reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
patka &&&&& :)
iweet trzymam mocno kciuki za usg!
macy super, że mama przylatuje do was - ile z wami zostanie? ...wytrzymaj jeszcze tą końcówkę, już niedługo będziesz miała synka po drugiej stronie brzucha (szok jak ten czas leci). Jak samopoczucie?

pozdrowienia dla was.
U nas światełko w tunelu, czuję że już będzie dobrze, bo początek roku był dla nas średni... Mąż po zabiegu, ale w innej zupełnie klinice, zabieg wykonywał zupełnie inny laryngolog. Poprzedni nas zrobił w bambuko... M. miał tak zniszczone migdały, że za chwile to świństwo (paciorkowce) przeszłyby na nerki, serce. zabieg miał trwać niecałą godzinę, trwał 3 godziny. Po jednej akcji z krwotokiem - jest już dobrze :) Anginy chyba mamy za sobą. A druga wiadomość - w nowej klinice przebadali gruntownie starszego synka pod kątem przerośniętych migdałków i na razie zabieg u Alusia odwołany :) ulga

Małe liski - ja też walczę o wycięcie migdalkow za granicą, co chwila mam angine i jakieś problemy z gardłem juz mam dosyć, a mąż twój miał problemy podobne ze zdecydowali się wyciąć? Jak tam samopoczucie?

Patka - trzymam kciuki! :) i daj znać co i jak po ;),

reklama
Skoro szefa nie było to z kim miałaś rozmawiać. .? Wiesz nie masz co się denerwować, generalnie nie ma co walczyć z &$^/ .. juz nie będę nazywała rzeczy po imieniu ;), mąż ma rację niech on wszystko załatwia a ty się nie przejmuj, moim zdaniem dobrze ze ich zawiadomiłas i generalnie ze jeszcze chciałaś przyjść pogadać z szefem bo go nie było za pierwszym razem, chyba trochę przesadzają.. nie denerwuj się szkoda nerwów na takie coś, patrz na siebie, ja to w ogóle byłam taka dobra i milutka a teraz jakby mi ktoś walnął takim tekstem od razu bym miała coś do powiedzenia, nie ma co jak sobie człowiek pozwoli wszyscy wejdą na głowę, smutne ale prawdziwe, nie myśl o tym ciesz się ciąża i spędzaniem czasu z dzieckiem ;) , przykro się jednak robi ze się człowiek stara w pracy a pracodawcy tak traktują pracowników ehh ... no cóż naprawdę nie przejmuj się , niech mąż załatwia i juz..olać ich :)

Do góry