reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Najnowsze statystyki na chwile obecna :)

Piranha
Dziewczynka - Dziewczynka
Noemi Dziewczynka - Dziewczynka
Nulka Dziewczynka - Dziewczynka
Anna29 Dziewczynka - Dziewczynka
Truskafffka Dziewczynka - Dziewczynka
Porannakawa dziewczynka - chopiec w kolejnej ciazy, plci nie planowala urodzila DZIEWCZYNKE
Magda_z_uk chlopiec - chłopiec
czarna chlopiec - chłopiec
Elmo chlopiec - chłopiec
Ewelin Dziewczynka - Dziewczynka
oczy niebieskie chlopiec - chłopiec
Daria Dziewczynka - chłopiec
Mamawczesniaka Dziewczynka - chłopiec
Araki Dziewczynka - Dziewczynka
Misiur-ka Dziewczynka - chłopiec
agagsm Dziewczynka - chłopiec
Polisia Dziewczynka - chłopiec
Mama kaja Dziewczynka - chłopiec
Klaudia82 Dziewczynka - Dziewczynka
Myszka281 Dziewczynka - chłopiec
zakrecona Dziewczynka - chłopiec
Kevinka Dziewczynka - chłopiec
Mamuskamimi chłopiec - Dziewczynka
czarna perła Dziewczynka - chłopiec
mici Dziewczynka - chłopiec
vviedzma chłopiec - Dziewczynka
marchew chłopiec - chłopiec
Lily Dziewczynka - chłopiec
Antosia Dziewczynka - chłopiec
male liski Dziewczynka - Dziewczynka
Matik2012 Dziewczynka - Dziewczynka
Ana Dziewczynka - chłopiec
vivienka chłopiec - chłopiec
gorgusia Dziewczynka - chłopiec
Dorcia chłopiec - chłopiec
Akuku Dziewczynka - chopiec w kolejnej ciazy plci nie planowala urodzila DZIEWCZYNKE
Patka chłopiec - Dziewczynka
ilaczek chłopiec - Dziewczynka
iweet Dziewczynka - Dziewczynka
maggie Dziewczynka - Dziewczynka
Kate Diewczynka - chłopiec
maran-atha chłopiec - Dziewczynka
asioch Dziewczynka - Dziewczynka
anufifi Dziewczynka - chłopiec
PannaMyszka Dziewczynka - chlopiec
elisse chłopiec- chlopiec
Magic_87 Dziewczynka - chlopiec
mama-michaszka dziewczynka - chlopiec
Aga30+ chlopiec - Dziewczynka
Milla21 dziewczynka - chłopiec
Suzi90 dziewczynka - dziewczynka
zaczarowana dziewczynka -- dziewczynka
magda1609 chlopiec -

23 osób zaplanowało skutecznie płec
29 osóby z listy powyzej nie trafiło z płcią

Ostatnia edycja:
reklama
Maran jak słodko sobie śpi na mamusi :)

Statystyki mówią same za siebie. Szanse wyrównane. Chyba chłopca bardziej udawało się zaplanować. Jednak jak się nie spróbuje.. :)

W tych ustawieniach maran-atha dziewczynka-chłopiec to pierwsze to jest że dziewczynka planowana a drugie że chłopiec się urodził? Czy dobrze to interpretuje?

Ania_g21 Szkoda trochę,ale na wiosnę znów podejdziemy do starań. Może do tego czasu mój mąż zrobi badania-choć wielkich nadzieji nie mam. Wczoraj stwierdził ze on na bank jest zdrowy tylko to ja chce zeby "juz" sie udalo i być w ciąży,więc się pytam go- Czy ponad 4 lata to jest "juz"? . Przez 4lata nie wymagalam od niego żadnych badań,raz tylko robił hormony. I według niego nie udaje się bo dziecka się nie robi 3dni pod rząd bo nikt by tyle nie dał rady,tylko raz w tygodniu i się czeka-albo się uda albo nie. On się chyba z powołaniem minął, może powinien doradzać parom które dzieci nie mają....

Airfix paskudna @ :/ A te argumenty też już słyszałam.. Mój też niby taki zdrowy był, w końcu jedno dziecko już ma. Ja szczerze powiedziawszy kazałam zrobić mojemu badania i byłam pewna, że wszystko w porządku będzie. Za to jak wrócił z wynikami badań, to już mu ta pewność minęła. Trzymam kciuki, by się udało przekonać męża. Tak faktycznie teraz bardzo dużo par ma problemy w naszych czasach. A do specjalistów są przecież kolejki.. Skoro Ty możesz się badać, to czemu on nie?

Elisse No ja właśnie tego argumentu używam-skoro ja mogę sie badać, to czemu On nie,ręce mam pokłute jak narkoman-teraz co 2tyg jeżdzę do hematologa, a on nie może nasienia zbadać bo on nie bedzie "takiego czegoś" robił bo nie jest zboczony. Do niego nie da sie trafić. Ja czuje ze to w nasieniu jest problem bo nie jest takie jak było.

Airfix, elisse u mnie było przytulanko w owu. test robię w nastepnym tygodniu. Zobaczymy, lecz mam przeczucie, że nie tak łatwo będzie jak mi się wydawać miało z tą dzidzią.

reklama
Do góry