Marantha no to super , że mąż się tak zachował tzn fajnie sprawę załatwił
No i teściowa fajnie że pyta o Ciebie
Moja jedzą sie do mnie nie odzywa po odwiedzinach ostatnich jak tu była ,mieliśmy mała kłótnie
A teraz nawet mi nie pogratulowała, taka jędza no i wogule sie nie odzywa .
A najgorsze jest to , że mąż nie wie ( boi sie ) zmusić ja do akceptacji mnie hm... Do kulturalnego zachowana .
Typowy maminsynek !!
Jak macie pomysł , co on ma z Nią zrobic to proszę, bo jak z nią rozmawiał to nie zadziałało . Wiec teraz w rezultacie mąż przestał sie do niej odzywać ale ja bym chciała normalnie rozmawiać a nie kłótnie . W tedy byłam w ciąży i bardzo sie bałam wiec nerwy miałam okropne a ona jakby nie wiedziała, ze jestem w ciąży . Ale teraz żadne argumenty do niej nie trafiają szok
Macy no to super , że ju taki kontakt
Niemogę sie doczekać
Nasza od początku swietnie trzyma główkę i teraz to juz całkiem tylko delikatnie kiwa jak już sie zamęczy .
Wpycha sobie ręką smoczek , nie palcami ale dłonią . Jak chce smoczek to robi taki gest wkładania właśnie ,ręka smoczek
szok
I wydaje dźwięki typu t ,g ,a, u ,nie
Tylko jak jest aktywna to chyba zamiast być spokojna to chce jeść duzo w rezultacie za duzo by jadła ale jak je ponad 30 min to wciskam jej smoczek i dopiero jak ewidentnie niechce smoczka to daje cycka (takie było zalecenie dr)
Po za tym ,super
A męczą ja plesniawki
Nie wiem skąd je dostała ale od 2 tyg podaje dikortinef wszystko myje sterylizuje i nadal są
Moze macie jakis pomysł ?
Alez sie rozpisałam
Buziaki i pozdrowienia :*