reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Okresy miałam co 30-34 dni więc owulacje miałam później wtedy mi wypadła coś około w 17 dc

reklama
czyli jeszczw sie nie zalamauje bo powiem.ze tak.mnie dzis sutki szczypia ze w szoku bede jak to nie ciaza bo nie mialam.czegos takiego a jestem w pracy wiec nawet o ciazy nie mysle bo mam taki zapieprz

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dziewczyny zrobiłam zwykły test z tesco albo boots, tylko w dzień spodziewanej @. Zawsze mi wyszło w 1 ciąży i w tej tez .

Airfix- nie ma testów idealnych ;) , clearblue to masakra - drogie.

Ogólnie te tanie z allegro to lipa straszna, słaby cień cienia wychodzi , myślałam. Że trochę bedzie ciemniejsza kreska po kilku dniach ale nie to samo. Także owulacyjne polecę te najtańsze ale ciążowe nie zbyt chyba ze na taki pierwszy raz i jak wyjdzie cień cienia to spr na innym teście hehe

ja dziś powtarzalam I ładnie wyszedł - dalej dwie krechy i druga ciemniejsza

Moje dzisiejsze
1464549417-1d1mld.jpeg

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka Piękne kreski :) ile dni po owulacji jesteś?

Kochane, u mnie dziś w 12dpo wyszla kreseczka, nie jakaś mocna ale przynajmniej widoczna dla wszystkich :) Trzymajcie kciuki za moją kropeczke, żeby tym razem się udało...implantacja musiała być 10dpo.

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

airfix gratulacje:-) szczerze zazdroszcze mam nadzieje ze i mnie sie udalo jutro mam termin @ ale specjalnie nie kupowalam juz testow zatestuje dopiero w czwartek jak @ nie przyjdzie.

Sama nie wiem bardzo bym chciala ale ta 1 kreska daje do myslenia:-( z drugiej strony te piersi na prawde w sb mnie tak swedzialy , w nd sutki mnie tak bolaly jak przy karmieniu taki charakterystyczny bol jakby ktos za nie ciagnal.Wiem, ze sobie tego nie wkrecam bo na prawde ten weekend caly spedzilam w pracy i nie mialam czasu nawet myslec o ciazy....poza tym ta duza ilosc sluzu...no nie wiem jak @ przyjdzie na pewno sie nie zalamie bo doskonale wiem ze to tak latwo nie jest:p

powiedzcie czy jak sie duzo.pije i sika to to stezenie hcg w moczu moze byc wyplukane? bo ja pije srednio 3 l wody dziennie.

Airfix - gratulacje po cichuuu! Kciuki trzymam&&& , ja ten test robiłam wczoraj 16 dni po owulacji, dla porównania zrobiłam tez 14 dni po I była kreska juz widoczna normalnie dla obiektywu aparatu tez,

Pokaż. Ten test ! Kciuki kciuki i jeszcze raz kciuki & zapraszam na lutowe mamuśki :)!!

Maziajka- jasne jak za dużo pijesz to tak nawet w ulotce tak jest napisane,
Hm rób test poranny, w dzień spodziewanej albo dzień później .

Trzymam kciuki !

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

no wlasnie teraz tez szukalam info w necie ze moze byc wyplukany.Termin @ mam na jutro ale zrobie dopiero w czwartek w sr nie bede pila tak duzo jakby co_O ile oczywiscie @ nie przyjdzie co ma byc to bedzie:-):-)

Kochane, u mnie dziś w 12dpo wyszla kreseczka, nie jakaś mocna ale przynajmniej widoczna dla wszystkich :) Trzymajcie kciuki za moją kropeczke, żeby tym razem się udało...implantacja musiała być 10dpo.

Airfix superr gratulacje! trzymam teraz kciuki za kropeczke oby zdrowo rosła w brzuszku mamusi. Wiedziałam że Ci się uda[emoji4]
Elisse obyscie jak najszybciej wrócili do domku, zdrówka dla Piotrusia.

Maran ale masz śliczna ta trójce, będą podbijaly serca chlopakow.

Miciurka gratulacje spokojnych 8 miesięcy[emoji23]

Napisane na LIFETAB_P831X w aplikacji Forum BabyBoom

No nie wierzę!? W końcu by się udało! Super. Bete robisz? Wiem że jak jest test pozytywny to nie ma potrzeby. Ja zrobiłam dla potwierdzenia. [emoji110] za Ciebie

reklama
airfix gratulacje:-) szczerze zazdroszcze mam nadzieje ze i mnie sie udalo jutro mam termin @ ale specjalnie nie kupowalam juz testow zatestuje dopiero w czwartek jak @ nie przyjdzie.

Sama nie wiem bardzo bym chciala ale ta 1 kreska daje do myslenia:-( z drugiej strony te piersi na prawde w sb mnie tak swedzialy , w nd sutki mnie tak bolaly jak przy karmieniu taki charakterystyczny bol jakby ktos za nie ciagnal.Wiem, ze sobie tego nie wkrecam bo na prawde ten weekend caly spedzilam w pracy i nie mialam czasu nawet myslec o ciazy....poza tym ta duza ilosc sluzu...no nie wiem jak @ przyjdzie na pewno sie nie zalamie bo doskonale wiem ze to tak latwo nie jest:p

powiedzcie czy jak sie duzo.pije i sika to to stezenie hcg w moczu moze byc wyplukane? bo ja pije srednio 3 l wody dziennie.

Maziajka spokojnie uda się na pewno. Mi też nie odrazu się udało. Jeżeli wszystko w porządku u Ciebie ze zdrowiem to jest tylko kwestia czasu.

Do góry