reklama
Maziajka to w 12 dni po i 14 dni po możesz spokojnie zatestowac,
Airfix - dzieki -pokaż wykresik
Aga- dokładnie czuje się jakbym przelizala barierke metalowa wzdłuż i w szerz haha...
Dajcie znać czy widać wykres
Link do: OvuFriend - Zwiększ Szanse na Zajście w Ciążę!
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Airfix - dzieki -pokaż wykresik
Aga- dokładnie czuje się jakbym przelizala barierke metalowa wzdłuż i w szerz haha...
Dajcie znać czy widać wykres
Link do: OvuFriend - Zwiększ Szanse na Zajście w Ciążę!
Miciur-ka Ja nie widze Twojego wykresu. Moj Link do: Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Elenaa Wykres faktycznie mam dość obiecujący objawy również jakby te piersi podciągnąć pod objawy i bóle brzucha ale już nie raz u mnie tak bywało - im ładniejszy wykres tym okres szybciej przychodził hehe
w niedziele zatestuje dziewczyny czy badacie szyjke?? ja badam i po owu mialam.caly czas twarda i nisko teraz poszybowala do gory i jakby zmiekla,ehh oszaleje niech juz bedzie za tydzien
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
Maziajka Ja sprawdzam tyle o ile bo ph mierze o tą infekcje i mam wysoko szyjke . Moja zniza się dopiero przed samiutkim okresem.
Ja tam nie umiem szyjki badać i wiele razy próbowałam - ni huhu nie nadaje się do tego hehe ,
Dodaje mój wykres w formie foto
Dodaje mój wykres w formie foto
reklama
wykresiki macie piekne ja nie mierze tempki wiec nie wiem jak to u mnie dzis 11 dpo leje sie ze mnie bialy sluz dalej a przed @ to zawsze mam.suchoooo . Zaraz zmykam do pracy jutro 12 dpo wiec zatestuje Airfix Ty tez chyba jutro nie?
Podziel się: