reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A przyrost na początku miałam prawie 200% potem już były koło 100% a potem jeszcze niżej potem już usg potwierdzało jak się rozwija ciąża i dodam że betę robiłam nie po to by prognozować płeć ale żeby sprawdzić jak się rozwija ciąża bo bardzo bałam się że i ją stracę

reklama
Airfix kreseczka ciemnieje ładnie. Ja zrobiłabym tylko betę i tsh. Progesteron przy duphastonie i tak inny będzie :). dopiero przed końcem 1 trymestru będziesz miała więcej do zrobienia.

Maziajka jak zrobiłam owulacyjny dzień po @ to testowa wychodziła pierwsza przed kontrolną. 11 dpo nawet cienia nie miałam w teście ciążowym. W ciąży z córką miałam szybko skutki napuchnięte.

Mi beta szybko przyrastała w ciąży z synkiem a ph miałam ponad 7. Nie wiem jak przy córce miałam.

Elenaa wszystkie przez prawie dwa lata aż odbiło mi się to zleksza na zdrowiu. Ale pod koniec nie stosowałam już nic poddałam się, nie wierzyłam że może mi się jeszcze udać. Powoli rezygnowalam z czegoś. Na początku były to testy do ph pochwy potem zakwaszenie rephresem bo stwierdziłam że wszystko wymiera w tym środowisku, potem odstęp było tylko w okolicach owulacji .
Najdłużej dieta a i suplementy tez odstawiłam brałam najdłużej costagnus oraz inofolic żel tez mi nie pomógł w szczęśliwym cyklu było już bez pilnowania i brania czegokolwiek. Mąż jedynie brał od dwóch miesięcy SAlfazin

Airfix jeżeli bierzesz duphaston to on jak tu pisze Elisse zaburza wynik ja brałam luteine a na pewno pamiętasz jak Matik albo Młode liski robiły progesteron bo im Piranha mówiła że też prognozuje ciążę. Ja Cię do niczego nie namawiam ja pisałam co ja robiłam.

Maziajka też tak potem robiłam :D nie chciałam kresek pojedynczych. Jedynie w kilka dni przed @ w szczęśliwym cyklu robiłam bo miałam iść na wesele. I tak negatywny wyszedł. A dzień po imprezce +.

Majorcia czasami te wspomagacze tylko utrudniają.

reklama
Do góry