reklama
Paulina0308
Aktywna w BB
Ja melduje, że wczoraj przyszła @ także zaczynam nowy cykl.
Airfix chyba będziemy serduszkować w tych samych dniach Bo biorę CLO od 5 do 9 dnia cyklu i później mamy działać od 12 do 16 dnia cyklu
Airfix chyba będziemy serduszkować w tych samych dniach Bo biorę CLO od 5 do 9 dnia cyklu i później mamy działać od 12 do 16 dnia cyklu
Magic_87
Fanka BB :)
Elisse sliczna dzidzia ja niestety na smartfonie mam problem ze zdjeciami i niezbyt dostrzegam szczegoly takze w ogole tych malutkich zdjec nie widze alenie wiem czemu mam takie przeczucie ze pod serduszkiem nosisz chlopczyka:-) dziwne bo nawet u siebie nie mam jakiegos zadnego przeczucia byc moze dlatego ze jak okaze sie ze nosze malenka dziewczynke nie bede mogla w to uwierzyc
Magic_87
Elisse ja tez staram sie nie nastawiac bo to najgorsze co moze byc, teraz naprawde liczy sie tylko zdrowko dzieciatka. Denerwuja mnie tylko pytania czy wiem juz jaka plec, no kurka to poczatek a juz kazdy pyta, zamiast a jak sie czujesz itp... Jednak nie zaprzecze przydalo by sie dorownac forumowym statystykom by bylo rowne 50/50:-)
maran-atha
Magic dlatego ja nikomu nie mowilam o ciazy do 22tc nawet trsciowa nie wiedziala, tylko moja mama i maz a reszta fowiedziala sie po polowkowym
PannaMyszka
Magic dlatego ja nikomu nie mowilam o ciazy do 22tc nawet trsciowa nie wiedziala, tylko moja mama i maz a reszta fowiedziala sie po polowkowym
U mnie też dowiedzieli się nie wcześnie, bo po 12tc ale po mnie już było mocno widać. Teraz jak zaparcia odpuściły, woda po upałach zeszła mam nawet zgrabniejszy brzuszek niż w lipcu, bo wtedy najzwyczajniej popuchłam.
Mnie też każdy pyta o płeć, to w zasadzie pierwsze pytanie po stwierdzeniu ciąży, i komentarze "ooo musi być córa bo przecież synka macie" na co odpowiadam że musi to na Rusi, a dzieci to nie rzeczy i co ma być to będzie, ważne aby było wszystko ok....
reklama
anufifi
tęsknię...
Ja specjalnie chociaz nie wiedzialam to mowilam ze napewno bedzie chłopiec bo tak czuje i juz. Bo mnie tez draznilo no teraz to bu sie wam dziewczynka przydala...
Podziel się: