reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

PannaMyszka a myślałam, że testy owu to w miarę mi pomogą określić owulację a tu taki psikus. Właśnie takie spostrzeżenia są najcenniejsze, że można się tu dowiedzieć, że to wszystko to chyba jedna wielka loteria :-) Ale czekamy do wtorku i trzymam kciuki bardzo bardzo mocno za dziewczynkę :)

aga30+ może jakieś rady na dziewczynkę? jakieś spostrzeżenia? :) starałaś się o córkę czy poporstu tak samo wyszło? :)

reklama
Paulina obie są z wpadki kalendarzyk sie nie sprawdził :) ale wychodzi że do 4 dni po okresie albo 4 dni przed okresem na pewno nie w owulację. Teraz przy planowaniu dziecka będę próbować w owulację w synka :)

Aga30+ ech skąd ja to znam z tą pracą ja od sierpnia nie pracuje i chciałabym podjąć nową ale z drugiej strony głupio byłoby pójść do nowego miejsca a za miesiąc, czy dwa zajść w ciąże. Daje sobie czas do grudnia, jak stymulacje nie przyniosą efektu to odpuszczam na minimum rok starania i idę do pracy Cieżki temat także Cię rozumiem :)

Wlasnie kończyła mi się umowa w jednej pracy wiec zaczęłam starania przed podjęciem następnej ale w między czasie wykluła się nowa i musialam przerwać starania bo mi na niej bardzo zależy i mi głupio tak zachodzić odrazu w ciążę. Umowę mam na dwa lata na zastępstwo i chcę się wszczelić tak aby przedłużyć macierzyńskim te dwa lata eh kombinuje trochę z tym.

hejka kochane zaczynam starania w przyszłym miesiącu i tak wypada ze w dni płodne będę miała pelnie księżyca czyli sprzyja na chłopczyka tylko nie pamiętam jak to było na chłopca musze szukac jonow dodatnich ? bo y sa ujemne ?:baffled:

reklama
Oj jak gwarno sie zrobilo:-) super.

Panna myszka &&& za wizyte cosik mi sie zdaje ze w brzuszku u Ciebie zamieszkuje mala lalunia. Ja rowniez do dziewczynki mam wybrane imie do chlopca niestety bedzie glowkowanie, ale to najmniejszy problem.

Elisse jak tam Twoja malutka w przedszkolu, przyzwyczaila sie? Moj szedl dzisiaj pierwszy raz po 2 tyg, nie chcial isc ale nie plakal, podobno sie bawil. Zobaczymy jak jutro.

Ciekawe co u Tynki slychac dawno sie nie odzywala

Do góry