reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Małe liski wzruszyłam się czytając Twój post....
Małgosia jest taka śliczna i słodziutka - na pierwszym zdjęciu faktycznie przypomina Twojego młodszego synka ale na następnych to powiedziałabym że jest też podobna do swojego starszego braciszka:tak:
Dużo, dużo zdrówka dla Was

Marzycielka jak zdrówko?

PannaMyszka Witaj!

Ilaczek to już 31 tc? :szok:Jeszcze tylko kilka tygodni i będziesz tuliła swoją Anulkę

Aljul na szczescie jest juz wszystko w porządku :-) Mam nadzieje ze sie juz to nigdy nie powtórzy :tak:
Dzis robilam badania hormonow i wyniki beda dopiero w poniedzialek. a do tego czasu to chyba mnie nerwy zjedza :tak:

Marzycielka mam nadzieję że wyniki będą pomyślne - ja robiłam w zeszłym tygodniu wyniki minerałów i niezbyt mi się one podobają a do tego tarczyca znowu szaleje:tak:

No i się poryczałam :)
Małe liski piękna księżniczka :)
Jak tylko bedziesz mogła czekam na opis porodu :)
Ale Ci zazdroszcze juz jesteście razem a mnie ciagle męczą tylko przepowiadacze juz nie mam siły :(

Airfix to co mam zrobic teraz-zazywac dalej ta wit. b-50 i czekac az moze organizm sie sam przyzwyczai czy brac narazie po 50 mg dziennie i stopniowo zwiekszac dawke?

Aljul ja tez nie dawno robilam mineraly i tez nie sa za rewelacyjne:tak: a teraz boje sie ze calkiem sie zalamie juz jak wyjda zle:-(

Dziewczyny napiszcie mi prosze jeszcze czego nie powinnam łaczyc razem z suplementów,wiem ze magnez napewno z wapniem i magnez z kwasem foliowym. I co jeszcze?

Matik javtak czekalam na porod z Ala i bylam juz po terminie, na wywolanie wyprobowalam wszystko i nic nie pomoglo, nawet te mazaze szyjki macicy w szpitalu... mialam ostatecznie porod wywolany 2 tygodnie po terminie... naczekalam sie okrutnie, ale co poradzic nie wszystko mozemy zaplanowac ;) pomyślności i oby szybko sie zaczelo &&&&

reklama
Oj Mantha nie strasz !!
Ja mam nadzieje, że już na dniach przywitam mojego szkraba . Bo po brzuchu widac jak sie mała wypina i nie ma juz miejsca , widac nóżke rączkę biedactwo

Do góry