reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Elisse Właśnie to zdjęcie mnie zainteresowalo:) i po nim obstawialabym bardziej chłopca. Jak się tak przyjrzeć to właśnie tak jakby tam wystawalo coś w miejscu nuba:)

reklama
Ja melduje, że wczoraj przyszła @ także zaczynam nowy cykl.
Airfix chyba będziemy serduszkować w tych samych dniach ;) Bo biorę CLO od 5 do 9 dnia cyklu i później mamy działać od 12 do 16 dnia cyklu :)

Paulina Ja również stymulacja w tym cyklu ale Femara i też od 5-9dc i starania od 12dc. Owulacja według obliczeń powinna być u mnie 5 pazdziernika. Trzymam kciuki &&&&&

Elisse sliczna dzidzia ja niestety na smartfonie mam problem ze zdjeciami i niezbyt dostrzegam szczegoly takze w ogole tych malutkich zdjec nie widze alenie wiem czemu mam takie przeczucie ze pod serduszkiem nosisz chlopczyka:-) dziwne bo nawet u siebie nie mam jakiegos zadnego przeczucia byc moze dlatego ze jak okaze sie ze nosze malenka dziewczynke nie bede mogla w to uwierzyc

Ja sobie mogę na telefonie powiększyć te zdjęcia ;) fajnie by było, gdyby nam się udało. Ja wolę się na żadną płeć nie nastawiać. Potem byłabym bardziej zawiedziona.

Airfix październik Już niedługo :)

Elisse ja tez staram sie nie nastawiac bo to najgorsze co moze byc, teraz naprawde liczy sie tylko zdrowko dzieciatka. Denerwuja mnie tylko pytania czy wiem juz jaka plec, no kurka to poczatek a juz kazdy pyta, zamiast a jak sie czujesz itp... Jednak nie zaprzecze przydalo by sie dorownac forumowym statystykom by bylo rowne 50/50:-)

Magic dlatego ja nikomu nie mowilam o ciazy do 22tc nawet trsciowa nie wiedziala, tylko moja mama i maz a reszta fowiedziala sie po polowkowym :)

Magic dlatego ja nikomu nie mowilam o ciazy do 22tc nawet trsciowa nie wiedziala, tylko moja mama i maz a reszta fowiedziala sie po polowkowym :)

U mnie też dowiedzieli się nie wcześnie, bo po 12tc ale po mnie już było mocno widać. Teraz jak zaparcia odpuściły, woda po upałach zeszła mam nawet zgrabniejszy brzuszek niż w lipcu, bo wtedy najzwyczajniej popuchłam.
Mnie też każdy pyta o płeć, to w zasadzie pierwsze pytanie po stwierdzeniu ciąży, i komentarze "ooo musi być córa bo przecież synka macie" na co odpowiadam że musi to na Rusi, a dzieci to nie rzeczy i co ma być to będzie, ważne aby było wszystko ok....

reklama
Do góry