reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Aljul na pewno Ci się wkrótce uda, lato to taki sprzyjający czas, trzymam mocno kciuki za Ciebie
PannaMyszka wysyłam Ci opis staranek na priva. Ja i tak uważam że trzeba z dystansem do tego podchodzić, nie dać się zwariować bo najważniejsze żeby maluch był zdrowy
Magda z uk na pewno czwórka to wyzwanie, z całego serca życzę Ci maluszka pod sercem. Ściskam mocno

reklama
magda teraz to jeszcze bardziej rycze po twoim poscie :-( Ja narzekam a tu ludzie gorsze rzeczy przechodza i nie traca nadziei i walcza dalej:tak:

Kate &&& za syna i zdana mature

aljul dziekuje kochana.ja tez wierze ze wszystko sie unormuje:-) i rowniez trzymam mocno &&& za twoje staranka:tak:

Airfix ja nie mam zamiaru sie poddac:no: tylko mnie zlosci to ze innym wszystko przychodzi z latwoscia a tu czlowiek musi walczyc o kazda odrobine szczescia i to jeszcze ma zawsze jakies przeszkody aby osiagnac to szczescie...:angry:

Cocinella trzymam kciuki za ten cykl zeby byl juz owocny:tak:

Marzycielko Wiem, że troche to złosci jak sie popatrzy na około że niektórym to wszystko przychodzi ot tak, ale nigdy nie wiadomo jaki los nam jest pisany :) Moze się kiedys ta zła passa odwróci :)

Matik Teraz to już na bank Olivcie masz juz przy sobie ;)) &&&&&

Marzycielka dzięki ! :) oby się udało!

elisse dokładnie, zbyt mocno się zakwasiłam, teraz rezygnuję z limonki

airfix no ja nawet nie zmierzyłam ph.. moje paski zaczynają się od 4.. potem jak już mierzyłam sobie to paski, ( nawet ten dolny ) były przeraźliwie żółte... :laugh2:

maggie czyli zaraz po @ aplikowałaś abiofem a po starankach represh?

cocinella To pH 2 było jak nic ;) To nawet twardy komandos by się nie przedarł przez to :p ...hahah No to teraz trzymam kciuki za kolejny cykl, już taki bardziej opanowany ;)

magda z uk tak mi przykro z powodu starty córci. jesteś bardzo dzielną kobietą, podziwiam

kate kciuki za maturę syna &&&&

coccinella ja też na początku się za bardzo zakwaszałam, potem z cyklu na cykl coraz mniej a udało sie w cyklu w którym nie zakwaszałam się w ogole. ale z tego co teraz czytam to ja źle mierzyłam ph bo nakładałam palcem na pasek, a airfix pisała że to może wyjść niemiarodajne. a mi zawsze przed staraniami wychodziło 4-4,5 a w starankach 5-6 więc się zakwaszałam a teraz sobie myślę że to ph było pewnie niższe a jak si e zakwaszałam to nie dawałam szans w ogóle plemnikom :)

maggie ja też czuję słabo ruchy tzn. raz na jakiś czas czuje kopniaka a tak to to praktycznie cisza cały dzień albo delikatne smyranie. w czwartek mam wizytę więc zapytam lekarza bo tez mnie już to trochę niepokoi. ale ja mam łożysko na przedniej ścianie więc to może być przyczyna.

Airfix oj zdecydowanie, a ja się dziwiłam czemu nie wyszło, a tu taka siekiera. Nowy sposób anty :-D

iweet
też tak myślę, że przesadzilam, i dziewczynkę trudniej ucelować, bo przecież to zakwaszanie to w ogóle nie sprzyja plemnikom. Teraz już na spokojnie zakwasze się przed i będe zbijać tylko sylkiem a nie limonkami ;D

Maggie, Kate, Cocinella, Aljul, Macy, Iweet, Ilaczek, Airfix, Elisse, Marzycielka bardzo Wam dziękuję za dobre słówko :happy:

Maggie ja też Cię pamiętam :happy: Cieszę się,że masz pod sercem upragniona córeczkę. Niech rośnie zdrowa i silna :tak:

Kate jak tam po maturze? Jakie relacje? Mam nadzieję,że będzie dobrze. Przekaż mu moje kciuki :-)

Macy ani troszkę się nie gniewam. Tez sobie to jakoś każdego dnia tłumaczę, mimo że nie widzę głębszego sensu :sorry:
Dzieci sobie nie odmawiaj kochana! Po trzecim jedno więcej już nie robi różnicy :-D A tak poważnie, to u mnie jest ryzyko spore, ale
ja czuje,że muszę :sorry: Link do mojego profilu ;-) Wrzuć mi zaproszenie, to będziesz widziała wszystko :-) Uściski dla Twoich szkrabów.
też chętnie fotki zobaczę :tak:
https://www.facebook.com/magdalena.pokorska.75

Ilaczku kochana, tak to już jest,że nie ma w życiu nic pewnego. Póki jednak jesteśmy, na wszystko jest czas. Dlatego walczę ;-) U Ciebie
widzę,że już końcówka. Wiem,że jednak córcia....cóż.....niech będzie zdrowa i silna, bo to na prawdę najważniejsze :happy:

Elisse kurcze, szkoda,że to wszystko tak pod górkę idzie. Mam nadzieję,że już bliżej niż dalej :tak: Marcelek póki co szkoły nie lubi.
Chodzi, ale płacze często. Cóż....czekam,ąz mu minie, ale smutno mi jak on tak wyje ciągle :sorry:

Marzycielko Ty masz takie problemy i są one ważne. Trzymam kciuki, by jak najszybciej minęły :tak:

Magda Uk podziwiam Cię za siłę i wtyrwałość, zresztą od zawsze mi imponowałaś. To moja druga ciąża i ostatnia, zresztą nie mamy warunków na więcej. Tak u mnie córeczka choć najważniejsze to żeby dzidziuś był zdrowy, reszta tak naprawdę ma drugorzędne znacznie.
Pamiętam jak na to forum wstąpiłam i jakie wsparcie tu dostałam. Śliczne masz dzieciaczki :-)
Iweet ja mam łożysko na tylnej ścianie ale lekarz mówił że wszystko ok na połówkowych
Cocinella zakwaszałam się przed i po abiofemem. Do owulacji represh. Generalnie limonkę można dopiero po 4 godzinach zastosować.
Dobrej nocy dziewczyny

reklama
Do góry