Katriina Dobrze że synkowi juz lepiej, u nas w szkole panuje jelitówka i ospa, mam nadzieję że się nie załapiemy na jelitówke bo ospe juz mieliśmy
Powiem Ci ze ja juz nie myślę nawet o tym że ten koszmar budowy się skończy , Ci nowi mają dach robic jak sie ciepło zrobi i nie będzie opadów, a wczoraj sprawdzałam pogodę na 45 dni do przodu ( wiem ze czesto nie sprawdza ale jednak ) i do 8 marca jeszcze ma byc do 4 stopni i opady śniegu lub deszczu. Ja coś czuję że moje problemy sie zaczną , bo jak do grudnia nie podłacze elektryki i nie przejde na taryfę domowa to zapłace kare do zeorku, a przeciez to nie moja wina
(
Zakrecona Im wystarczyło jak im baba wskazała wszystkie błędy i powiedziała co mysli o ich pracy i obnażyła ich kłamstwo że są firma budowlaną
Nie odzywaja się ani słowem do mnie, nawet "dzien dobry" , rozmawiam tylko z wlascicielem tej firmy który na niczym sie nie zna
a on dopiero rozmawia z nimi. Kabaret
iweet84 Biedulko ale masz przejscia z tym zębem...ja miałam kanałowe bez znieczulenia, bo ropa była, ale znów ząb był martwy ponoć- dałam radę, mam nadzieję że u Ciebie też to przejdzie bezboleśnie
Piranhu Ja nie odpuszczę tych badań, musze je zrobic bo hematolog mówi-ze nie mozemy niczego przeoczyć, a on nie moze mnie sie pozbyc z gabinetu bez diagnozy i jak nie zrobie tych badan to bede musiała miec szpik badany ( już się szykuję taa, ja i pobieranie szpiku
), wiec mniej bolesnie mi będzie się zgłosić do tej pani doktor w innej poradni
Tylko najgorsze wlasnie to ze miałabym termin do innej jakiejs nowej na 3lutego, no to po skierowanie nie mam jak sie dostać, dopiero 13 luetgo , a do tej znanej profesor ( na wczoraj ) był termin na marzec i teraz tak nie bardzo wiem co zrobic- czy czekac na termin do tej znanej profesor czy udac się do jakiejs nowej ktora ponoc ludzie chwalą, wiem od pani z rejestracji. Codzien jakies dylematy. Jak Ty się czujesz ?? Zdrówka dla Ciebie i dzieciaczków :*
maran-atha To ćwicz przed lustrem- odwołali, lekarz poszedł na L4 , urlop czy bądź co
To będzie kłamstwo w słuszej sprawie
male liski Ja z 7 maja
Mam kolejny piękny wykres
) Który pewnie za 3-4 dni rąbnie na dół .....