reklama
Magic_87
Fanka BB :)
Elisse ale mały ślicznie rośnie :-), fajnie że widziałaś już włoski, ja też się zastanawiam czy nie iść na 3d ale znając mojego malucha mało co zobaczę bo jest tak ruchliwy, że albo zasłoni się rączką albo obróci tyłem
Z pierwszym synkiem byłam i niestety był tak skierowany że wiele go nie było widać 

magda1609
Zaangażowana w BB
słuchajcie chyba teraz dopiero mi się mdlosci zaczynają
mdli i mdli az mam wstręt do jedzenia przez to
a wy tez tak mialyscie ze w ciąży czulyscie się jak byscie miały stan podgorączkowy ja się tak czuje az tak spiaco i jak bym miała ze 37,6 tak się czuje eh 

Magic_87
Fanka BB :)
słuchajcie chyba teraz dopiero mi się mdlosci zaczynająmdli i mdli az mam wstręt do jedzenia przez to
a wy tez tak mialyscie ze w ciąży czulyscie się jak byscie miały stan podgorączkowy ja się tak czuje az tak spiaco i jak bym miała ze 37,6 tak się czuje eh
![]()
Magda mnie mdliło nawet w nocy, z tego powodu potrafiłam się nawet budzić, pod poduszką musiałam mieć koniecznie jakieś cukierki itp. to mi trochę pomagało. Nie mogłam też znieść zapachów z trudem gotowałam itp. u mnie taki stan i wymioty trwały do ponad 16 tyg ciąży rozkręciły się najbardziej od 6 tyg ciąży do 5 tyg miałam w miarę później już masakra

Elisse mój pierwszy synek też nie był tak ruchliwy ale i tak się ustawił, że przez 40 min lekarz nie potrafił fajnego zdjęcia zrobić

Suzi90
Zaangażowana w BB
Cześć dziewczyny 
Czytam Was na bieżąco, ale rzadko się udzielam. Jestem w 17t i 1d ciąży
Niestety jeszcze nie znamy płci dzidziuś nie chcę się ujawnić
Dodam, że marzyła nam się córeczka, ale najważniejsze żeby wszystko było ok. Pochwale Wam się zdjęciami z usg z 11t 4d oraz z 15 t i 3d (tutaj dostałam zdjęcie ślicznej buźki 
Pozdrawiam
Czytam Was na bieżąco, ale rzadko się udzielam. Jestem w 17t i 1d ciąży

Pozdrawiam
Załączniki
reklama
Suzi A nie masz zdjecia z 15tyg w całości...?? Po tym pierwszym zdjęciu nic nie widzę i nie wnioskuję, a po tym drugim mam podejrzenia, ale główka to za mało- to jak wróżenie .
Maran-atha Malutka cudna i siostrzyczki kochane
Cudna rodzinka z Was 
Maran-atha Malutka cudna i siostrzyczki kochane
Podziel się: