reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej laseczki
Male liski jak przystalo.na kobietę jest drobniejsza Będzie dobrze &&&&

Iweet za Ciebie tez kochana &&&&&

Macy trzymaj sie kochana i dbaj o sobie W nocy postaram sie odp na grupie Będzie dobrze :*

Matik to prawda chłopcy to przystojniaki

Maran hmm dziwnie u Was potwierdzaja ciaze :)

Piranha zdrówka dla Was

My mamy male święto dzisiaj.:) rowno rok temu byly szczęśliwe staranka :)

Vivienka,Kira,Dorcia,Gdusia co u Was?

Ostatnia edycja:
reklama
kate.. Duzy przyrost powiadasz ;) dziewczynka jak nic :)))) Trzymam kciuki żeby tak było &&&&

aljul Dokladnie,okazało się ze oni nigdy domow nie budowali...;) Szkoda gadać, bo to dłuższa rozmowa by była

Matik mi również czas leci - może dlatego że mamy dzieci, więcej spraw do załatwienia niż przy pierwszej ciąży, mamy co robić - mi w pierwszej ciąży czas się dłuuuużył :) jestem umówiona na jutro na 19:15. Ty również daj znać po wizycie

Airfix z którego maja jesteś :)? siostra mojej mamy jest z 06.05 - i taki termin mam też wyliczony z OM :) jeju współczuję ci bardzo tych przygód z budową, ale za parę miesięcy, stresy przejdą, budowa się zakończy, a ty będziesz leżała na kanapie i popijała kawę inkę z mlekiem ;) w swoim nowym salonie

Aljul trzymajcie się, ja wierzę że będzie dobrze

Kate skrobnij co u ciebie

Maran tak właśnie myślałam, że tak wygląda u was opieka nad ciężarną :) trzymamy kciuki, za spokojną ciąże - będzie na pewno wszystko dobrze

małe liski trzymam kciuki za wizytę, dziewczynki często są mniejsze

maran mnie też mąż strasznie wkurza :tak:

kate
ja bety nie robiłam ale skoro u Ciebie duży przyrost to na pewno będzie dziewczynka :-)

airfix
tak to jest z tymi ekipami, każdy co przyjdzie nagaduje na tego co był a sam coś dodatkowo jeszcze sknoci. mam sporo znajomych którzy się albo budują albo pobudowali i u każdego coś jest sknocone. dodatkowych kosztów się niestety nie uniknie. trzymam kciuki żeby wiosna szybko przyszła
byłam dziś u dentysty i leczenie kanałowe, normalnie płakać mi się chcę.:-( byłam teraz u innej stomatolog i powiedziała że niemożliwe że tego nie było w sierpniu (wtedy leczyłam wszystkie zęby), normalnie rozszarpałabym tą stomatolog u której wtedy byłam. bez znieczulenia mi robi i na raty, dziś troszkę, za tydzień troszkę a potem za miesiąc kanałowo (ale podobno ma juz nie boleć), oprócz tego okazało się że mam jeszcze 2 zęby do zrobienia, ale z tym poczekam do 2 trymestru. kurcze jestem taka wściekła na tą stomatolog że tego nie widziała w sierpniu że szok.

Ostatnia edycja:
iwet współczuje, ja też wszystkie zęby robiłam w czerwcu i lipcu, mam nadzieje, ze nic mi na razie nie wyjdzie
do zrobienia
airfix współczuję z budową

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka!

Matik
, ale przystojniacy z Twoich synów :-), śliczne łóżeczko.

iweet, podobno dla kobiet w ciąży stosuje się znieczulenia pozbawione środków obkurczających naczynia krwionośne, lepiej jednak stosować je w drugim lub trzecim trymestrze. Jak tam Twój ząb, nadal dokucza? Będę mocno trzymać kciuki w czwartek.

anufifi
, masz więc 3 miesiące czasu na pełną regenerację komórek jajowych suplementami (też potrzebne są tu 3 miesiące jak w przypadku spermatogenezy), obmyślę Ci listę wspomagaczy i podeślę na PW.

Elmo
, wycałuj synka od cioci Piranii :-)

elisse
, zdrowie najważniejsze więc jeśli łykasz ważne dla zdrowia leki to w żadnym wypadku ich nie odstawiaj.

małe liski, super dziewczynkowe przepisy :-) ...i jak fajnie skomponowane, aż mi ślinka cieknie, uwielbiam tego rodzaju posiłki :-)

maggie, mi pomagały na mdłości tabletki Mamma Mamarin - zawierają imbir i B6.

Katriina, dużo zdrówka dla synka, by zdrowy już poszedł na przedszkolną imprezę.

Airfix, szkoda bo fajnie by było gdybyś mogła zrobić takie badania. Współczuję problemów z budową i życzę by wszystko zaczęło iść od tej pory po Twojej myśli :-)

małe liski
, na pewno wszystko jest w porządku a Księżniczka jest po prostu drobną dziewczynką, będę mocno trzymać jutro kciuki.

maran-atha, mi pierwsze objawy ciążowe pojawiały się dopiero w okolicy 7 tygodnia ...jejku, mi tak potwornie dłużyło się do pierwszego USG w 7t4d a Ty musisz czekać jeszcze dłużej a na pierwszej wizycie już być może poznasz płeć maleństwa :-)

zakręcona, no to najlepsze życzenia z okazji tak pięknego święta, niech synuś rośnie zdrowo :-)

iweet, właśnie doczytałam, ewidentnie stomatolog zaniedbała sprawę, strasznie współczuję :-(

Do góry