reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ale śliczne chłopaki, oczęta jak malowane.
Małe liski nagrania nie będę miała, co najwyżej może uda się zrobić zdjęcie profilu bocznego, mam nadzieję, poproszę ginkę o kilka zdjęć:-)

reklama
Maran kochana maz pisze ze nie wie jak znalezc Was i jaz wkleic przepis.Przypomnij mi kochana jutro rano i przypomnienie sobie napisze i z ranca wrzuce ten przepis.Przepraszam za moja skleroze :(

Hej! Niestety znów mam zaległości nie do nadrobienia, jak mi brakuje strasznie bycia z Wami na bieżąco :-(

małe liski, ciężko powiedzieć czy lepiej zadziała B-100 czy Agnus Castus, moje wykresy przy Castagnusie (którego łykałam jednak tylko 2 miesiące) były nieciekawe a widoczna poprawę zauważyłam dopiero podczas suplementacji B-100, wydaje mi się, że można jednak przyjmować te preparaty jednocześnie by spotęgować ich siłę wpływu na poziom hormonów. Dużo zdrówka dla Ciebie!

anufifi, ślicznie wyglądasz a ta fryzurka bardzo Ci pasuje, z Twoich synów prawdziwi przystojniacy :-) Chleb można jeść ale lepiej wybrać taki z niską zawartością soli ...a najlepiej upiec samemu :-), ja mam maszynkę do pieczenia i chleb wychodzi pyszny a zrobienie go to przysłowiowa bułka z masłem :-)

maran-atha, wierzę w tą samą kolejność :tak: Daj proszę znać co i jak jak będziesz już po USG.

Airfix, dziękuję za pamięć :-*, ja chyba jakaś niezorganizowana jestem bo od kilku dni brakuje mi czasu na wszystko, z córci niezły uparciuszek i usiłuje zawsze postawić na swoim więc bunt dwulatka pełną gębą, zaskakuje mnie jednak codziennie swoim niesamowitym sprytem i poczuciem humoru :-)

ilaczek, moje kciuki na czwartek już zarezerwowane dla Ciebie, ta presja musi być dla Ciebie nieziemsko stresująca, lepiej znać prawdę (już nieważne jaka ona jest) niż zadręczać się myślami - ja tak uważam. Jakoś nie pasuje mi czwarta córcia u Ciebie, będę kochana z całych sił trzymać kciuki!

male liski, aljul Ale słodkości :* Śliczne chłopaczki :)

aljul, Katriina Z tym sie zgadzam, jeden jest zorientowany az za bardzo u nas, a reszta ( 3-ech ) stoi i się przygląda. Ale bliżej jak dalej już, oby....Teraz doszedł inny problem i nie wiem co zrobić - OKNA...mam wyceny z 3 firm, w jednej są takie super ze wszystkim ale 14000 ( okna, drzwi balkonowe, i drzwi tarasowe w tym ) , a w innych firmach 6-7000zł za to samo. Jesteśmy w wielkiej kropce co zrobić. W tych drogich sa juz zabezpieczenia antywłamaniowe i antywywarzeniowe, ładne srebrne klamki, listwy szerokie z uszczelkami wiec nie wieje pod oknem...ale znow jakby sie wzieło te tansze to pieniadze starczyłyby na co innego. A te tanie nie sa złe jakościowo raczej, ale nie mają kilku ważnych dodatkow dla nas ważnych. Ot normalne okna.

aljul Kochany syneczek :) Mój ogląda wróżki Winx i barbie :D Ja szczerze też lubię te bajki :) Księżniczki Zosi nie poznaliśmy jeszcze

Ilaczek czuje że będzie u Ciebie chlopiec :) Skąd ja to znam, wychodzenie ze sklepu bo smierdzi, wszędzie śmierdziało...no i te wymioty.. Kciuki &&&&&&&

Piranhu I pomimo tego buntu jak tu sie gniewać na dzieciaki ;) Mój zawsze jak coś przeskrobe to tak to wszystko załatwi że wszyscy się śmiejemy :) A jakie teraz ma odzywki to nam szczęki opadają ;) Można się popłakać ze śmiechu

dzien dobry wszystkim mam do was takie pytanie na internecie kiedys byla taka strona co kobieta podala przykladowe menu na dziewczynke mialam ja zapisana w zakladkach mi mi gdzies uciekla czy ktos moze pamieta ta strone?

ilaczek trzymam kciuki za czwartkową wizytę

male liski aljul śliczne bobasy

maran kciuki za usg

katriina tuje lekko brązowieją zimą, a na wiosne znowu robią się pięknie zielone. moje mają już kilkanaście lat i też mają lekko brązowy odcień. poczekaj do wiosny i będziesz wiedziała czy się przyjeły. w zeszłym roku na wiosnę sadziliśmy 26 sztuk małych i jedna też nam zbrązowiała na zimę ale wiosną pięknie odbiła.

dziewczyny zastanawiam sie czy nie zrobic sobie w tym miesiącu przerwy w starankach. w tym cyklu owu wypadnie mi albo w święta albo tuz po świętach, a w święta ciężko będzie utrzymać dietę. czy te 3 dni bez diety bardzo zaważą?

Aljul, Iweet - tujki tak zbrazowialy od zewnatrz (wlasciwie to nie jest taki pelen braz, jak uschniecie, ale taki brak koloru). Mam nadzieję w takim razie, że jakimś cudem odbija na wiosne :-) niestety posadzilam takie 120-130 cm - z nadzieją, że szybko nas odgrodza od sąsiadów ;-)

Małe liski, Aljul - chłopaki jak malowane. Są tak cudni, że tylko do zacalowania :-*

Airfix - ja okna wybrałam i podpisałam juz umowę - beda w styczniu :-) my zdecydowalismy sie na te bardziej wypasione, bo w koncu przez okna ucieka najwięcej ciepła. Zwróć sobie uwagę na współczynnik przenikania ciepła Uw całego okna - im niższy tym lepiej. Nie wiem ile okien masz w domu, ale wyceny masz naprawdę niskie. Ty masz chyba jeszcze okna dachowe, tak?

Ilaczek - ja też miałam takie objawy w ciąży - rozne zapachy gonily mnie do toalety - a mam synka, więc &&&&&

Piranha - no to masz prawdziwą buntownice w domu ;-) ale dzieciaczki Twoje sa takie słodkie, że chyba nie da się na nie dlugo gniewac ;-)

Małe liski - cieszę się, że Twoi synusiowie zdrowi i chodza z radością do przedszkola :-) a te wypieki do przedszkola sama robisz, czy kupujesz w jakiejś cukierni? U nas w przedszkolu nie ma takich zwyczajów - trochę szkoda :-( Moj synuś też jest zdrowy i chodzi do przedszkola, ale ostatnio wszedł w fazę, że wszystko co on powie jest najważniejsze ... oj, ciężko mu coś wytłumaczyć...

Daria - nie pomogę, bo nie mam pojęcia gdzie taki link mógłby być. Też chętnie skorzystam, jak ktoś wklei :-) a jak tam Twoje dzieciaki? :-)

Iweet - ciężko doradzić Ci odnośnie tej diety - a może faktycznie zrób sobie luz całkowity - organizm trochę odpocznie? Fachowo się nie wypowiem, bo nie wiem niestety :-(

Dziewczyny, czy możecie mi przypomnieć, jakie badania powinnam zrobić na początku cyklu (chyba w 3 dzień najlepiej?). Z góry dziękuję! Gdzieś zgubiłam swoje zapiski, a nie chcę czegoś pomieszac :-(

Udanego popoludnia!

reklama
Do góry