reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Maran niestety w pracy musialam powiedziec aby kogos na moje miejsce mogli znalesc a jak juz jeden wie to cala firma wie, zreszta dlugo bym nie ukryla bo juz co nieco widac:-)

reklama
Heyka dziewczyny ale tu cisza.

Panna myszka ale suwaczek u Ciebie szybko pomyka, kiedy masz nastepne podgladanko?

Maran dzisiaj Twoja mama przyjezdza, takze juz na spokojnie malenka moze przygotowywac sie do wyjscia z brzuszka, moja kolezanka wczoraj urodzila synka ponad 4500g takze spory chlopczyk:-)

Maran-atha Czy mała siedzi grzecznie w brzuszku i czeka na babcię?

Magic87 To chyba ta pogoda nie nastraja dlatego cisza taka. Ja ten cykl ryzykuje z Femara do stymulacji,albo się uda albo nie. Udało mi się załatwić sobie kolejną wizytę u hematologa bardzo szybko bo zaraz na początku października,nie kazali mi 10miesiecy czekać i mam nadzieję ze wreszcie coś się wyjaśni u mnie co to mi się przyplatalo.

Airfix super ze sie udalo z umowieniem wizyty. Jak ja kochana trzymam kciuki za ciebie.
Panna myszka fajnue ze znow bedziesz podgladala maluszka.

Siedze i czekam na meza. Jeszcze ok 40 min i bedzie w domu. Niewidzielismy sie prawie 3 m. Robilam testy w tym cyklu i najprawdopodobniej owu byla wczoraj.

ania_g21 a Ty celujesz w jakas konkretna plec? Czy zdajesz sie na los? :)
Airfix stosujesz testy owulacyjne? jak tak to od kiedy zaczynasz je wykonywac? :)

u mnie 7 d.c, mysle ze jeszcze 2 dni i zaczne robic testy owu. Według lekarza owu po CLO powinna wystapic miedzy 12 a 16 dniem cyklu, dlatego też będziemy działać ostrożnie (na dziewczynke) do 12/13 dnia cyklu.

Paulina Ja tak od 11-12dc zaczynam testować bo u mnie owulacja między 15-18dc jest. Również starania zaczynam od 11dc chyba bo żeby chociaż co 2dni potem się starać

reklama
Ja mam w planach codzienne serduszkowanie, ale i tak nie wiadomo czy wogóle owulacja raczy przyjść ech..

Wogóle ostatnio w moje ręce wpadły dwie książki: "Planowanie płci dziecka" Hazel Chesterman-Philips i książka Karola Wójcika "Chłopiec czy dziewczynka". W obu egzemplarzach są historie osób, które starały się o dziecko konkretnej płci i dość często im się udało (pytanie czy to przypadek czy faktycznie efekt porad zawartych w ksiazce). Czytała któraś z Was?
Jak tak to jakie opinie? :)

Do góry