Katriina U mnie aż tyle nie trwało decydowanie
raz bylismy sami-zaznaczylismy punkty, gdzie co i jak, wiec godzinka zeszła, a potem juz z elektrykiem który spreyem zaznaczał-znów godzinka
O wodę mam iść w tym tygodniu, bo jak raz byłam to mówili że mają kupe roboty i nie da rady w lato..ale mi potrzebna na lipiec woda swoja - do tynków
Kurcze, z jednej strony sie ciesze że coś się juz zaczyna dziać z tym domkiem, a z drugiej wiem ile jeszce czasu minie za nim sie wprowadzimy. Dla mnie teraz cena barierek na schody jest nie do przeskoczenia- a nie chce innych:/ Chce te z tej stali nierdzewnej z dodatkiem drewna- cudoooo, piekneee- 450zł za metr grrrr, a mam ok 10m, a gdzie balkony ?? A kierownik budowy powiedział- ze bez barierek nie przejdzie.
elisse Ja myslalam ze tez będę leżec, ale o dziwo dostałam takiego bólu ręki z której pobierali że ten ból dał mi taką adrenaline że szkoda gadać. Do tej pory nie mam czucia dobrego i siły w dłoni- i nie wiem czy to normalne. Dzwonilam dzis do pielegniarki to mowi-ze byc moze doszlo do zapalenia żyły-ale mnie zyła nie boli:/ tylko nie wiem co- ścięgna, czy coś, tak mi palce dziwnie ciągnie.
elisse A na katar próbowałaś inhalacje z soli fizjologicznej?? masc majerankową pod nosek? ja mam katar juz poł roku, a od 3 tyg nie moge sobie poradzić..
PannaMyszka TSH wbrew pozorom jest bardzo ważne,niedoczynnośc tarczycy jest groźna dla samego dziecka, jak i utrzymania ciąży- wiec warto się przebadać. TSH przy staraniach o dziecko powinno byc w przedziałe od 1-2...4 to dużo.
Marzycielko Nie wiem co Ci poradzic z ta b6 50mg...ja biore ją i dodatkowo B compositum, bo czekam na ta b6 complex.
Matik I co?? Czuje że poszłaś rodzić