reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Może Matki juz tuli córkę w ramionach:-) ach tak bym chciała żeby czas płynął szybciej i zebym już mogła rozpocząć starania z waszymi pomocnym i wskazówkami. Czuje takie mile poddenerwowanie jak o tym wszystkim pomyśle. Najgorsze jest to ze boje się ze się za bardzo na wszystko nastawie i nie będzie wychodziło a ja po prostu nie mogę doczekac się ciąży i dziecka.

reklama
Małe liski - ale miałaś emocje z porodem - wow! Na szczęście zachowalas zimną krew (za co Cię bardzo podziwiam) i wszystko się dobrze skończyło :-) buziaki :-*

Matik - zaciskam kciuki za szybki poród &&&&, może już trzymasz swoją księżniczkę :-)

Airfix - faktycznie bez barierek nie przejdzie - u nas mówią to samo :-( a ceny niestety masakryczne .... ja mam nadzieję, że może w grudniu uda się wprowadzić, ale nie nastawiam się zbytnio, zebyw się nie rozczarować ;-) u nas teraz hydraulik masakruje ściany - normalnie żal patrzyć - były ładne, a teraz wszędzie dziury ....

Udanego popołudnia!

Małe liski piękny opis. Poryczałam się jaka to jest bezmyślność lekarza i jego ignorancja pacjenta.brac Cię do porodu bez Twojej wiedzy i rozmowy z Tobą. Szok. I to wtedy kiedy kobieta i jej dziecko potrzebuja wsparcia i opieki.Nieźle się najeździliscie i nastresowaliscie ale w końcu wszystko się pięknie zakończyło w swoim szpitalu. Teraz juz będzie tylko lepiej.
Matik jak tam?

Ostatnia edycja:
Małe liski minerały nie sa za rewelacyjne ale postaram sie je jeszcze poprawic:tak:
Sód 139 (136-145)
Potas 4,64 (3,50-5,10)
Wapn 2,18 (2,15-2,50)
Magnez 0,89 (0,66-1,07)

Hej dziewczyny zasnęłam chyba po 2 i skurcze cały czas co 10 min
Małe liski wspolczuje tych przeżyć i podziwiam za odwagę . Sama nie wiem co bym w takiej sytuacj zrobiła .

Dzis musze chyba pochodzić czy jak żeby to rozkręcić ? Bo mało komfortowo sie czuje z tymi skurczami

Hej :-) Matki wiem ze trochę z opóźnieniem i być może juz się samo rozkrecilo ale jeśli to skurcze porodowe to po cieplej kąpieli powinny sie nasilić jeśli to nie to to odpuszcza. Trzymam kciuki!

Matik powodzenia i oby jak najszybciej sie rozkrecilo :)
Male liski ehhh Ci lekarze, jak moga takie akcje robic, tyle stresu bezsensu Ci zafundowali... najwazniejsze, ze Małgosia zdrowo sie urodzila :) jest cudowna :)
Ilaczek... szybko zleci i dolegliwosci ustapia miejsca Malutkiej Ani która zrekompensuje wszystkie bolesci :)

Ja ruchy czuje jakos od 16 tc z kazdym dniem mocniejsze :) brzuch też juz rosnie :) czuje sie bardzo dobrze wiec narzekac nie mam na co :) Maja sama sie domyslila, ze bedzie nowy ludzik i w przedszkolu juz paniom powiedziała, ze bedzie miala malego braciszka ot tak sobie to wymyslila i babeczka z przedszkola zapytała mego A. czy to prawda wiec jej powiedział, że tak bedzie 3 dzieciatko, ale co do plci to jeszcze nie wiadomo hehehe ;) no i w piatek panie mi gratulowały ciązy ;) no taka mam sprytna córke... Brat u mnie jest z dziewczyną na tydzien wiec im tez powiedzieliśmy ;) ciesza sie i gratuliją ;) byli wczoraj na wycieczce calodniowej na Clifach Moheru i tam sie oswiadczył swojej pani i wrócila cała szczesliwa z pierscionkiem na palcu ;) po za tym to u nas chyba nic nowego... teraz dziewczynki mała 3 dni wolnego od szkoły to mam pełna chate ludzi ;) wiec sie nie nudze :)

pozdrawiam wszystkich serdecznie i zycze powodzenia w starankach spokojnych i bezproblemowych ciaz, szybkich poodów i zdrówka dla kazdego :)

a to mój brzuch z 18tc ;)

Zobacz załącznik 685679

Maran piękny brzuszek! Zawsze uwazalam ze kobieta w ciąży wygląda przeslicznie i jeszcze nie widziałam ciazowego brzuszka który by mi się nie podobał i ktory by kobiety nie zdobil:-)

reklama
Do góry