Ilaczek pogłaskaj brzuszek ode mnie i jeśli będziesz miała wolną chwilą, odzywaj się do nas częściej - Ania, bardzo ładne imię
Madzia25 u mnie 30 tydzień ciąży rozpoczęty i jeszcze nie mogę uwierzyć do końca że córcia jest córcią
podrzucam ci nasze zdjęcia z 15 i 18 tc
Macy Katriina słyszałam że jest raczej mała wykrywalność pasożytów w badaniach kału...ale żaden z lekarzy u których byliśmy nie chce nam wypisać recepty na leki na odrobaczenie - jakie środki wy stosowałyście? katriina widzisz jakieś zmiany, efekty po odrobaczaniu?
Piranhiu co u dzieci? jak się czujecie? jak znajdziesz chwilę i internet będzie łaskawy - wrzuć nam aktualne zdjęcia dzieciaczków
Matik córcia ma jeszcze sporo czasu by dobrze ułożyć się do porodu. Powiem ci że ja coraz częściej myślę o porodzie i mam cholernego stracha przed nim. Chciałabym urodzić teraz róœnież naturalnie tak jak rodziłam chłopców, ale jak pomyślę o bólach krzyżowych z końcówki porodu...
Ja będę pakowała torbę do szpitala dopiero za kilka tygodni, raczej po 35, 36 tc. Jak funkcjonujesz teraz? mnie w ciągu dnia dopada mega senność i zmęczenie. Muszę się zdrzemnąć po południu, wczoraj moja mama miała wolne, zajeła się chłopcami, dzięki temu pospałam 3 godziny, budziłam się na siłę
witam nowe staraczki i trzymam kciuki za wymarzone kochane bobasy
Sezon urodzinowy i u nas
- mój najstarszy synek skończył 2 tygodnie temu 5 lat, a jutro świeczki dmucha mój m., z tej okazji zrobiłam mu dzisiaj czekoladowy tort, z chłopcami oblizywaliśmy miskę po kremie, mniam
...dziś mój 5latek wymyślił nazwę na szósty dzień tygodnia - pytaliśmy się chłopców żeby wyliczyli pory roku które znają, Alek wyliczył trzy, a ponieważ nie mógł sobie przypomnieć czwartej pory roku, zaczął się chwalić nazwami dni tygodnia które zna i nie wiem czy wiecie, ale po piątku jest SZÓSTEK
w sumie bardziej logiczna nazwa niż sobota
miłej niedzieli
Zobacz załącznik 671949