reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

daria i dziewczyny z mdłościami :) Jak najbardziej polecam opaski które daria wstawiła :) Ja je stosuje dla dziecka w silnej chorobie lokomocyjnej- działają rewelacyjnie, ja teraz również w nich jeżdzę... są polecane kobietą w ciąży :)
kate daj znać ile w aptece płaciłaś, bo my z USA mamy za 19$.

Marzycielka Luteina i Duphaston mogą trochę wpłynąć na płeć dziecka, ale jesli będziesz je brała co cykl-wtedy podniosą progesteron , a to wskazane przy staraniach o dziewczynkę :)

Ostatnia edycja:
reklama
cześć kobietki
kate maran wiem że objawami ciążowymi mamy się nie sugerować, ale jak czytam o tym jak się czujecie....:-D;-) &&&& &&&&& trzymajcie się, minie tych kilka trudnych tygodni i będzie na pewno chociaż trochę lepiej
maggie już niedługo usg! ale czas pędzi
marzycielka wrzucam swoje suplementy i dawki. Z zakwaszaczami najlepiej testować i sprawdzać na sobie - trzeba utrzymać dziewczynkowe ph przed stosunkiem i po, którakolwiek z maści/globulek stosowana po stosunku zmniejsza u ciebie ph do dziewczynkowego, będzie dobra. Masz dwóch synków? w jakim wieku są?

Ja: Ca (cytrynian wapnia) od kilku dni przed @ do owu 1200 mg, po owu 600 mg
Mg (cytrynian magnezu) od kilku dni przed @ do owu 600 mg, po owu 300 mg
Wit C ( z apspartamem) 1000 mg do owu
Wit b6 complex (od początku czerwca) 50 mg – 100 mg
Kwas foliowy 800 mg (od czerwca 400 mg)
Żurawina Urinal intensiv 43000 mg do owu
Castagnus (sierpień) jedna tabletka
Duphaston (od czerwca ) tylko po owu
Mąż: Ca 1200 mg, Mg 600 mg, lukrecja 400 mg, Żurawina Urinal Intensiv

Aljul co u was?
Airfix kciuki za wasze zdrowie.na pewno pisałaś o tym, ale ost nie jestem na bieżąco z wami - co się u ciebie dzieje ze zdrowiem? starania na wiosne nadal aktualne?

Ostatnia edycja:
male liski U mnie synek dostał astmy od nowa i próbujemy się leczyć od tygodnia :) A ja nadal ciągne te zaburzenia krzepniecia i teraz immunologie dodatkowo- bedą wreszcie diagnozować poronienia samoistne - uzgodniłam dziś termin na 29 kwietnia na diagnozę- także mysle ze starania w czerwcu bedą na bank :) I tego się trzymam :) U Ciebie już 28 tydzień, niesamowicie ten czas leci :)

Cykl mi się rozjechał w tym miesiacu chyba przez tą tarczycę :/ Owulacja powinna być 2-3 dni temu, do dziś jej nie ma, nie ma też objawów poprzedzających owulację u mnie, nie ma nawet śluzu....także dziś już wziełam luteine rano i będę brac 10 dni żeby @ wywołać..

witam was dziewczyny :)

Czytalam was kiedyś jak starałam się o maleństwo- teraz jetem w 13 tyg ciąży i ciekawa jestem kto siędzi w brzuszku ::)

bardzo chciałabym dziewczynke bo mam już 3 synkow- aczkolwiek jestem swiadoma ze może być synek- bo nie staraliśmy się "na dziewczynke" a raczej co będzie to będzie :) ważne ze się udało.

I teraz pytanko czy na tym zdjęciu widać nub ? jeśli tak to co obstawiacie ?

Zobacz załącznik 671314

Hej Akuku !!! :) pamiętasz mnie kochana :)) gratuluję ciąży jeju ! Pozdrawiam razem z synkiem i trzymam kciuki za zdrowie maluszka i po cichutku życzę kobietki ;) buzka i odezwij się na priv daj linka jeśli możesz do naszej grupki bo ja tu tyle czasu nie byłam ze juz nie wiem co i jak buzka :)

reklama
Do góry