reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Airfix - juhuuu ! Jest kreseczka u yeah :)! Niech bąbelek się trzyma tam i siedzi u mamy aż do lutego :D

Aga - ojej może się jescze odwróci, jak nie to trudno jakoś wyjść musi ;) , mus to mus , zależy jaki masz organizm to tak szybko się dochodzi do siebie jedni szybciej inni nie, ja się modlę o SN bo mam.taka kiepska skórę zrosty się robią bliznowce itp i chyba bym miała przerabane po cc I to ostro.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1464605683-1d1mld.jpeg
Dziewczyny oby po tych prawie 5 latach się udało nam. Na żywo testy mają dość wyrazniejsze kreseczki. Ten test z dołu kardioline polecam...od razu kreseczka wyszła.
Zgage mam jak nie wiem od 2dni ale dziś to jakaś apokalipsa,ja zgagi w życiu nie miałam. .o i sikam na neonowo ale ph 5,5 wiec dobre hahah śluzu brak,susza. Wczoraj lekkie pobolewnie jak na @ ale polaczone z motylkami w brzuchu:)

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
A to mój za drugim razem jak zrobiłam
To było w dniu okresu straszny bladzioch.

18cf69b137e39603ea453b9f49870ae7.jpg

Aaa.. Airfix ja to od dłuższego czasu trzymam kciuki. Jeszcze nie puszczam do czasu wyniku bety :)

Maziajka uda się :) nie ma innej opcji :D
W staraniach na chłopca dużo wody się pije ;)

Maziajka Robiłaś jakiś tescik?

Ja to zawału dostanę chyba do 12tyg ...bo dziś temperatura spadła ,a ja już polecialam sprawdzić czy aby test ciemnieje.... czy wszystko jest dobrze. Na szczęście ciemnieje. Zrobiłam dwa z ciekawości, jeden ten kardioline i taki niby czuły 10ml/u...kardioline bije wszystkie testy jakie do tej pory używałam.Na allegro nie całe 4zl kosztuje. Na nim kreseczka wychodzi piekna,a na tych innych bladzioch.Domowilam 3szt dziś. Mysle co by pod koniec przyszlego tygodnia isc na wizytę,czy to za późno? To byłby prawie 6tydz.

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Co do wizyty to 6 tc to za wcześnie będziesz się stresować bo serduszka jeszcze nie widać dopiero po 7 tc widać mały zalążek z serduszkiem.

Airfix nie nie robilam nic zrobie w czwartek jak @ nie bedzie...poki co nastawiam sie , ze przyjdzie.Nie mam nigdy zadnych objawow @ teraz tez tak jest na ciaze zadnych objawow tez nie mam jedynie moj mowi ze jakies brodawki mam opuchniete i faktycznie sa takie ale nigdy ich nie obserowalam wiec nie wiem czy przed @ takich nie mam.

z wizyta jeszcze poczekaj no chyba ze potrzebujesz l4.

reklama
Do góry