reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witajcie dziewczyny,

Podczytywałam Was kiedyś od czasu do czasu, ciekawa byłam czy rzeczywiście można zaplanować płeć, a raczej zwiększyć prawdopodobieństwo określonej płci i widziałam wtedy, że wielu z Was się udało.
My nie planowaliśmy płci, straciliśmy poprzednią ciążę, teraz najważniejszym było i jest dla nas by maleństwo było zdrowe. Nie mniej jednak ciekawość co do płci powoli oczywiście jest, stąd moja prośba do Was o pomoc-czy da się coś odczytać na podstawie tego zdjęcia? To był 13t1d wg usg, po cichu mam nadzieję, że na następnej wizycie lekarz już płeć określi, ale chętnie poczytam o Waszych przypuszczeniach na ten temat:-) z góry dzięki:-)

ja czytałam trochę o tych teoriach nuba itd ale szczerze powiem, że na żadnym zdjęciu prawie nic nie widzę hehe ;-) ale dzięki matik za podzielenie się chociaż tym pierwszym przypuszczeniem czy wrażeniem :-)

90_natka jak dla mnie nuba nie widać, dzidzia chyba bardziej pleckami odwrócona (tak mi się wydaję)

akuku kciuki za dziewuszkę :)

maran podziwiam że nikomu jeszcze nie mówiłaś. my już najbliższej rodzinie powiedzieliśmy

matik słodkie ubranka

kate u mnie mdłości w toku :/ i mega zmęczenie i senność. zastanawiam się nad tą opaską na chorobę lokomocyjną

ee tydzień to zleci :D

ja wlasnie wyczytałam ze ta sama co mi robila usg - tzn robila mijakas co się uczy ale druga przyszla i robila po niej- robi te prywatne usg ..w godzinach zanim zaczni prace- jak skończy i w sobote :(
chciałabym isc z jednej strony a z drugiej nie ufam jej i zal mi kasy jak ma się pomylić ? a może to inna niż ta u której bylam... nie wiem w sumie ile ich tam pracuje ;/
sama nie wiem co robic mam.
Najchetniej poleciałabym do pl.. ale to tez koszta bo musiałabym leciec z emilkie...

reklama
ano szkoda Matik, że nie udało nam się spotkać... może jeszcze kiedyś bo bardzo nam się spodobało i wrócimy na bank! Bardzo pomogłaś - szczególnie jak Gabriel nam się pochorował... dziękuję :*

Do góry