elisse
Fanka BB :)
Airfix ja sobie pozwalałam od czasu do czasu na zjedzenie loda, czy brokułów. Za to na ogół miałam dość restrykcyjną dietę. Miałam odstęp od wu 1,5 dnia. Nie wiem, czy liczyć to jako odstęp dziewczynkowy? Mi wychodzi co najmniej 5,5 czynnika spełnione. Nie można też się dać zwariować. Każdy maluszek to wielkie szczęście. Ja będę Tobie z całych sił kibicować. Męża to chyba zaczarować trzeba, by poszedł na badania
Panna Myszka dużo czynników spełniłaś. I tak kocha się te maleństwa z każdym dniem coraz mocniej . Płeć już nie jest taka istotna.
Mnie dziś czeka rozmowa w przedszkola. Już jakiś czas córka powtarza, że Tymek ją bije. Ostatnio powiedziała, że rączką w czółko ją uderza i jest niegrzeczny. Będą musiały panie zwrócić uwagę, czy rzeczywiście tak jest.
Panna Myszka dużo czynników spełniłaś. I tak kocha się te maleństwa z każdym dniem coraz mocniej . Płeć już nie jest taka istotna.
Mnie dziś czeka rozmowa w przedszkola. Już jakiś czas córka powtarza, że Tymek ją bije. Ostatnio powiedziała, że rączką w czółko ją uderza i jest niegrzeczny. Będą musiały panie zwrócić uwagę, czy rzeczywiście tak jest.