reklama
Hej dziewczyny - zrobiłam dziś 3 testy ,
Elenaa - tak dokładnie Maziajka chyba pierwsza miała owulację przed Airfix
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Elenaa - tak dokładnie Maziajka chyba pierwsza miała owulację przed Airfix
Załączniki
Aga30+
Fanka BB :)
Elenaa ciężko mi już. Dziecko się jeszcze nie obróciło i chyba już nie obróci zostaje cesarka eh [emoji19] Według pomiarów jest drobna czyli nie po mamusi [emoji6] Odliczam już dni do porodu i nie mogę się nadziwić jak ten czas szybko leci. Przytyłam już 20 kg.Marantha super masz córeczki!
Aga a Ty jak sie czujesz? jeszcze 3 tygodnie i ciąża donoszona
To teraz testuje Maziajka apotem Airfix, tak?
Aga30+
Super!!! Gratulacje!! Mi te owulacyjne wychodziły dodatnie ale widać że to nie reguła. Pamiętam jak ja robiłam testy ciążowe jak by to było dziś a to już 8 miesiąc.Hej dziewczyny - zrobiłam dziś 3 testy ,
Elenaa - tak dokładnie Maziajka chyba pierwsza miała owulację przed Airfix Zobacz załącznik 758620
Ostatnia edycja:
Miciurka gratuluje!!!!
Elena tak ja mam termin @ na wtorek 31 ..ale oczywiscie nie wytrzymalam.i dzis testowalam oczywiscie negatyw ale chyba jeszcze za wczesnie?
mnie dalej zalewa sluz wiec kurcze mam nadzieje ze to dobry znak raczej przed @ to mam sucho a teraz duzo bialego sluzu.
Miciurka.masz jakies objawy? ja mam cycki flaki wiec pewnie nic z tego:-(
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
Elena tak ja mam termin @ na wtorek 31 ..ale oczywiscie nie wytrzymalam.i dzis testowalam oczywiscie negatyw ale chyba jeszcze za wczesnie?
mnie dalej zalewa sluz wiec kurcze mam nadzieje ze to dobry znak raczej przed @ to mam sucho a teraz duzo bialego sluzu.
Aga30+
Miałam tak samo. W dniu okresu jak zrobiłam to dopiero na drugi dzień jak wyschło wyszedł bladzioch. Uznałam że to błędny test i zrobiłam 2 wyszła trochę mocniejsza kreska. Także spokojnie.Miciurka gratuluje!!!!
Dzięki, jestem zestrachana na maxa, bo nie liczyłam ze się uda , a chcieliśmy tak na drugą połowę 2017 dziecko ale się jakoś przyspieszylo hah - wcześniej zajęło 2 lata z synkiem wiec tak liczyłam ze tez teraz pewnie i z rok zajmie a tu proszę , te testy są wszytskie na beta hcg - mało widać te kreski na tych paskowych ale ten porządniejszy to już konkretna kreska - powtórzę za kilka dni żeby zobaczyć czy ciemnieje , test owu chyba zrobię tez z ciekawości żeby zobaczyć czy wyjdzie .Super!!! Gratulacje!! Mi te owulacyjne wychodziły dodatnie ale widać że to nie reguła. Pamiętam jak ja robiłam testy ciążowe jak by to było dziś a to już 8 miesiąc.
Aga - jej to ty zaraz masz koniec .
Maziajka ile dni po owulacji jesteś ? Ja bym powiedziała ze wcześniej jak 10 dni po nie ma co testować ale niektórym wychodzi i 9 dni po, mi mega bladzioch wyszedł 12 dni po ale dziś 14 dni po .
Ja miałam tak metaliczny smak w ustach i popłakałam się W. Nie wiedząc nawet czemu , mega zmeczenie tez - mogę ci pokazać wykres na ovu bo tam zaznaczyłam wszystko co czułam
Ostatnia edycja:
Miciurka dzis 10 dpo.. wiem ze to jeszcze bardzo wczesniej i nic nie przekresla ale czlowiek.by chcial tak od razu wszystko wiedziec pokaz ten wykresik:-)
Aga czekam czekam ale sie doczekac nie moge teraz zatestuje chyba dopiero we wtorek chyba ze jakies licho mnie znow podkusi
Aga czekam czekam ale sie doczekac nie moge teraz zatestuje chyba dopiero we wtorek chyba ze jakies licho mnie znow podkusi
reklama
Miciur-ka Piękna kreseczka
Maziajka Ja znów sucho mam,ale cycki jak balony ze aż żyłki wyszły,wykres nawet mam ladny-3 fazowy jakby ksiazkowy-ciążowy. ..Ale u mnie już tyle razy tak było i nic z tego ze teraz też czuje ze niestety to nie ten cykl ja dopiero 9dpo. ..W niedzielę zatestuje bo duphaston muszę odstawić
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Maziajka Ja znów sucho mam,ale cycki jak balony ze aż żyłki wyszły,wykres nawet mam ladny-3 fazowy jakby ksiazkowy-ciążowy. ..Ale u mnie już tyle razy tak było i nic z tego ze teraz też czuje ze niestety to nie ten cykl ja dopiero 9dpo. ..W niedzielę zatestuje bo duphaston muszę odstawić
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: