reklama
elisse
Fanka BB :)
Tynka, Airfix wiem jak Wam jest ciężko z tymi staraniami. Stres może bardzo przeszkodzić niestety :/ u mnie pewnie też dodatkowo to przeszkadzało. Tynka oby inofem pomógł. Airfix co to za koleżanka? Normalnie w szoku jestem. Nie dość,że jej pierzesz i ubranka dostanie, to jeszcze takie coś. Normalnie ręce opadają.
Magic jak ładnie rośnie maluszek
Ja dziś na 19 mam dopiero usg.
Magda nie stresuj się tak, okruszek w brzuszku niepotrzebnie się denerwuje. Będzie dobrze.
U mnie w rodzinie moja siostra się stara o drugie dziecko i miesiąc temu miała ciążę biochemiczną. Ze mną nie chce w ogóle się widywać, bo mi się w końcu udało. Zastanawia się, czy przyjść na urodziny mojej córki. Trochę mi przykro, ponieważ staram się nie poruszać z nią tematów mojej ciąży. Tylko ja sobie dziecka z brzucha nie wyrwę. Lekarz oczywiście nic jej nie przepisał ani żadnych badań nie zlecił.
Magic jak ładnie rośnie maluszek
Magda nie stresuj się tak, okruszek w brzuszku niepotrzebnie się denerwuje. Będzie dobrze.
U mnie w rodzinie moja siostra się stara o drugie dziecko i miesiąc temu miała ciążę biochemiczną. Ze mną nie chce w ogóle się widywać, bo mi się w końcu udało. Zastanawia się, czy przyjść na urodziny mojej córki. Trochę mi przykro, ponieważ staram się nie poruszać z nią tematów mojej ciąży. Tylko ja sobie dziecka z brzucha nie wyrwę. Lekarz oczywiście nic jej nie przepisał ani żadnych badań nie zlecił.
Magda Bodajże maran miała wysokie ph a jednak ma dziewczynkę. Ph dziewczynkowe to jednak 4-4,5 powinno być, chłopięce nie pamiętam 6? 5.0 to ph normalne raczej ,ani za niskie ani za wysokie. I mnie np przy 5.0 już są objawy infekcji więc pilnuje żeby bylo ciut niższe, Z reguły 4,5-4,7 .
maran-atha
Magda1609 ja mialam bardzo wysokue ph w okresie owulacji bylo 9 i powyzej
no i mam cudowna 3 coreczke 
magda1609
Zaangażowana w BB
hejka ja już po wizycie ale na razie sam pęcherzyk
bez zarodka jeszcze mam przyjść teraz w 8 tygodniu 3 lutego
i dopiero będzie cos widać no i serduszko będzie to ja wam powiem ze ta plec od Boga zależy jak nam nie dopomoże to żadne cuda i czary nie pomoga 

reklama
maran-atha
Magda1609 tez uwazam, ze nie mamy wplywu na plec, ja mialam wysokie ph i po staraniach podbijalam soda co 4h do 24h po owulacjj
w ogole zrobilismy z mezem wszystko co bylo w naszej mocy a mam i tak coreczke
ale powiem Ci, ze jest cudowna, spokojna, slodka, jej usmiech jeszcze bezzebny powala... jestem w niej zakochana na maksa i ciesze sie nią bo jest idealna
czuje sie spelniona i moge na nia patrzec bez przerwy 
Podziel się: