reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

PannaMyszka Ja przy słabej drugiej kresce zamierzam działać :) Dopiero przy dwóch ciemnych kreskach odpuść...dzis masz 9dc...to akurat do działania...6dc to bardzo wczesnie....ja z dużego odstepu mam synka....działajcie do pozytywnego testu owulacyjnego....bo teraz za wczesniej skonczyliście przytulanki :) Ja zamierzam działac w 12dc.owulacje mam w 14-15dc.... ( nie patrz na ten cykl :p bo zwariował mi całkiem...bladziochy na razie wychodza na owulacyjnych, owulacji ani widu ani słychu )

Ostatnia edycja:
reklama
Ilaczek moje ogromne gratulacje zdrowka dla Was. Wiem co czujesz tez mialam cesarke po 6 godz juz na nogach ahhh ale ile sie wytrzyma dla tej chwili kiedy mozesz juz malenka objac i przytulic.
Airfix te testy owu co pisalam sa ok poprostu pozytywny wyszedl mi na kilkanascie godz przed owu, teraz tempka juz jadnie w gore poszla. Dziewczyny mam pytanie i lekka zalamke zrobilam badania i TSH mi wyszlo 2.14. Co robic chce sie w przyszlym misiacu starac. Ostatnio na poczatku ciazy mialam 2.20 ale wszystko bylo ok. Teraz nie wiem

Ostatnia edycja:
Tynka wszystkiego dobrego na nowej drodze życia
Mici gratuluję syneczka
Matik córcia rośnie w oczach śliczna jest
Magic ja miałam tsh ciut wyższe przed tą ciąża albo podobne, dokładnie nie pamiętam , lekarka powiedziała mi że nic z tym nie robimy, tylko że jak zajde to od razu mam sobie znów zbadać, poza tym pojedynczy wynik jeszcze o niczym nie przesądza. Myślę że taka wartość nie jest niebezpieczna a chodzisz do endokrynologa? jeżeli Cie coś niepokoi warto skonsultować
I faktycznie robiłam w 6tc i było 1,30

Tynka wszystkiego naj... na Nowej Drodze Życia:tak:I długich lat spedzonych razem z męzem w szczesciu i miłosci.

Cocinella cyżby sie udało? HMM...Jak tak to wielkie gratulacje :-)

Matik corcia jest przekochana-oj tak tak :tak:

Misia witaj :-)

Marzycielka86, hej :) Widzę, że między Twoimi dziećmi jest 4 lata różnicy (tak jak ja planuję, żeby było między moimi :p ). Powiedz jak oceniasz taką różnicę wieku? Starsze było mocno zazdrosne?

Airfix dziękuję, a powiedź (napisz proszę) mi jeszcze czy na ovufriend zdarza się że pokazuje owu w innym dniu niż była rzeczywiście? Bo z tego co oglądam to widzę że głównie po temperaturze oblicza?

Matik - Olivia jest przecudna :-) a Ty się nie smuć, że czas szybko ucieka, tylko ciesz się każdą chwilą spędzoną ze swoim szczęściem :-) a jak tam Twoi chłopcy? Zajmują się siostrzyczką?

Cocinella - A co Ty taka cichociemna ;-) wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia !!! :-)

Maggie - reakcja Twojego synka na siostrzyczkę - cudowna :-) fajny z niego musi być chlopczyk!

Magic - myślę, że Maggie ma rację - staraj się, a jak już będziesz w ciąży, to zbadaj TSH i zobaczysz jaki będzie wynik. Gdyby jednak się nie udawało przez kilka cykli (czego oczywiście nie zakładam), to powinnaś ponownie zbadać TSH i przy takim bądź wyższym wyniku udać się do endokrynologa. Często podwyższone THS stwarza problemy z zajściem w ciążę. Ale będzie dobrze, zobaczysz!

PannaMyszka - działaj! :-) trzymam kciuki &&&&

Ostatnia edycja:
ilaczek gratulacje. zdrówka dla Was

tynka cocinella
wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia

matik śliczna jest Olivka

airfix mi już ciężko cały dzień chodzić. wieczorem padam a kręgosłup boli. znowu wróciło gorsze samopoczucie: zgaga, osłabienie, senność :/

reklama
Do góry