A przyrost na początku miałam prawie 200% potem już były koło 100% a potem jeszcze niżej potem już usg potwierdzało jak się rozwija ciąża i dodam że betę robiłam nie po to by prognozować płeć ale żeby sprawdzić jak się rozwija ciąża bo bardzo bałam się że i ją stracę
reklama
elisse
Fanka BB :)
Airfix kreseczka ciemnieje ładnie. Ja zrobiłabym tylko betę i tsh. Progesteron przy duphastonie i tak inny będzie . dopiero przed końcem 1 trymestru będziesz miała więcej do zrobienia.
Maziajka jak zrobiłam owulacyjny dzień po @ to testowa wychodziła pierwsza przed kontrolną. 11 dpo nawet cienia nie miałam w teście ciążowym. W ciąży z córką miałam szybko skutki napuchnięte.
Mi beta szybko przyrastała w ciąży z synkiem a ph miałam ponad 7. Nie wiem jak przy córce miałam.
Maziajka jak zrobiłam owulacyjny dzień po @ to testowa wychodziła pierwsza przed kontrolną. 11 dpo nawet cienia nie miałam w teście ciążowym. W ciąży z córką miałam szybko skutki napuchnięte.
Mi beta szybko przyrastała w ciąży z synkiem a ph miałam ponad 7. Nie wiem jak przy córce miałam.
Elenaa wszystkie przez prawie dwa lata aż odbiło mi się to zleksza na zdrowiu. Ale pod koniec nie stosowałam już nic poddałam się, nie wierzyłam że może mi się jeszcze udać. Powoli rezygnowalam z czegoś. Na początku były to testy do ph pochwy potem zakwaszenie rephresem bo stwierdziłam że wszystko wymiera w tym środowisku, potem odstęp było tylko w okolicach owulacji .
Najdłużej dieta a i suplementy tez odstawiłam brałam najdłużej costagnus oraz inofolic żel tez mi nie pomógł w szczęśliwym cyklu było już bez pilnowania i brania czegokolwiek. Mąż jedynie brał od dwóch miesięcy SAlfazin
Najdłużej dieta a i suplementy tez odstawiłam brałam najdłużej costagnus oraz inofolic żel tez mi nie pomógł w szczęśliwym cyklu było już bez pilnowania i brania czegokolwiek. Mąż jedynie brał od dwóch miesięcy SAlfazin
Airfix jeżeli bierzesz duphaston to on jak tu pisze Elisse zaburza wynik ja brałam luteine a na pewno pamiętasz jak Matik albo Młode liski robiły progesteron bo im Piranha mówiła że też prognozuje ciążę. Ja Cię do niczego nie namawiam ja pisałam co ja robiłam.
KasiaMarysia23
tak wiem wiem ale poki co czekam do czwartku nie chce 1 krechy ogladac
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
elisse
Maziajka też tak potem robiłam nie chciałam kresek pojedynczych. Jedynie w kilka dni przed @ w szczęśliwym cyklu robiłam bo miałam iść na wesele. I tak negatywny wyszedł. A dzień po imprezce +.
Majorcia czasami te wspomagacze tylko utrudniają.
Majorcia czasami te wspomagacze tylko utrudniają.
reklama
Hejka u mnie @ nie ma ale pewnie przyjdzie lada chwila bo szyjka w górze i zmiękła.Poza tym snilo mi sie dzisiaj , ze dostalam @ wiec pewnie tak bedzie
MIIURKA ten zel ktory polecalas to to?Link do: Żel intymny - Sylk (50ml)
MIIURKA ten zel ktory polecalas to to?Link do: Żel intymny - Sylk (50ml)
Podziel się: