Magic_87
Fanka BB :)
Elisse to fajnie ze Piotruś jest grzeczniutki takie dzieciaczki to skarb, mój maluszek jak go brzuszek nie boli to tez jest kochaniutki potrafi sam w lozeczku 1,5h leżeć i patrzeć czasami juz się uśmiecha do czegos[emoji56] [emoji5] ale i tak czekam aż skończy ten 3 miesiąc. Mój starszy teraz przyłapał katar balam się ze mały może złapać ale KP i mam nadzieje ze go to ominie. Mój maz juz wszystkim opowiada ze teraz jak zdecydujemy się na 3 to raz za razem i w przyszłym roku ostatnie podejście do marzenia[emoji5]. Nie wiem tylko czy jeszcze będę się stosować do wszystkich zaleceń czy iść na spontana[emoji3]Majorcia gratuluję córeczki. Będzie małym rodzynkiem.
Airfix cały czas trzymam kciuki. Nie poddawaj się. Męża w końcu na badania wypędź.
Tynka nie poddawaj się. Mi się za 13 razem udało i to w cyklu, w którym mąż miał kiepskie wyniki.
Magic fajne imiona bracia będą szaleć ze sobą. Moja córka też kocha Piotrusia. Ostatnio stwierdziła, że sama go urodziła. Mój synek jest taki kochany, że aż chciałoby się kolejnego maluszka kolki nie zazdroszczę.
Napisane na LIFETAB_P831X w aplikacji Forum BabyBoom
Majorcia gratuluje spełnienia marzenia