reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny ja nie mam po co testować jutro....niestety....temperatura spadła na dół,piersi wreszcie przestały boleć chyba ze jakimś cudem nagle zaczną boleć od nowa i temp wzrośnie. Obstawiam w poniedziałek @. Kolejny cykl przede mną :)

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Airfix - daj spokoj żaden spadek kobieto jak narazie :) ,
Dalej czekamy na rozwój sytuacji

Ja jutro powtarzam test ,

Maziajka- pewnie testuj w 12 i 14 powtorz , u mnie 12 dni po ledwie coś było widać

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka gratulacje :)

Aga30 to już niedługo :)

Maziajka, Airfix trzymam kciuki za niedzielne testy.

Maran jakie sympatyczne masz córki :)

Ja z malutkim w szpitalu jestem. Ma zapalenie pęcherza.

Elisse Ojej zdrówka dla maluszka. Nie ma nic gorszego niż te szpitale i np u nas spanie na krześle.

Miciur-ka U mnie temp zawsze spada przed @, nie zdarzyło się żeby pod koniec spadła i się podniosła ale nie samo to przesądza ten cykl...tylko od rana kompletnie całkiem mnie piersi przestały boleć,z wielkich,ciężkich,bolacych się zrobiły dwa obwisle hahah dziś jeszcze miałam masę pracy fizycznej na słońcu i od słońca poparzona jestem.

Ja tam cycorow w ogole nie czuje a normalnie przed @ bola... dzis mnie za to swedzialy strasznie .

Elisse kurcze wspolczuje:(( zdrowka dla Piotrusia:)

Miciurka gratulacje :)

Aga30 to już niedługo :)

Maziajka, Airfix trzymam kciuki za niedzielne testy.

Maran jakie sympatyczne masz córki :)

Ja z malutkim w szpitalu jestem. Ma zapalenie pęcherza.

Dziękuję , ojej biedny maluszek obyście szybko wyszli ! Ja jedyny raz byłam kilka dni z młodym i masakra ! Wszyscy mnie tak wku...
Elisse Ojej zdrówka dla maluszka. Nie ma nic gorszego niż te szpitale i np u nas spanie na krześle.

Miciur-ka U mnie temp zawsze spada przed @, nie zdarzyło się żeby pod koniec spadła i się podniosła ale nie samo to przesądza ten cykl...tylko od rana kompletnie całkiem mnie piersi przestały boleć,z wielkich,ciężkich,bolacych się zrobiły dwa obwisle hahah dziś jeszcze miałam masę pracy fizycznej na słońcu i od słońca poparzona jestem.

Airfix - u mnie też zawsze temp spada, hehe I w tym cyklu było tak ze spadła i się podniosła zaraz ;) . Także cierpliwości

Maziajka - ja sobie zaraz wydrapie cycki haha, może dobry znak wiec ;) ze coś innego czujesz jak zawsze :)

Kochane, dziękuję za wiarę we mnie....obiecałam sobie ze zrobię test jeśli dziś temp pójdzie choć nieznacznie do góry...U mnie 11dpo nie wiem co napisać , bo na moim teście -robiłam quixxa, coś jest ale to tak blade ze nikt przy zdrowych zmysłach tego nie widzi :) Teraz zostaje mi wierzyć ze się uda, bo takie cienie cieni widziałam już 6 razy. Zobaczę jutro co będzie.

Kochane, dziękuję za wiarę we mnie....obiecałam sobie ze zrobię test jeśli dziś temp pójdzie choć nieznacznie do góry...U mnie 11dpo nie wiem co napisać , bo na moim teście -robiłam quixxa, coś jest ale to tak blade ze nikt przy zdrowych zmysłach tego nie widzi :) Teraz zostaje mi wierzyć ze się uda, bo takie cienie cieni widziałam już 6 razy. Zobaczę jutro co będzie.

Airfix co ma być to będzie. Jestem pełna uznania i podziwu tego że się nie poddajesz. Trzymam kciuki. Chyba z wszystkich dziewczyn w tym wątku najdłużej się starasz? Tak?

reklama
Aga - zrobiłam test owulacyjny z ciekawości i faktycznie dodatni wyszedł i to mega dodatni :). Nie wiem czy taki miałam kiedykolwiek na owulację hah :)

Airfix - a widzisz .. :) , zawsze po kilku spadkach pod rząd nie ma co, a narazie temp ladna - tylko wystarczy uzbroić się w cierpliwość - także kciuki trzymam. &&&

Maziajka to za 2 dni znów próbuj a może jeszcze coś wyskoczy :) ja w 12 dniu po to tak ledwo pod światło było - kciuki &&&

Ja powtórzylam test kreska ciemniejsza, a te testy paskowe najtańsze to lipa na maxa, cień cienia ciągle tylko widać

Do góry