reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Airfix trzymam mocno kciuki za następny cykl

Sohappy chyba na forum nie gratulowałam więc jeszcze raz gratuluję :-) mamy dzieci z tego samego dnia

Iweet masz śliczną córeczkę

przepraszam że tak z doskoku ale odkąd jestem w domu organizujemy się i sama się jeszcze motam :-)

reklama
Airfix ja kciuków i tak nie puszczam. Trzymam kciuki za kolejny cykl. To zapalenie też nie pomogło.

Maran byle do piątku ;) mała ma grzecznie w brzuszku siedzieć :) :D

A ja dzisiaj znowu podglądałam maleństwo na prenatalnych. Jest zdrowe i ma 7,5 cm. Płci nie było widać. Babka patrzalam od dołu, a to raczej za wcześnie. Ja się nastawiam, że kolejna dziewczynka będzie. Za 3 tygodnie już się dowiem pewnie. Mam same ujęcia główki i brzuszka.

Elisse 7,5cm małego szczescia:) Ja powoli tracę nadzieję ze kiedyś jeszcze raz zobaczę takiego swojego maluszka. Ale póki co...do końca nadzieja mnie nie opuściła. Jak chcesz to pokaż główkę (brzuszek też może byc) to zobaczymy co może być według Skull Theory

Elisse cudownie oglada sie takie malenstwo ja caly czas mam przed oczyma mojego synka jak w 13tyg fikolki robil. Juz nie moge sie doczekac az znowu zobacze moja kruszynke i uslysze serduszko.
Elisse a jak sie czujesz? Ja w 13tc ide na prenatalne takze jeszcze troszke ciekawe czy lek juz osnosnie plci cos mi powie bo ide do innego ale za to ma bardzo dobry sprzet.

Airfix samopoczucie mam w kratke raz lepiej raz gorzej staram sie nie narzekac, czasami sie nie da bo czasami dopada niemoc i nic a nic mi sie nie chce:-)

Maran to oby do piatku ta Twoja malenka jeszcze chciala pomieszkac u Ciebie w brzuszku trzymam &&&

Ostatnia edycja:
Elisse ja mam za tydzień wizytę...i chyba poproszę lekarza o L4...moje ostatnio też miał 7,5 cm piękny widok, ryczałam jak bóbr.

Ja czuję się średnio, ale jeszcze 2 tygodnie i jadę na urlop nad polskie morze, więc odpocznę. Zabieram moich rodziców żeby mi starszaka ogarnęli, cobyśmy z mężem odpoczęli...dzidzia kopie jak szalona, ostatni weekend miałam 3 chrzty i jak słyszało organy to matko musiałam usiąść aż...

Airfix wiara czyni cuda, ja w to wierzę :)

Magic ja właśnie dziś na prenatalnych byłam i się nie dowiedziałam płci. Liczyłam paluszki na dłoniach i stópkach :)

Airfix ja już myślałam, że mi się nie uda przy wynikach moich a tu proszę. Dieta na chłopca jednak wzmacnia organizm plus jeszcze końska dawka suplementów.

Panna Myszka ja się już dość dobrze czuję od 2 tygodni ponad :) mnie jeszcze czeka rezygnacja z wychowawczego i L4. Ja pomyślę o mojej sytuacji z szefem, to mi się odechciewa.

Ja się nie znam na skull theory haha. Niby znam zasady i połowę trafiam. Jak któraś umie, to może mi powróżyć :D

gender1.jpggender2.jpg

Załączniki

• gender1.jpg
    gender1.jpg
    61 KB · Wyświetleń: 66
  • gender2.jpg
    gender2.jpg
    52,5 KB · Wyświetleń: 65
Elisse Z teorii glowkowej dużo się udaje trafić,ale nie zawsze . Ta główka może w późniejszych terminach być inna. Na ten moment z tego usg według mnie-dziewczynka. Z tych malutkich zdjęć na dole- znów bardziej chłopiec bo brzuszek grubiutki. Zobaczymy potem :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja sobie to dolne zdjęcie z lewej powiekszyłam i na nim wydaje się jakby był nub wystający. Z drugiej strony mówię sobie, że skoro nie widać, to pewnie dziewczynka :)

Panna Myszka te teorie są trochę jak wróżenie z fusów.

Do góry