reklama
Matik2012
Fanka BB :)
Zakręcona jaki on już duży i słodziak [emoji7][emoji8] buziaki od BB cioci [emoji517][emoji516]
cocinella Saw Palmetto bierzesz jak masz wysoki testosteron, trzeba go najpierw zbadać
ewelin00 https://www.babyboom.pl/forum/stara...ecka-chlopiec-dziewczynka-1147/index9261.html na tej stronie zakrecona podała 7 czynników
Dziewczyny dziękuje odnośnie tego magnezu, spróbuje kupić jeszcze ten w proszku i mam nadzieje ze efekt będzie lepszy, Katriina, Iweet Ja tez miałam wczesniej sensacje żołądkowe ale to po 2 miesiacach stosowania dopiero, a tu trzeci dzień suplementów i ja jestem po 6 razy w łazience, a gdzie dalej? Cykl moj staraniowy prawdopodobnie zacznie sie 30 czerwca- to kawał czasu i jakby tak codzien miało być to nie wiem czy to najzdrowsze jest dla organizmu hahah
ewelin00 https://www.babyboom.pl/forum/stara...ecka-chlopiec-dziewczynka-1147/index9261.html na tej stronie zakrecona podała 7 czynników
Dziewczyny dziękuje odnośnie tego magnezu, spróbuje kupić jeszcze ten w proszku i mam nadzieje ze efekt będzie lepszy, Katriina, Iweet Ja tez miałam wczesniej sensacje żołądkowe ale to po 2 miesiacach stosowania dopiero, a tu trzeci dzień suplementów i ja jestem po 6 razy w łazience, a gdzie dalej? Cykl moj staraniowy prawdopodobnie zacznie sie 30 czerwca- to kawał czasu i jakby tak codzien miało być to nie wiem czy to najzdrowsze jest dla organizmu hahah
iweet84
airfix u mnie rewolucje żołądkowe też praktycznie od początku, ale z czasem zrobiły się mniejsze i nie każdego dnia. może i u Ciebie tak będzie
marzycielka niestety u mnie tylko poziom magnezu bardzo dziewczynkowe, sód i wapń chłopczykowy a potas pół na pół.
marzycielka niestety u mnie tylko poziom magnezu bardzo dziewczynkowe, sód i wapń chłopczykowy a potas pół na pół.
cocinella
airfix generalnie staralismy sie caly luty, ale lipa także ten miesiac chyba odpuscimy a zaczniemy od kwietnia
generalnie magnez i wapno i tak biore juz jakis czas
nie sole, nie jem ziemniakow i pomidorow, dieta bardziej na dziewczynke...
wiec przez marzec mamy zamiar to kontynowac i chyba przejde na ''dukana'' czyli na maksa bialko
zamowilam wlasnie sylk...
powinno chociaz troszke zwiekszyc szans
chociaz dalej zastanawiam sie czy lepiej starac sie kilka dni przed owulacja, czy moze codzienny seks w celu oslabienia meskich plemnikow? sama nie wiem...
ps: ogladam opaski jonizujace na allegro , powariowalam
generalnie magnez i wapno i tak biore juz jakis czas
nie sole, nie jem ziemniakow i pomidorow, dieta bardziej na dziewczynke...
wiec przez marzec mamy zamiar to kontynowac i chyba przejde na ''dukana'' czyli na maksa bialko
zamowilam wlasnie sylk...
powinno chociaz troszke zwiekszyc szans
chociaz dalej zastanawiam sie czy lepiej starac sie kilka dni przed owulacja, czy moze codzienny seks w celu oslabienia meskich plemnikow? sama nie wiem...
ps: ogladam opaski jonizujace na allegro , powariowalam
reklama
Katriina
Airfix - ja mam sensacja żołądkowe po tym magnezie od samego początku. Próbowałam brać mniejszą dawkę, ale to nic nie dawało :-( w sumie nie wiem dlaczego tak mam?
Macy - oszczędzaj się, bo przy takich upałach na pewno nie jest Ci lekko. Ale już niedługo będziesz miała mamę przy sobie, więc odetchniesz sobie trochę :-) a na kiedy masz termin porodu?
Macy - oszczędzaj się, bo przy takich upałach na pewno nie jest Ci lekko. Ale już niedługo będziesz miała mamę przy sobie, więc odetchniesz sobie trochę :-) a na kiedy masz termin porodu?
Podziel się: