reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny, rzadko piszę bo czas nie pozwala, ale staram się być z Wami na bieżąco ;-)
Trzymam kciuki za staraczki, szczególnie kibicuję Airfix.

Piękne maleństwa się tutaj rodzą :-)

U nas jak na razie wszystko ok, chociaż muszę się maksymalnie oszczędzać, że względu na bardzo cienką bliznę po cc :-/

reklama
Asioch U mnie chyba przyjdzie poczekać jeszcze na kropeczke;) z tego cyklu to nici i to raczej cala szpulka hehe Ale jutro już @ przyjdzie i kolejny cykl i nowe nadzieję. A Ty faktycznie oszczędzaj się bo to jednak blizna po cc i w dodatku cienka. A probowalas smarować blizne żeby była ładniejsza,elastyczniejsza BioOil?

Airfix naprawde szkoda, ale to zapalenie macicy napewno Ci tego nie ulatwilo. Takze ja nie puszczam i caly czas trzymam &&&&.

Tynka co u Ciebie, chyba niedlugo bedziesz miec owu, dla Ciebie tez mojego drugiego kciuka uruchamiam i zaciskam mocno &&&&&.:-)

Anufifi w takim razie trzymaj i nie puszczaj:)

Maran-atha Mama już jest? Możesz rodzić :)

Magic Też tak myślę ze to zapalenie nie ułatwiło wszystkiego. Nawet okres mam dziwny i dosłownie wszystko mnie boli w środku jakbym po porodzie świeżo była. Może się w tym cyklu uda:) Jak się czujesz?

Airfix ;) ja musze jeszcze do piątku poczekac wiec niech mala grzecznie na babcie czeka ;) brzuch co raz czesciej mnie @ pobolewa, no ale juz 38tc minal wiec wszystko moze ruszyc w każdej chwili... maz ma teraz mega ciezki czas w pracy wiec w sumie caly czas jestem sama z dziewczynami... a on pracuje po 12-15h i w domu tylko spi po kilka godzin...wiec nie ukrywam, ze bardzo czekam na babcie bo boje sie ze moge miec problem jak poród sie zacznie bo nie bedzie z kim dzieci zostawic a jeszcze jak zacznie się gdy maz bedzie w pracy i będzie musial przedrzec sie w godzinach szczytu przez caly Dublin to chyba urodze w domu... wiec oby do piątku... Airfix pewnie ten problem z macica mial tu duzy wplyw... oby wvtym cyklu sie udalo &&&&

reklama
Maran-atha Widzisz,a ja byłam pewna ze to w ten piątek co minął mama ma przyleciec:) Faktycznie niech lepiej maleństwo poczeka bo mogłoby być gorąco jeśli by się akcja zaczęła jak nikogo w domu nie ma do opieki. Trzymam kciuki za szybki i bezbolesny poród &&&&&

Do góry