reklama
maggie2205
Fan(ka)
Patka trzymam kciuki za chłopczyka :-)
Marzycielka86
Fanka BB :)
I ja rownież trzymam kciuki :-)
maran-atha
Patka i moje na jutro zarezerwowane dla Ciebie a 12 marca zaciskam dla iweet &&&&&&
małe liski
patka &&&&&
iweet trzymam mocno kciuki za usg!
macy super, że mama przylatuje do was - ile z wami zostanie? ...wytrzymaj jeszcze tą końcówkę, już niedługo będziesz miała synka po drugiej stronie brzucha (szok jak ten czas leci). Jak samopoczucie?
pozdrowienia dla was.
U nas światełko w tunelu, czuję że już będzie dobrze, bo początek roku był dla nas średni... Mąż po zabiegu, ale w innej zupełnie klinice, zabieg wykonywał zupełnie inny laryngolog. Poprzedni nas zrobił w bambuko... M. miał tak zniszczone migdały, że za chwile to świństwo (paciorkowce) przeszłyby na nerki, serce. zabieg miał trwać niecałą godzinę, trwał 3 godziny. Po jednej akcji z krwotokiem - jest już dobrze Anginy chyba mamy za sobą. A druga wiadomość - w nowej klinice przebadali gruntownie starszego synka pod kątem przerośniętych migdałków i na razie zabieg u Alusia odwołany ulga
iweet trzymam mocno kciuki za usg!
macy super, że mama przylatuje do was - ile z wami zostanie? ...wytrzymaj jeszcze tą końcówkę, już niedługo będziesz miała synka po drugiej stronie brzucha (szok jak ten czas leci). Jak samopoczucie?
pozdrowienia dla was.
U nas światełko w tunelu, czuję że już będzie dobrze, bo początek roku był dla nas średni... Mąż po zabiegu, ale w innej zupełnie klinice, zabieg wykonywał zupełnie inny laryngolog. Poprzedni nas zrobił w bambuko... M. miał tak zniszczone migdały, że za chwile to świństwo (paciorkowce) przeszłyby na nerki, serce. zabieg miał trwać niecałą godzinę, trwał 3 godziny. Po jednej akcji z krwotokiem - jest już dobrze Anginy chyba mamy za sobą. A druga wiadomość - w nowej klinice przebadali gruntownie starszego synka pod kątem przerośniętych migdałków i na razie zabieg u Alusia odwołany ulga
Matik2012
No małe liski to teraz zdrowieć i w spokoju i pełni sił przywitacie dzidzię
maran-atha
Male liski no i oby teraz juz tylko same dobre wiesci byly zdrowka dla calej rodzinki zycze :*
Małe liski - ja też walczę o wycięcie migdalkow za granicą, co chwila mam angine i jakieś problemy z gardłem juz mam dosyć, a mąż twój miał problemy podobne ze zdecydowali się wyciąć? Jak tam samopoczucie?
Patka - trzymam kciuki! i daj znać co i jak po ,
Patka - trzymam kciuki! i daj znać co i jak po ,
reklama
Skoro szefa nie było to z kim miałaś rozmawiać. .? Wiesz nie masz co się denerwować, generalnie nie ma co walczyć z &$^/ .. juz nie będę nazywała rzeczy po imieniu , mąż ma rację niech on wszystko załatwia a ty się nie przejmuj, moim zdaniem dobrze ze ich zawiadomiłas i generalnie ze jeszcze chciałaś przyjść pogadać z szefem bo go nie było za pierwszym razem, chyba trochę przesadzają.. nie denerwuj się szkoda nerwów na takie coś, patrz na siebie, ja to w ogóle byłam taka dobra i milutka a teraz jakby mi ktoś walnął takim tekstem od razu bym miała coś do powiedzenia, nie ma co jak sobie człowiek pozwoli wszyscy wejdą na głowę, smutne ale prawdziwe, nie myśl o tym ciesz się ciąża i spędzaniem czasu z dzieckiem , przykro się jednak robi ze się człowiek stara w pracy a pracodawcy tak traktują pracowników ehh ... no cóż naprawdę nie przejmuj się , niech mąż załatwia i juz..olać ich
Podziel się: