reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Airfix ja tez pewnie w niedziele zatestuje.Ja sama nie wiem czy ten raz mysle , ze tak potem znow ze nie...ehhmnie cycki znow nic nie bola a przewaznie bola tydzien przed @ a teraz cichosza.

reklama
Airfix super wykres, mam nadzieje ze się zazieleni :)

Miciurka musisz udostępnić wykres i przekleic link, bo tak to każa widzi swój wykres :)

Elenaa Wykres faktycznie mam dość obiecujący :) objawy również jakby te piersi podciągnąć pod objawy i bóle brzucha ale już nie raz u mnie tak bywało - im ładniejszy wykres tym okres szybciej przychodził hehe

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

w niedziele zatestuje dziewczyny czy badacie szyjke?? ja badam i po owu mialam.caly czas twarda i nisko teraz poszybowala do gory i jakby zmiekla,ehh oszaleje niech juz bedzie za tydzien:p

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tam nie umiem szyjki badać i wiele razy próbowałam - ni huhu nie nadaje się do tego hehe ,

Dodaje mój wykres w formie foto
1464378763-1d1mld.jpeg

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
wykresiki macie piekne ja nie mierze tempki wiec nie wiem jak to u mnie dzis 11 dpo leje sie ze mnie bialy sluz dalej a przed @ to zawsze mam.suchoooo . Zaraz zmykam do pracy jutro 12 dpo wiec zatestuje Airfix Ty tez chyba jutro nie?

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry