reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kate no oby jak najszybciej Ci te mdlosci minely bo na pewno wykończyć sie mozna, zwlaszcza jak nie mozna sobie polezec w spokoju... ja czekam do 20 marca na 1 wizyte, na razie mam tesciowa wiec nie nudzi mi sie i jakos dzien za dniem leci, ale 28 lutego wyjezdza wiec ostatnie 20 dni beda bardzo dlugie... :( choc licze, ze wytrzymam, zwlaszcza, ze juz tak dlugo wytrzymuje...

reklama
Pozniej sa mniej wiecej co miesiac, ale usg drugie jest miedzy 20 a 22 tygodniem a tak to tylko cisnienie mierza mocz badaja i pytaja o samopoczucie i ruchy ;)

Kate ogolnie czuje sie dobrze choc hormony szaleja i czepiam sie *******ek.
Jadlabym caly czas gniazdka i paczki haha
Troche zmeczona chodze i taka niemoc mam..ale mam nadzieje ze w koncu minie.

Bylam już tyle razy wywoływana do tablicy, że normalnie wstyd się nie odezwać. Podczytuję w wolnych chwilach, ale te nie zawsze są, więc różnie bywa. A nawet jak przeczytam, to z pisaniem już kiepsko. Za co przepraszam. Któraś pytała, kto następny rodzi po Dorci. To chyba ja. :szok: 34 tydzień aktualnie. Co prawda torba jeszcze nie spakowana, ale trzeba się za to zabrać, bo różnie może być. Z dnia na dzień coraz większa jestem. Samopoczucie jak samopoczucie - bywa różnie. Czasami jestem tak zmęczona, że zasypiam na stojąco. Czasami jest lepiej. Na pewno muszę teraz trochę zwolnić, bo sporo chodzę, a potem cierpię. Za miesiąc przylatuje moja mama - szczerze odliczam już dni. Wtedy będę czuła się spokojna. Do tego czasu zaciskam grzecznie nogi i nie wypuszczam dziecia z macicy. ;-)

Małe liski, czy Twoi chłopcy mają alergie? Kiedyś czytałam, że astma to kolejny etap (tak w uproszczeniu) alergii pokarmowych. U nas kiedyś młody też różne syropy musiał przyjmować przy przeziębieniach. Potem dałam sobie spokój i wszystkie takie specyfiki wywaliłam. Teraz choruje 1-2 dni. Wracając do astmy - Twój synek ma jakieś problemy ze stronu przewodu pokarmowego? Biegunki, zaparcia, wysypki? Robiłaś mu kiedys test szczelności jelit?
Matik, śliczne rzeczy masz dla małej. :tak: Nie dziwię się, że kupujesz te cuda. Tutaj ubranka dla dzieci są bardzo tanie, a dla dziewczynek można takie cuda kupić, że oczy same się rwą. :tak:
Maran, stalowe nerwy masz kobieto. Serio nic a nic nie powiedziałaś teściowej? :-D Twarda z Ciebie sztuka. Chociaż się nie dziwię. Niech sobie poczeka na ten przywilej.
Kate, a te bransoletki można stosować w ciąży? Nie ma substancji, które przenikają do krwi?

Macy fajnie ze sie wreszcie odezwalas :) no ja nic nie powiedzialam ;) o mojej ciazy wie tylko maz i moja mama no i dziewczyny z forum, po USG moze powiem a moze poczekamy do polowkowego, nie wiem jeszcze

20150211_135506.jpg20150211_135551.jpg20150211_141347.jpg
takie jeszcze zdjęcia z telefonu m mam :) niestety wszystkie na jednym...

MAle liski jeśli uważasz ze to nub to napisz proszę co obstawiasz :D

Załączniki

• 20150211_135506.jpg
    20150211_135506.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 76
  • 20150211_135551.jpg
    20150211_135551.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 72
  • 20150211_141347.jpg
    20150211_141347.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 65
Ostatnia edycja:
Matik dwie osoby napisaly ze dla nich dziewczynka .. inne osoby napisaly ze nic nie widza. Ale to o tym zdjeciu co wsytawilam rano.

reklama
Do góry