reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Majorcia gratuluję córeczki. Będzie małym rodzynkiem.

Airfix cały czas trzymam kciuki. Nie poddawaj się. Męża w końcu na badania wypędź.

Tynka nie poddawaj się. Mi się za 13 razem udało i to w cyklu, w którym mąż miał kiepskie wyniki.

Magic fajne imiona :) bracia będą szaleć ze sobą. Moja córka też kocha Piotrusia. Ostatnio stwierdziła, że sama go urodziła. Mój synek jest taki kochany, że aż chciałoby się kolejnego maluszka :) kolki nie zazdroszczę.
Elisse to fajnie ze Piotruś jest grzeczniutki takie dzieciaczki to skarb, mój maluszek jak go brzuszek nie boli to tez jest kochaniutki potrafi sam w lozeczku 1,5h leżeć i patrzeć czasami juz się uśmiecha do czegos[emoji56] [emoji5] ale i tak czekam aż skończy ten 3 miesiąc. Mój starszy teraz przyłapał katar balam się ze mały może złapać ale KP i mam nadzieje ze go to ominie. Mój maz juz wszystkim opowiada ze teraz jak zdecydujemy się na 3 to raz za razem i w przyszłym roku ostatnie podejście do marzenia[emoji5]. Nie wiem tylko czy jeszcze będę się stosować do wszystkich zaleceń czy iść na spontana[emoji3]

Napisane na LIFETAB_P831X w aplikacji Forum BabyBoom
Majorcia gratuluje spełnienia marzenia

reklama
Hej my z męzem postanowiliusmy w tym miesiacu zadzialac:) Suplementacja od 2 miesiecy tylko folik i Magnez z B6, ja zmienilam diete ( podobno dieta faceta nie ma az tak duzego wplywu wiec go nie mecze) jem duzo warzyw owocow duzoo grejpfrutow, serkow, kefirow.Do tego zaopatrzylam sie w lactovaginal i stosuje od 2 dni.Tylko nie wiem jak długo?? owu mysle ze bedzie we wtorek ale nie proznujemy serduszko bylo wzoraj bedzie jutro i w niedziele.No i jesczcze gdy poczuje bol owu po 12h tez zadziaalamy:) jeszcze jakies porady? oczywiscie celujemy na dziewczynke bo chlopca juz mamy:)

Ja tak liczyłam na ten cykl...A tu dość ze lecze infekcje to jeszcze mi serducho nawalilo. Muszę potas wyplukac jakoś z organizmu bo mam za wysoki i stąd problemy

Majorcia - gratuluję ze się doczekaliście upragnionej córki :). Niech zdrowo rośnie ! :)

Maziajka- dużo truskawek malin, ja mam jeszcze sylk. Niby jeszcze polecane 2 dni odstęp od owu lub owu plus 12 h. (Ciężko się wstrzelić niestety), powodzonka ;)

Airfix - a co się dzieje ? Byłaś j lekarza jeszcze czy jak? Musisz się doprowadzić do porządku przed starankami koniecznie zadziałać żeby być w najlepszej formie. :)

A ja już po akcjach ze szpitalem X2 i w ogóle. Tylko teraz był w domu szpital bo ja miałam półpasiec , mały miał wirusowke, i mój piękny razem z młodym po 40 st. Gorączki , masakra! A teraz się młodzikowi jakaś wysypka cały w jakichś plamkach jest , już myślałam że to jakaś różyczka albo mononukleoza- ostatecznie nie wiemy co to jest bo mieszkamy w irl a tu lekarze G... wiedza. I dla niego to alergia...(ciekawe)

No więc daje mu wapno i zovirax bo może wirusowka znów atakuje - koleżanka coś mówiła ze miała podobnie z synem ze najpierw gorączka a później wysyp na ciele i ze to może być wirus z rodziny herpes. No zobaczymy - wtorek wyszło juz jest pt i dalej trzyma .

Ja sobie mierze temp ale coś nisko mam w tym cyklu temp. Zdecydowanie się różnią od poprzednich cykli skok był dziś .no zobaczymy co z tego cyklu wyniknie ;)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka o dzieki akurat zaczyna sie sezon truskawkowy:)) Nie wiem tylko jak z tym lactovaginalem stosuje 40 min przed stosunkiem.Zobaczymy czy w ogole sie uda zaciazyc bo 6 lat jakby nie patrzec to dlugo....
Wspolczuje chorob....:(

reklama
Maziajka - a ile.przed stosujesz lactovaginal ? wiesz specem nie jestem ale myślę że Plemniczki mogą nie przejść przez lacto. Chyba ze np lacto na noc później dzień mija , po południu starania a po iluś tam h lacto. Żeby zakwasic środowisko. Dlatego ja lacto wole po. Żeby Plemniczki zdążyły gdzieś dojść a później zakwaszac bo to i tak ze tak powiem wszystko się rozchodzi .

W tym mies dosyć zakwaszony mam organizm - paznokcie się łamią, śluzu płodnego brak - jak narazie , test pozytywny dopiero mi wyszedł dziś a 19 dc- strasznie późno .

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry