reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Magic nie masz w obowiązku iść szkolić nowego pracownika. A już w ogóle nie do pomyślenia, że masz iść szkolić i potem zostać zwolnioną. Za pójście do pracy będąc na L4 też możesz dostać karę.

Elena jednym się udaje, innym nie :) zawsze zostaje fasolka szparagowa i syrop malinowy ;)

Paulina takie decyzje zawsze są trudne. Trzymam kciuki za kolejny cykl :).

Airfix może z miłości do Ciebie zrobić badania :)

Paulina witamina D jest zalecana w suplementach na chłopca, więc lepiej uważać.

Magic fajnie mieć taką niespodziankę. Mój na pewno by nie wytrzymał. Jeszcze wszystko neutralne trzeba kupować. Ja od grudnia mam zamiar szaleć z niebieskim i brązowym :D Już mi się włączył syndrom wicia gniazda :)

Magic pocieszę Cię, że mnie też większość ominie. Mam po synku siostry. Jednak coś tam się zawsze znajdzie i parę rzeczy kupię dla swojej przyjemności.

Mizaza a badałaś się już? Pytałaś lekarza jaka może być przyczyna że nie wychodzi? Ja mam stymulowaną owulację i nadal nie wychodzi i szczerze to skoro silne leki nie działają to troche powątpiewam w ten inofem, ale z drugiej strony każdy organizm jest inny. Trzymam kciuki żeby Ci się jak najszybciej udało :)

reklama
to może racja z tą witaminą D, bo ja miałam duży niedobór tej witaminy i przed ciążą z synkiem suplementowałam się tą witaminą :-)

A czy któraś z obecnych dziewczyn ma córkę przy wysokim testosteronie? :-) bo zauważyłam że moje 3 koleżanki które miały PCOS mają samych synków, a przy PCOS testosteron może być podwyższony.
Ja nigdy nie badałam testosteronu, ale musze keidyś z ciekawości zbadać, trzeba w jakimś konkretnym dniu cyklu?
u mnie jeszcze brak @ po porodzie a to już prawie pół roku będzie, więc nawet nie wiem który mam dziś dzien cyklu, jakiś mega odległy :-)

Do góry