reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Maziajka może i implantacja? :) choć ja z synkiem nie miałam żadnych objawów implantacji ani to że jestem w ciąży :)

Dziewczyny trzymam kciuki :) Airfix dobrze że masz tą alternatywe adopcji.
A Twój mąż też chciałby adoptować ? bo wiem, że wielu facetów ma problem z pokochaniem dziecka adoptowanego.

Synek udał nam się w 2-gim cyklu, ale po pierwszym cyklu miałam takie mysli co jeśli nie będziemy mogli mieć dzieci. I też stwierdziłam, że nie wyobrażam sobie domu bez dzieci, i że można zaadoptować maleństwo, które tej miłości potrzebuje.
Wiem, że to głupie ze po 1 cyklu nieudanym już miałam takie myśli... dlatego podziwiam kobiety które starają sie latami.
Teraz marze o kolejnym dziecku, i chyba starania będą bardziej na luzie (mam nadzieję), będę mniej rozmyślać, bo po prostu mój roczny synek mi na to nie pozwala :p

reklama
Elenaa Dla mojego męża to tez bez jakiejś dużej różnicy - dziecko jest dzieckiem i sie go kocha :) tym bardziej jak ktoś nie moze dać mu domu . Zobaczymy co wyjdzie, mam kilka latek na to :) Na razie złożyłam cv o prace, dostałam sie do kolejnego etapu ( choc wiem ze ustawione to juz jest) i jadę przekonać sie ile można sie posunac w ustawianiu konkursów na stanowiska w pracy , a wiem ze dobra jestem , lepsza niż ta co ma wygrać :) chce zobaczyć na czym bedą chcieli mnie wyłożyć ;) i co bedzie jesli zobaczą ze ja mam pojęcie, a ona nie.

Airfix - a w jakiej branży jak można wiedzieć i skąd wiesz ze ustawka? Może jej podadzą wszytskie pytania na tacy żeby wiedziała co mówić za wczasu..., te realia mnie przerażają naprawdę ...

Wiecie co ja też myślę o adopcji za jakieś 7-8 lat czy coś

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Mięciur-ka Praca w sądownictwie. Wiem ze ustawione bo mam informacje od kobietek z tego sądu, ktoś przychodzi cv złożyć za rączkę z kimś wpływowym, wykonują telefony, same sie kierowniczki wkopuja gadaniem, jednym słowem kabaret, a ja chce zobaczyć z bliska jak ktoś bedzie wmawiał dziewczynom co maja wiedzę ze jej nie maja, a jak bedą dodawać punkty tej która jest ustawiona i wiedzy nie ma-bo ja znają te kobietki :)

Mięciur-ka Praca w sądownictwie. Wiem ze ustawione bo mam informacje od kobietek z tego sądu, ktoś przychodzi cv złożyć za rączkę z kimś wpływowym, wykonują telefony, same sie kierowniczki wkopuja gadaniem, jednym słowem kabaret, a ja chce zobaczyć z bliska jak ktoś bedzie wmawiał dziewczynom co maja wiedzę ze jej nie maja, a jak bedą dodawać punkty tej która jest ustawiona i wiedzy nie ma-bo ja znają te kobietki :)
W sądownictwie są teraz testy. I zazwyczaj dostają się dzieci lub ktoś z rodziny kogoś kto oczywiście juz tam długo pracuję.

W sądownictwie są teraz testy. I zazwyczaj dostają się dzieci lub ktoś z rodziny kogoś kto oczywiście juz tam długo pracuję.
Dokładnie. Trzeba mieć plecy,tylko odpowiednie,bo ja niby powinnam mieć łatwiej bo ubiegam się o miejsce na którym pracuje bliska osoba z rodziny ale z góry mam powiedziane ze się nie uda,bo przychodzą z CV osoby ,a za nimi idzie z tyłu jakaś szycha wpływowa i mało tego ta dziewczyna dziwnym trafem już tam jest i ja ucza za zamknietymi drzwiami-choć konkurs dopiero się zaczął.

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Airfix - masakra! Ja się cieszę że w Irl jeszcze jest jakaś szansa na fajna prace bez "pleców" a w Pl niestety same fajne posadki są " po znajomości " odkąd pamiętam nawet z mama jeśli chodziło o jej prace. Dlatego mnie PL tak nieziemsko wkuuu...

Airfix mam pytanko w spr. Temp. Musiałam wstać w nocy na chwile do małego i zmierzyłam temp zanim wstałam o 3.30 am i wyszło - 36.76 , zaraz poszłam spać i budzik mnie obudził o godzinie której zawsze mierze 5.55 am i wyszlo 36.56 . To która zapisywać korygować jakoś czy po prostu zapisać. I tyle. Nie wiem.co z tym fantem zrobić :) . Co radzisz ? Zapisać te druga, po prawie 2,5 h snu?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry