reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej dziewczyny,
Maran masz śliczny brzuszek ciązy już raczej nie da się ukryć :-)
Matik trzymam kciuki za poród, żebyś już nam napisała że urodziłaś, a Oliwka już nie męczyła mamusi
Małe liski najważniejsze że malutka już z Wami cała i zdrowa, a podejście lekarzy niestety pozostawia wiele do życzenia
Kate ale się umęczysz, trzymam kciuki byś mogła się wkrótce cieszyć ciążą i dolegliwości odpuściły
Za wszystkie staraczki trzymam mocno kciuki

reklama
No i mam doła,załamałam sie i ryczeć mi sie chce jak nie wiem:-:)-:)-(
jeszcze dobrze na świecie się nie pojawiłam a juz mialam pod gorke-buuuu...

Cocinella a co tam u Ciebie?

Marzycielko ja jestem jedną z tych, co kiedyś tu bywały bardzo dużo. Teraz już tylko bardzo sporadycznie, ale powiem Ci,że mam podobne problemy w chwili obecnej. Co prawda u mnie akurat stosunek lh do fsh jest za niski, ale jakby nie było, to też hormonalne sprawy. Uwierz,że jeśli faktycznie to TYLKO hormony, to można szybko je uregulować, ale warto robić badania w każdym cyklu, a niektóre nawet kilka razy w jednym cyklu,bo jednorazowy pomiar jest bardzo niemiarodajny. Znajdź dobrego lekarza i na pewno wszystko się ułoży dobrze. Ja mam o tyle gorzej, ze mieszkając w Uk muszę troszkę dłużej czekać na wizyty i działam trochę po omacku, ale walczę. Trzymaj się :happy:

Pozdrawiam wszystkie staraczki i trzymam kciuki za każdą z Was. Ciężaróweczkom życze spokojnych ciąż, a mamusiom grzecznych i zdrowych maluszków :-) Pewnie niektóre z Was mnie jeszcze pamiętają ;-)

Elisse jak idą starania? ;-)

Mam straszny sentyment do tego wątku. W tej chwili już mi na płci nie zależy ani troszkę, ale lubię tu wracać :-)

Tak mnie naszło na wspominki....strona 5495........ wszystkie moje Kochane forumki, czekały na wieści z usg. I ta ich/Wasza euforia kiedy okazało się,że jednak synuś....piękny czas. Kiedyś pokażę Marcelkowi te wszystkie wpisy. Miło się do tego wraca. Dziś, po tym co nas spotkało ostatnio nie chcę już nic planować, ale wiem,że moja radość będzie równie wielka jak tylko zobaczę te magiczne II kreseczki. Minęło prawie 3 lata od tego momentu, a ja wciąż czuje te emocje.... ;-)

Spokojnej nocy Wam życzę :tak:

Ostatnia edycja:
Matik, żyjesz?
Kate, biedna Ty...
Magda_z_UK, przykro mi z powodu Twojej straty. :-( Nic Ci po moich łzach, ale leżę i wyję... Marcelek ma już dwa latka? Nie do wiary! Napisz coś o dziewczynkach.

Ostatnia edycja:
Macy dziękuję kochana! Widzisz, tak to czasem bywa w życiu....nie ukrywam,że ciężko pozbierać się po tym wszystkim i tęsknię za Kają okrutnie, ale gdzieś w sercu czuję, że mam tu jeszcze coś do zrobienia, więc staram się jednak iść do przodu :sorry: Boję się panicznie kolejnej ciąży, ale tak mocno pragnę maluszka, że brnę w to bez opamiętania... Co u mnie? Jakoś się układa. Dzieci rosną, sama widzisz. Dziewczynki, to już pannice. Moje kochane przyjaciółki, ale nie ma co ukrywać....dają popalić :tak: Synuś bije je obie na głowę! No pieron jakich mało :-D Marcelek już do szkoły chodzi. Ja wciąż mam macierzyński i zbieram siły, by znowu wrócić do ludzi, ale licze po cichu,że jednak zaskoczę i zostanę w domu na dłużej. Co u Ciebie? Jak maluszek? Ogarniasz trójeczkę? Ściskam Cię serdecznie :happy:

Magda ja Cię pamiętam i czytałam o Twojej stracie strasznie mi przykro z powodu Kajusi.Życzę Ci z całego serca by Ci się pouukładało tak jakbys chciała. A czas goni Marcelek już duży chłopczyk a dopiero co się urodził. Podziwiam Cię za siłę i ze dajesz radę z trojeczka. Ja jednego czasem ogarnąć nie mogę

Małe Liski - Twoja córcia jest cudowna! piękna! nie dziwie się, że jesteście wszyscy w niej zakochani. mała to szczęściara mając dwóch starszych braci! :-)

Marzycielka dostałam @ .... :crazy: miałam taki ładny wykres, temperatura do góry, nawet dzisiaj w dniu @ nie spadła....
no nic, rozpoczynam nowy cykl, ale powoli przestaje mi zależeć na płci, chce już mieć maluszka...

Magda przeczytałam i wyję.... :-(

reklama
Witajcie,

Magda bardzo mi przykro ......czytając to wszystko nie da się nie uronić łzy

maggie to już 21tc? jak się czujesz? Pracujesz czy już na zwolnieniu jesteś?

cocinella czyli jednak dalej walczymy?

marzycielka jak się czujesz? Zapomniałam Ci napisać jeszcze że u mnie hormon tarczycy po ostatnich badaniach wynosi 0,047 - nigdy takiego nie miałam - lekarz zmienił mi dawkę leku i mam nadzieję że uda się to szybko wyprowadzić na prosto bo od czasu kiedy zaczęłam bardziej przyglądać się swoim cyklom to wyszło mi na to że przez 2 -ce nie miałam owulacji
Zobaczysz że u Ciebie będzie dobrze. Trzymam &&&&

Airfix co u Ciebie?

macy Fifi juZ na 5 tyg? Rany ale ten czas zasuwa?

kate &&&& dla starszego syna i za pomyślne napisanie matury
fajnie że chłopcy wzięli sprawy w swoje ręce

Ostatnia edycja:
Do góry