacji Forum BabyBoom

Airfix gratulacje!!! nie miałam czasu w weekend za bardzo zaglądać, a tu takie nowiny! pochwal się testem :)

Maziajka jak sporo pijesz to stężenie tego hormonu może byc w moczu małe. Mi z synem takie bladziochy wychodziły przy becie we krwi ponad 300, że dałam sobie spokój i już dalej nie robiłam, tylko bete powtórzyłam czy rośnie. A wtedy też bardzo dużo piłam wody. Więc kciuki i za Ciebie :)

Wszystkie zaciążycie, zostane sama na placu broni w kolejnym cyklu :)

elena no wlasnie pije bardzo duzo po ok 3 l wody dziennie...poki co dalam sobie spokoj z testami i nie mam.zadnego w zapasie[emoji14]apteki omijam szerokim lukiem by mnie nie kusilo hahaha

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

1464605683-1d1mld.jpeg
Dziewczyny oby po tych prawie 5 latach się udało nam. Na żywo testy mają dość wyrazniejsze kreseczki. Ten test z dołu kardioline polecam...od razu kreseczka wyszła.
Zgage mam jak nie wiem od 2dni ale dziś to jakaś apokalipsa,ja zgagi w życiu nie miałam. .o i sikam na neonowo ale ph 5,5 wiec dobre hahah śluzu brak,susza. Wczoraj lekkie pobolewnie jak na @ ale polaczone z motylkami w brzuchu:)

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry