reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Część dziewczyny:-)
Cały czas Was podczytuje,ale rzadko się udzielam. Teraz jednak chcę się pochwalić: do 3 razy szuka w moim przypadku się sprawdziło:-)
Będę mamą :tak: Pozdrawiam i życzę szczęścia w staraniach:)

reklama
Suzi90 Gratulacje !! :) pochwal się czy starałaś się o jakąś konkretną płeć, czy przyjmowałaś suplementy, jakaś dieta, odstęp od owulki, czy może szłaś na spontan :)

Panna myszka lekarz mial tak dobry sprzet i doswiadczenie ze to nie mozliwe aby cos sie w tej kwestii zmienilo, ponadto byl tak pewny tego co mowi. Mnie intuicja zawiodla myslalam zebedzie dziewczynka.

Suzi ogromne gratulacje, spokojnej ciazy:-)

Staralam sie o dziewczynke ale po dwoch nieudanych probach nie zwracalismy juz uwagi na zalecenia dziewczynkowe. Diety nie stosowalam jakos specjalnie, bralam tylko vitaminer prenatal i staralam sie troszke wyluzowac. Teraz bede sie tylko modlic zeby bylo wszystko w porzadku, a plec no coz moze akurat sie uda ;)

Suzi trzymam kciuki żeby maleństwo było zdrowe! a po cichutku mam nadzieję że będzie dziewczynka :) odzywaj się tu czasem w szczególności po usg :) gratulacje raz jeszcze :) :) :)

Dziekuje:) Teraz na pewno będę się odzywać częściej. Jestem taka szczesliwa że się udało trzymajcie kciuki żeby wszystko bylo ok, a ja kibicuje wszystkim starającym się jak i oczekującym na upragnioną dzidzie:)

reklama
Magic gratuluje synka :)
suzi gratulacje :)
Airfix a jak u Ciebie sytuacja?

Ilaczek moje 2 starsze tez szaleja... teraz jak jest Malutka to nie moga sie przestawic ze trzeba troche spokoju dla niej... co raz ich musze uspokajac... lobuzuja strasznie... jeszcze mam mame do pomocy wiec nie jest zle, ale jak poleci to bedzie na poczatku lipa...

Do góry