reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Aga30 Szczerze to nie wiem kto tu ma najdłuższy staż w staraniach;) ja ogólnie jestem na forum chyba ok 2,5r...nie wiem :) muszę sprawdzić kiedyś. O dzidzie staramy się, we wrześniu minie 5lat...Ale z przerwami. Wierzę że kiedyś się uda:)

Miciur-ka Ja szukam znów ciazowych testów idealnych...wszystko jakieś takie dziadostwo. Dobre są ale zagraniczne First Response i Clearblue ale dla mnie to dość duży wydatek jak na test:)
U mnie owulacyjny test jedna kreska i drugi bladzioch czyli negatywny.

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aga - zrobiłam test owulacyjny z ciekawości i faktycznie dodatni wyszedł i to mega dodatni :). Nie wiem czy taki miałam kiedykolwiek na owulację hah :)

Airfix - a widzisz .. :) , zawsze po kilku spadkach pod rząd nie ma co, a narazie temp ladna - tylko wystarczy uzbroić się w cierpliwość - także kciuki trzymam. &&&

Maziajka to za 2 dni znów próbuj a może jeszcze coś wyskoczy :) ja w 12 dniu po to tak ledwo pod światło było - kciuki &&&

Ja powtórzylam test kreska ciemniejsza, a te testy paskowe najtańsze to lipa na maxa, cień cienia ciągle tylko widać

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Testy owulacyjne od poczatku wychodziły mi dodatnie przez co nie wiedziałam czy to owu czy ciąża bo ciążowy wskazał brak ciąży a potem to już takie krechy wychodziły że hej

Aga30 Szczerze to nie wiem kto tu ma najdłuższy staż w staraniach;) ja ogólnie jestem na forum chyba ok 2,5r...nie wiem :) muszę sprawdzić kiedyś. O dzidzie staramy się, we wrześniu minie 5lat...Ale z przerwami. Wierzę że kiedyś się uda:)

Miciur-ka Ja szukam znów ciazowych testów idealnych...wszystko jakieś takie dziadostwo. Dobre są ale zagraniczne First Response i Clearblue ale dla mnie to dość duży wydatek jak na test:)
U mnie owulacyjny test jedna kreska i drugi bladzioch czyli negatywny.

Ja miałam jeden bardzo czuły i on mi nic nie wskazał wieczorem kupiłam zwykły ten mniej czulszy i wskazał cień który pokazał sie na drugi dzień rano po wyschnięciu.

Ja miałam jeden bardzo czuły i on mi nic nie wskazał wieczorem kupiłam zwykły ten mniej czulszy i wskazał cień który pokazał sie na drugi dzień rano po wyschnięciu.
To u mnie dziś na tym quixxie cosik było widać jak wysychal i dopiero jak całkiem po ok 30min wysechl to jakiś ślad jest cienia. .Ale mówię,to ja go widzę, a człowiek o zdrowych zmysłach by powiedział pewnie ze nic nie ma ;)

Dziewczyny w takim razie które Wy testy polecacie? Ja mam jakieś zwykle coloidalne cokolwiek to znaczy ktorym nie wierze zbyt haha, z tego quixxa kasetowe i nie wyprobowane- kardioline.

To u mnie dziś na tym quixxie cosik było widać jak wysychal i dopiero jak całkiem po ok 30min wysechl to jakiś ślad jest cienia. .Ale mówię,to ja go widzę, a człowiek o zdrowych zmysłach by powiedział pewnie ze nic nie ma ;)

Dziewczyny w takim razie które Wy testy polecacie? Ja mam jakieś zwykle coloidalne cokolwiek to znaczy ktorym nie wierze zbyt haha, z tego quixxa kasetowe i nie wyprobowane- kardioline.

Ja miałam kasetkowy zwykły i wyszedł taki rozlany cień i uznałam ze negatyw. A wcześniej Pink o wysokiej czułości i nie wyszedł to był strumieniowy.

aga ja tego pinka robilam.wlasnie co Ty a on w ktorym.dniu Ci nir wyszedl?

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi w pierwszej ciąży Pink też nie wychodził. Bobotesty też niby dobre są i te kardioline, pepino z Auchana hehe Ja jutro zrobię tego kardioline i zobaczę jaki efekt.

Airfix trzymam kciuki nadal.

Maziajka w dzień @ dopiero pozytywny wyszedł, więc czekaj. Objawów nie miałam żadnych.

My na pewno minimum do czwartku jesteśmy. Nie ma to jak karimata.

reklama
Do góry