reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Miciur-ka Ten cykl jest tak pokrecony ze nie chciałam już 0-12 próbować. ..dziś jestem 2dni po owulacji to ph spadło.
Ja czuje owulacje,u mnie to trwa ok 4godzin czasem więcej, ból jajników najczęściej z jednej strony, klujacy, rozpierajacy i nasila się...potem ok 30min trwa ból taki nie do wytrzymania u mnie ze zwijam się w kłębek, nie mogę nawet sikac. ..stąd zawsze wiem ze mam owulacje.

Dziewczyny mam do sprzedania Cyclotest Baby używany 4cykle...wolę jednak zwykły termometr.To jest raczej dla dziewczyn które nie zaglebiaja się w naturalne planowanie rodziny i nie chcą liczyć,przeliczać :)

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Airfix u mnie tez taki bol na owulke... do tego mam szczyt sluzu wyplywa mi z 2h tego troche i jest pieknie rozciagliwy wiec owulacja jak marzenie:D

Maziajka To ja szczyt śluzu mam dzień przed owulacja:) źle się cos czuje,strasznie mnie jajniki i podbrzusze ciągnie. Patrząc po temperaturze to myślę ze to dlatego ze niski progesteron mam i stąd te objawy dziwne

Airfix- to i zbawienie i klątwa ze masz takie objawy owulacyjne ;) ale przynajmniej precyzyjnie wiesz co i jak :) .

Maziajka - ja właśnie słyszałam i naczytalam się ze śluz jest jakoby przed owulacja aby plemniki dotarły do celu - ale pewnie każdy organizm inaczej , ja tam szyjki nie spr. To nie podpowiem.

Elenaa- ja tam lacto i iladian - mama mi wysłała a tylko kilka lacto zużyłam na ten cykl i tyle,

Maran-atha - to miałaś ph wysokie mąż i tez i jest córka , a ja tu tak liczę na wpływ ph na płeć...

Czyli widzicie zależy jaka wróżka hehe[emoji14], może jeszcze w przyszłości się sprawdzi :D

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
U mnie w połowie było brązowe plamienie często ale nie implantacja. Wtedy mi sie okres spóźniał. Ale może u Ciebie akurat.

Maziajka ile dni po owu jesteś? Implantacja jest ok 5-9dni po owulacji, brązowe plamienie może być też objawem niskiego progestetonu.
Ja jestem 3dpo i wczoraj mnie szyjka zaczęła kluc,dziś jest nie do wytrzymania jakbym kolke miała od dołu od wejścia do pochwy po prawy jajnik. Mam nadzieję ze to nie objaw jakiejś infekcji bo na cokolwiek innego jest za wcześnie

reklama
Maziajka To w takim razie obiecująco, ja bede trzymac kciuki mocno &&&& u mnie dalej nie znośne kłucie,gniecenie w szyjce i jajniku. Takie objawy występują u mnie tylko i wyłącznie w cyklach staraniowych, oczywiscie nie w każdym. Wiec tak myśle ze teraz tylko wszystko zależy od szczęścia i tego czy organizm da rade :) Wyglada na to ze cosik moze sie dziać, ale to organizm decyduje czy pójdzie to w dobrym kierunku czy nie,inaczej tych kłuć i ciągnięcia nie umiem wytłumaczyć w cyklach staraniowych. I nie jest to cos, ze ja sie nakręcam, bo na chwile obecna jestem pogodzona z tym ze moze sie nie udać, ani w tym roku ,ani wogole, żyje normalnie i myśle juz o kursach, ośrodkach adopcyjnych, ale to ciągniecie nie daje mi normalnie funkcjonować w ciagu dnia i nocy.

Do góry