reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kate życzę żebyś jakoś przetrwała ten najgorszy okres... nie ma nic gorszego jak nie da się funkcjonować
Dla mnie mdłości to w tej ciąży trochę nowość, w ciąży z synkiem męczyły mnie tylko wymioty,a teraz większość czasu to też taka wegetacja. Ale przynajmniej wiemy że z ciążą wszystko ok. Chociaż są kobiety co bezobjawowo znoszą ciążę i nie mają problemów
Co do brzuszka to lekko się zarysowuje i troszkę piersi urosły, ale nie rzuca się jeszcze w oczy, zresztą ja szczupła nie jestem to pewnie będzie dopiero widać póżniej
Airfix dziękuję kochana, szanse są myślę 50/50 także zobaczymy ;-)
Magda może to problem z progesteronem, luteina nie zaszkodzi ale kiedyś nasza Piranha pisała że witamina B6 podnosi w sposób naturalny progesteron, ale faktycznie warto zbadać myślę. A te objawy co piszesz to objaw nasilonego pms jeśli chodzi o ból piersi ...

Ostatnia edycja:
reklama
Magda No to powiem Ci ze u mnie rowniez jest bolesne jajeczkowanie, a potem był gigantyczny ból piersi - a moj progesteron był niski jak badałam, teraz dalej jajeczkowanie odczuwam ale bol piersi zniknał, to znów pojawiały sie mdłości...czyli tradycyjny PMS. Takze ja tez bym chciała rozszyfrowac zagadke czy bol piersi to niski czy wysoki progesteron....bo bolą mnie przy niskim, i bola mnie po duphastonie również i po suplementach podwyzszajacych progesteron :D Takze u mnie to moze byc wlasnie PMS.
Ja na razie od 2 dni czekam na owulacje, a ona ani nie mysli chyba sie pojawic....

Kate ja na mdlosci mialam takie opaski na reke kiedys tu onich pisalam rewelacja byla do polski w aucie bez nich bym nie dojechala :) i w domu tez je nosilam ;p polecam ci mi przy colinie duzo pomogly :)

Witam :)
Kate a jaka cena jest tego calcium?
Dziewczyny to branie luteiny moze wplynać na pleć dzidziusia?
Bo ja własnie mam brac luteine od 16 dc.
Miłego poniedziałku :)

mi one pomagaly nawet po ciazy jak jade do polski a sie zle czuje ;p mam chorobe lokomocyjna :-D ale w ciazy super przy colinie to myslalam ze zejde ciagle mdlosci , wstret na zapachy itp;/

reklama
Do góry