reklama
Paulina0308
Aktywna w BB
Suzi90 Gratulacje !! pochwal się czy starałaś się o jakąś konkretną płeć, czy przyjmowałaś suplementy, jakaś dieta, odstęp od owulki, czy może szłaś na spontan
Magic_87
Fanka BB :)
Panna myszka lekarz mial tak dobry sprzet i doswiadczenie ze to nie mozliwe aby cos sie w tej kwestii zmienilo, ponadto byl tak pewny tego co mowi. Mnie intuicja zawiodla myslalam zebedzie dziewczynka.
Suzi ogromne gratulacje, spokojnej ciazy:-)
Suzi ogromne gratulacje, spokojnej ciazy:-)
Suzi90
Zaangażowana w BB
Staralam sie o dziewczynke ale po dwoch nieudanych probach nie zwracalismy juz uwagi na zalecenia dziewczynkowe. Diety nie stosowalam jakos specjalnie, bralam tylko vitaminer prenatal i staralam sie troszke wyluzowac. Teraz bede sie tylko modlic zeby bylo wszystko w porzadku, a plec no coz moze akurat sie uda
Paulina0308
Aktywna w BB
Suzi trzymam kciuki żeby maleństwo było zdrowe! a po cichutku mam nadzieję że będzie dziewczynka odzywaj się tu czasem w szczególności po usg gratulacje raz jeszcze
anufifi
tęsknię...
Suzi gratuluję. Jestem pewna ze wszystko bedzie w porządku i trzymam kciuki zeby akurat z plcia sie udalo.
maran-atha
Zobacz załącznik 715619 Millie
reklama
maran-atha
Magic gratuluje synka
suzi gratulacje
Airfix a jak u Ciebie sytuacja?
Ilaczek moje 2 starsze tez szaleja... teraz jak jest Malutka to nie moga sie przestawic ze trzeba troche spokoju dla niej... co raz ich musze uspokajac... lobuzuja strasznie... jeszcze mam mame do pomocy wiec nie jest zle, ale jak poleci to bedzie na poczatku lipa...
suzi gratulacje
Airfix a jak u Ciebie sytuacja?
Ilaczek moje 2 starsze tez szaleja... teraz jak jest Malutka to nie moga sie przestawic ze trzeba troche spokoju dla niej... co raz ich musze uspokajac... lobuzuja strasznie... jeszcze mam mame do pomocy wiec nie jest zle, ale jak poleci to bedzie na poczatku lipa...
Podziel się: