reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Nie wiem czy dobrze pamiętam ale gdzieś czytałam ze tez miałaś problemy z tarczyca? Bo ja mam niedoczynność spowodowaną hashimoto i zaraz jak robiłam betę to robiłam tsh i już poszło w górę sama szybko podnosiłam sobie euthyrox bo przypuszczam ,że wcześniejsze poronienia były spowodowane nie leczoną tarczyca.

To ja pójdę jutro na ta betę ;) i potem w piątek. A czy jakies badania inne powinnam zrobic? Bo ja nie moge byc kluta za czesto.

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Potem to już lekarz zleca badania. Jeżeli beta będzie powyżej 5 jednostek to na 100% ciąża. To najpewniejszy test a jeżeli za 2 dni będzie jej drugie tyle to znaczy ze ciąża rozwija sie prawidłowo.

Maziajka - mi dopiero po terminie wyszedł test owu , bo robiłam razem z testami bhcg, także jeszcze nie trać nadzieji ;)

Majorcia - i co z tym przyrostem a płcią dziecka ? Prawda czy nie , bo ja też czytałam o ph moczu jak się ma dane ph to ze najprawdopodobniej tak płeć itp ale nie prawda bo miałam niskie a wyszedł chłop ;) .

Airfix - mega gratulacje - kciuki mocno trzymam,!! koniecznie zbadaj tarczyce jak masz jakiś problem , (kurde ja chyba tez zbadam bo ja mysle ze mam ale "nie mam stwierdzonych" problemów przez lekarza ),

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Maziar-ka u mnie się sprawdziło oczekuję dziewczynki a mam trzech synów. Podczytywalam forum od ponad dwóch lat i zdecydowałam się jeszcze raz spróbować i nie żałuję noszę pod sercem małą kobietke

Ostatnia edycja:
ja z synkiem tez miałam duży przyrost hcg i niskie ph moczu :p także ja w takie rzeczy bym nie szła :)

Airfix jeszcze przypomniało mi się że robiłam progesteron żeby sprawdzić jaki jest i był wysoki bo dziewczyny tu na forum pisały że jego wysokie stężenie też prognozuje ciążę a w ciążach które poronilam był niski gdzieś około 8 a w tej ciazy ponad 30 i za każdym razem brałam od chwili pozytywnego testu luteine i wyniki juz były po luteine tej dopochwowej.
Maziar-ka u mnie się sprawdziło noszę pod sercem dziewczynkę a mam trzech synów, skuszona tym forum spróbowałam jeszcze raz j

Ostatnia edycja:
Jasne każdy ma prawo do swoich przekonań ja w ph moczu i te całe testy tez nie wierzę natomiast czytałam ze jeżeli chodzi o przyrost bety to prognozujący jest ten na samym początku ale sama nie wiem u mnie się sprawdziło potem te przyrosty juz nie były tak wysokie a z racji wcześniejszych poronien robiłam parę razy pozdrawiam

reklama
Majorcia - a jaki duży miałaś ten przyrost - o konkretny przykład mi chodzi :) , no ja o tym nie słyszałam w sumie ale ciekawe :)

Dziewczyny a co brać na duże krwawienia z nosa ?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry