reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Najnowsze statystyki na chwile obecna :)

Piranha
Dziewczynka - Dziewczynka
Noemi Dziewczynka - Dziewczynka
Nulka Dziewczynka - Dziewczynka
Anna29 Dziewczynka - Dziewczynka
Truskafffka Dziewczynka - Dziewczynka
Porannakawa dziewczynka - chopiec w kolejnej ciazy, plci nie planowala urodzila DZIEWCZYNKE
Magda_z_uk chlopiec - chłopiec
czarna chlopiec - chłopiec
Elmo chlopiec - chłopiec
Ewelin Dziewczynka - Dziewczynka
oczy niebieskie chlopiec - chłopiec
Daria Dziewczynka - chłopiec
Mamawczesniaka Dziewczynka - chłopiec
Araki Dziewczynka - Dziewczynka
Misiur-ka Dziewczynka - chłopiec
agagsm Dziewczynka - chłopiec
Polisia Dziewczynka - chłopiec
Mama kaja Dziewczynka - chłopiec
Klaudia82 Dziewczynka - Dziewczynka
Myszka281 Dziewczynka - chłopiec
zakrecona Dziewczynka - chłopiec
Kevinka Dziewczynka - chłopiec
Mamuskamimi chłopiec - Dziewczynka
czarna perła Dziewczynka - chłopiec
mici Dziewczynka - chłopiec
vviedzma chłopiec - Dziewczynka
marchew chłopiec - chłopiec
Lily Dziewczynka - chłopiec
Antosia Dziewczynka - chłopiec
male liski Dziewczynka - Dziewczynka
Matik2012 Dziewczynka - Dziewczynka
Ana Dziewczynka - chłopiec
vivienka chłopiec - chłopiec
gorgusia Dziewczynka - chłopiec
Dorcia chłopiec - chłopiec
Akuku Dziewczynka - chopiec w kolejnej ciazy plci nie planowala urodzila DZIEWCZYNKE
Patka chłopiec - Dziewczynka
ilaczek chłopiec - Dziewczynka
iweet Dziewczynka - Dziewczynka
maggie Dziewczynka - Dziewczynka
Kate Diewczynka - chłopiec
maran-atha chłopiec - Dziewczynka
asioch Dziewczynka - Dziewczynka
anufifi Dziewczynka - chłopiec
PannaMyszka Dziewczynka - chlopiec
elisse chłopiec- chlopiec
Magic_87 Dziewczynka - chlopiec
mama-michaszka dziewczynka - chlopiec
Aga30+ chlopiec - Dziewczynka
Milla21 dziewczynka - chłopiec
Suzi90 dziewczynka - dziewczynka
zaczarowana dziewczynka -- dziewczynka
magda1609 chlopiec -

23 osób zaplanowało skutecznie płec
29 osóby z listy powyzej nie trafiło z płcią

Ostatnia edycja:
reklama
Maran jak słodko sobie śpi na mamusi :)

Statystyki mówią same za siebie. Szanse wyrównane. Chyba chłopca bardziej udawało się zaplanować. Jednak jak się nie spróbuje.. :)

W tych ustawieniach maran-atha dziewczynka-chłopiec to pierwsze to jest że dziewczynka planowana a drugie że chłopiec się urodził? Czy dobrze to interpretuje?

Ania_g21 Szkoda trochę,ale na wiosnę znów podejdziemy do starań. Może do tego czasu mój mąż zrobi badania-choć wielkich nadzieji nie mam. Wczoraj stwierdził ze on na bank jest zdrowy tylko to ja chce zeby "juz" sie udalo i być w ciąży,więc się pytam go- Czy ponad 4 lata to jest "juz"? . Przez 4lata nie wymagalam od niego żadnych badań,raz tylko robił hormony. I według niego nie udaje się bo dziecka się nie robi 3dni pod rząd bo nikt by tyle nie dał rady,tylko raz w tygodniu i się czeka-albo się uda albo nie. On się chyba z powołaniem minął, może powinien doradzać parom które dzieci nie mają....

Airfix paskudna @ :/ A te argumenty też już słyszałam.. Mój też niby taki zdrowy był, w końcu jedno dziecko już ma. Ja szczerze powiedziawszy kazałam zrobić mojemu badania i byłam pewna, że wszystko w porządku będzie. Za to jak wrócił z wynikami badań, to już mu ta pewność minęła. Trzymam kciuki, by się udało przekonać męża. Tak faktycznie teraz bardzo dużo par ma problemy w naszych czasach. A do specjalistów są przecież kolejki.. Skoro Ty możesz się badać, to czemu on nie?

Elisse No ja właśnie tego argumentu używam-skoro ja mogę sie badać, to czemu On nie,ręce mam pokłute jak narkoman-teraz co 2tyg jeżdzę do hematologa, a on nie może nasienia zbadać bo on nie bedzie "takiego czegoś" robił bo nie jest zboczony. Do niego nie da sie trafić. Ja czuje ze to w nasieniu jest problem bo nie jest takie jak było.

Airfix, elisse u mnie było przytulanko w owu. test robię w nastepnym tygodniu. Zobaczymy, lecz mam przeczucie, że nie tak łatwo będzie jak mi się wydawać miało z tą dzidzią.

reklama
Do góry