reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Marzycielka Dla mnie to wyglada na PCOS ( stosunek LH do FSH jest za wysoki ) i hiperplonaktynemie . Koniecznie idz do lekarza. Testosteron do staran dziewczynkowych dobrze jakby troszkę obnizyc jeszcze

Cześć wszystkim,
Biorę sie za nadrabianie zaległości, bo weekend majowy miałam potwornie pracowity (chrzty, komunie itp).

Odebrałam wyniki TSH i wynik jest 1,991. Mój lekarz powiedział że powinna być poniżej 2. Niby jest...myślicie żeby zostawić czy jednak odwiedzić endokrynologa? Jest sens?
I drugie pytanie....nie mogę kupić wapnia w postaci cytrynianu wapnia. Możecie napisać jakiej firmy macie (kupiłam 2 ale wszystkie to węglany wapnia)

Małe liski brak słów na podejście lekarzy. Na szczęście że wszystko dobrze się skończyło .....to musi być cudowna chwila wiedząc że za chwile nasze marzenie będzie tak bardzo namacalne:tak: i wcale się nie dziwię że się popłakałaś - mnie samej oczy zrobiły się wilgotne czytając Twojego posta:tak:
Jak Twoi chłopcy?

PannnaMyszka ja mam wapno SWANSON a magnez POLOMAG B6

Maran faktycznie brzusio śliczne i już widoczne

Marzycielka mój magnez i wapń bez brania suplementów był wyższy niż teraz jak się nimi faszeruję, soli praktycznie nie tykam a sód jest dość wysoki nie wiem od czego :-(- ręce mi opadły jak odebrałam wyniki a do tego jeszcze mam znowu anemię:tak:

Matik ależ Oliwce u Ciebie dobrze:tak: wcale Jej się nie śpieszy na ten świat;-)ale ja myślę że lada chwila i będziesz mogła ją przytulić

Kate co u Ciebie?

Ostatnia edycja:
PannaMyszka TSH masz dobre :) Nie kombinowałabym juz przy tym, źle nie jest. Wapn jesli chcesz z apteki w postaci cytrynianu to znalazłam tylko jeden- OsteoDiag się nazywa, 60tabl chyba tam jest. Ale ja nie dałam rady tego pić, bo ja wszystko gryze a to takie w smaku paskudne bylo, a i na zoładek nie słuzyło. Ja kupuje na allegro Swanson- cytrynian wapnia z wit d3 250tabl. Polecany tez był z Now Food- cytrynian wapnia, ale mi tez nie służył. Magnez to aljul Ci podała- Polomag b6 MAX, mag max b6 tez moze byc.. Ja sie przezucilam na magnez w proszku ze Swansona bo nie trzeba gryźć :p

kate Ale sie umordujesz biedna...kiedy to sie skończy, żebyś mogła powiedziec wreszcie - czuję się dobrze :) Za ile masz wizytę? Dzieciaki pewnie szczęśliwe że beda miec rodzenstwo :)

reklama
PannaMyszka TSH masz dobre :) Nie kombinowałabym juz przy tym, źle nie jest. Wapn jesli chcesz z apteki w postaci cytrynianu to znalazłam tylko jeden- OsteoDiag się nazywa, 60tabl chyba tam jest. Ale ja nie dałam rady tego pić, bo ja wszystko gryze a to takie w smaku paskudne bylo, a i na zoładek nie słuzyło. Ja kupuje na allegro Swanson- cytrynian wapnia z wit d3 250tabl. Polecany tez był z Now Food- cytrynian wapnia, ale mi tez nie służył. Magnez to aljul Ci podała- Polomag b6 MAX, mag max b6 tez moze byc.. Ja sie przezucilam na magnez w proszku ze Swansona bo nie trzeba gryźć :p

A widzę że Ty z moich okolic ;)
Czy też celujesz w dziewczynkę? Bo mi się już chyba wszystko pomieszało co mam brać i co mam jeść :(

Do góry