reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny, rzadko piszę bo czas nie pozwala, ale staram się być z Wami na bieżąco ;-)
Trzymam kciuki za staraczki, szczególnie kibicuję Airfix.

Piękne maleństwa się tutaj rodzą :-)

U nas jak na razie wszystko ok, chociaż muszę się maksymalnie oszczędzać, że względu na bardzo cienką bliznę po cc :-/

reklama
Asioch U mnie chyba przyjdzie poczekać jeszcze na kropeczke;) z tego cyklu to nici i to raczej cala szpulka hehe Ale jutro już @ przyjdzie i kolejny cykl i nowe nadzieję. A Ty faktycznie oszczędzaj się bo to jednak blizna po cc i w dodatku cienka. A probowalas smarować blizne żeby była ładniejsza,elastyczniejsza BioOil?

Airfix naprawde szkoda, ale to zapalenie macicy napewno Ci tego nie ulatwilo. Takze ja nie puszczam i caly czas trzymam &&&&.

Tynka co u Ciebie, chyba niedlugo bedziesz miec owu, dla Ciebie tez mojego drugiego kciuka uruchamiam i zaciskam mocno &&&&&.:-)

Anufifi w takim razie trzymaj i nie puszczaj:)

Maran-atha Mama już jest? Możesz rodzić :)

Magic Też tak myślę ze to zapalenie nie ułatwiło wszystkiego. Nawet okres mam dziwny i dosłownie wszystko mnie boli w środku jakbym po porodzie świeżo była. Może się w tym cyklu uda:) Jak się czujesz?

Airfix ;) ja musze jeszcze do piątku poczekac wiec niech mala grzecznie na babcie czeka ;) brzuch co raz czesciej mnie @ pobolewa, no ale juz 38tc minal wiec wszystko moze ruszyc w każdej chwili... maz ma teraz mega ciezki czas w pracy wiec w sumie caly czas jestem sama z dziewczynami... a on pracuje po 12-15h i w domu tylko spi po kilka godzin...wiec nie ukrywam, ze bardzo czekam na babcie bo boje sie ze moge miec problem jak poród sie zacznie bo nie bedzie z kim dzieci zostawic a jeszcze jak zacznie się gdy maz bedzie w pracy i będzie musial przedrzec sie w godzinach szczytu przez caly Dublin to chyba urodze w domu... wiec oby do piątku... Airfix pewnie ten problem z macica mial tu duzy wplyw... oby wvtym cyklu sie udalo &&&&

reklama
Maran-atha Widzisz,a ja byłam pewna ze to w ten piątek co minął mama ma przyleciec:) Faktycznie niech lepiej maleństwo poczeka bo mogłoby być gorąco jeśli by się akcja zaczęła jak nikogo w domu nie ma do opieki. Trzymam kciuki za szybki i bezbolesny poród &&&&&

Do góry