reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Airfix ja tak ścisle nie pilnowałam tego, jadłam dużo nabiału. Na śniadanie np kaszę jaglaną z mlekiem i z żurawiną chociaz potem wyczytałam ze kasza jaglana to raczej nie więc zamieniłam na płatki kukurydziane, czasami jadłam dopiero w pracy koło 10, 11 w pracy jogurty serki wiejskie, kurczak, indyk, kanapki z serem zółtym ogólnie taka uboga ta moja dieta na dodatek warzyw zero. Moim zdaniem zrobiłam mało ale jakoś się udało, może zakwaszanie tez pomogło, choć z Wiktorkiem to powiem szczerze miałam mega orgazm i przed ciąża odzywiałam sie bardzo zdrowo zeby w ciąże zajść
Teraz za to mam faze na pomidory, pomidorówke i keczup mogłabym z tubki jeść
a to moja kruszynka

Załączniki

• 20150319_124559.jpg
    20150319_124559.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 74
a na co ten inozytol? :-)

właśnie doczytałam- miałaś go w tabletkach, mogłabyś pokazać jakie?:)

Ostatnia edycja:
maggie śliczne ujęcie

maran ale dzidzia może okaże się większa na usg i już będzie można nuba obejrzeć :) czekam z niecierpliwością na info od Ciebie jutro :)

Wiem wiem, ze to juz ludzik bedzie ze wszystkim bo z Maja tez na pierwszym usg bylam jakos w 10-11 tc tylko ja wiem kiedy dokladnie miałam owulacje (w nocy z 11 na 12 stycznia) wiec raczej wiekszy nie bedzie niz wskazuje moj suwaczek ;) no nie nastawiam sie na nuba jutro ;) chce poprostu zobaczyc zdrowego ludzika a jak bedzie chlop i dowiem sie jutro to chyba oszaleje z radosci ;) ald jestem prawie pewna, ze jutro o plci sie nie dowiem...

reklama
Do góry