reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Airfix - a na 0 plus 12 h mię próbujesz ? Jak ty to czujesz dokładnie ze owu była ? Bo ja nie mam pojęcia -wyczytałam ze jak nagły ból itp to ze może być pęknięcie ale ja taki nagły ból mam kilka razy i pojęcia nie mam. Dobry odstęp wyszedł ,

Maziajka - teraz się nie nakręca tylko czekaj , mnie też jajnik prawy a ostatnio oba , czekamy czekamy co się zdarzy :). Kurde dużo ludzi co znam mają dziewczynki z dnia owulacji - ja nie wiem co to za zależności są - zaczynam myśleć że odstęp to tylko taki mały czynnik jest, mniej ważny aniżeli samo zakwaszanie itp.

Mi się śniły dwa testy oba pozytywne haha ciekawe ciekawe ;) .
Powodzenia dziewczyny !

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Airfix - a na 0 plus 12 h mię próbujesz ? Jak ty to czujesz dokładnie ze owu była ? Bo ja nie mam pojęcia -wyczytałam ze jak nagły ból itp to ze może być pęknięcie ale ja taki nagły ból mam kilka razy i pojęcia nie mam. Dobry odstęp wyszedł ,

Maziajka - teraz się nie nakręca tylko czekaj , mnie też jajnik prawy a ostatnio oba , czekamy czekamy co się zdarzy :). Kurde dużo ludzi co znam mają dziewczynki z dnia owulacji - ja nie wiem co to za zależności są - zaczynam myśleć że odstęp to tylko taki mały czynnik jest, mniej ważny aniżeli samo zakwaszanie itp.

Mi się śniły dwa testy oba pozytywne haha ciekawe ciekawe ;) .
Powodzenia dziewczyny !

U mnie z dnia owulacji dziewczynka już 8 miesiąc ciąży. Pisałam wcześniej tu na forum. Chciałam syna bo mam już 2 córki a za miesiąc 3 sie pojawi[emoji6]

Aga- tak tak kojarzę Cię , jeju to już zaraz :). Szybko minęło, trzymajcie się zdrowo, może życie jeszcze zaskoczy i będzie syn gdzieś tam , w przyszłości ;). -

ja dziś chyba 7 lub 8 dzień po owulacji - i zobaczymy jaki efekt i czy w ogóle efekt :) wykres mam ładny tfu tfu - żeby nie zapeszyc :D

Dziewczyny bo ten odstęp tylko zwiększa szanse, ja znalazłam coś takiego na necie ;-)

moje koleżanki te co mają córki tez nie kombinowały z odstepem, normalnie się staraly co 2 dni nawet więc niekoniecznie to na korzyść dziewczynek (bo na dziewczynki niby codziennie lub odstep 7 dni).

Jedna tylko dokładnie 3 dni przed owu zaplanowała córke, a miała synka już :-)

dziewczyny które używają jakichś preparatów z Provag, można wypełnić formularz i jest zwrot kasy
Link do: prOVag®

Ja wypełniłam, bo akurat miałam 20 kapsulek provagu za 35 zł :) mam nadzieje, ze oddadzą kase :p

Nie wiem jak Wy ale ja ostatnio to majątek wydaje na te provagi i lactovaginale, a to takie cholerstwo drogie:/
Lactovaginal 10 kapsułek kosztuje u mnie w aptekach od 25-30 zł. A teraz kończe 2-gie opakowanie, po @ znów wybiore na wszelki wypadek przez kilka dni. A provag już wybrałam opakowanie 10, a teraz kończe opakowanie 20 kapsułek. Kupiłam teraz Lacibios femina bo tansze. Więc też pobiore doustnie w nowym cyklu.

U mnie 2 corki poczete w owulacje ;) do tego przy ostatniej mialam mega wysokie ph... ph mego malonka tez bylo wysokie w granicy 9 - 9.2
Aga jak tam sie czujesz juz na koncowce? Imie macie wybrane dla malutkiej?

U mnie 2 corki poczete w owulacje ;) do tego przy ostatniej mialam mega wysokie ph... ph mego malonka tez bylo wysokie w granicy 9 - 9.2
Aga jak tam sie czujesz juz na koncowce? Imie macie wybrane dla malutkiej?
Ten ostatni miesiąc jest najgorszy. Wszystko boli, mała kopie bardzo boleśnie. Będę miała chyba cesarke. Młoda się nie obróciła i teraz już jej będzie ciężko sie obrócić. Nastawilam się naturalny [emoji19]

Airfix wlasnie nawet nie mam czasu sie nakrecac bylam w pracy drugi dzien pod rzad po 12h i jak mnie nagle nie sieklo ledwo wyprostowac sie moglam az szefowa do mnie podskoczyla co mi jest,a mialam taki zapierdziel cale dwa dni ze nawet o ciazy nie mysle.

A powiedzcie dziewczyny jak jest z szyjką w ciazy jaka ma być? Pamietam ,ze w w 1 bylam jakos ledwo po owu przypadkowo u gina i on mi mowi ze mam rozpulchniona juz wtedy wiedzialam ze cos na rzeczy:p

Mnie wrozka wywrozyla corke i tego sie trzymam:)

reklama
Do góry