reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Magic nie masz w obowiązku iść szkolić nowego pracownika. A już w ogóle nie do pomyślenia, że masz iść szkolić i potem zostać zwolnioną. Za pójście do pracy będąc na L4 też możesz dostać karę.

Elena jednym się udaje, innym nie :) zawsze zostaje fasolka szparagowa i syrop malinowy ;)

Paulina takie decyzje zawsze są trudne. Trzymam kciuki za kolejny cykl :).

Airfix może z miłości do Ciebie zrobić badania :)

Paulina witamina D jest zalecana w suplementach na chłopca, więc lepiej uważać.

Magic fajnie mieć taką niespodziankę. Mój na pewno by nie wytrzymał. Jeszcze wszystko neutralne trzeba kupować. Ja od grudnia mam zamiar szaleć z niebieskim i brązowym :D Już mi się włączył syndrom wicia gniazda :)

Magic pocieszę Cię, że mnie też większość ominie. Mam po synku siostry. Jednak coś tam się zawsze znajdzie i parę rzeczy kupię dla swojej przyjemności.

Mizaza a badałaś się już? Pytałaś lekarza jaka może być przyczyna że nie wychodzi? Ja mam stymulowaną owulację i nadal nie wychodzi i szczerze to skoro silne leki nie działają to troche powątpiewam w ten inofem, ale z drugiej strony każdy organizm jest inny. Trzymam kciuki żeby Ci się jak najszybciej udało :)

reklama
to może racja z tą witaminą D, bo ja miałam duży niedobór tej witaminy i przed ciążą z synkiem suplementowałam się tą witaminą :-)

A czy któraś z obecnych dziewczyn ma córkę przy wysokim testosteronie? :-) bo zauważyłam że moje 3 koleżanki które miały PCOS mają samych synków, a przy PCOS testosteron może być podwyższony.
Ja nigdy nie badałam testosteronu, ale musze keidyś z ciekawości zbadać, trzeba w jakimś konkretnym dniu cyklu?
u mnie jeszcze brak @ po porodzie a to już prawie pół roku będzie, więc nawet nie wiem który mam dziś dzien cyklu, jakiś mega odległy :-)

Do góry