Witajcie po weekendzie
Iweet - ale mieliście pecha - współczuję! Przedświątecznym sprzątaniem się nie przejmuj - ja tak robię od kilku lat, bo normalnie nie mam czasu posprzątać tak dokładnie jakbym chciała
co do pecha, to ja ostatnio też jakoś nie mogę się ogarnąć - dwa tygodnie temu relaksowałam się w wannie w łazience i nagle (bez żadnego ostrzeżenia) z jednej ze ścian odpadło kilka płytek
wyskoczyłam jak oparzona i uratowałam je przed potłuczeniem - normalnie masakra! W zeszłym tygodniu zgubiłam klucze od mieszkania - ile się naszukałam i nawściekałam! A znalazł je mój sąsiad - zostawiłam je włożone w skrzynce na listy - wyciągnęłam listy i poszłam do pracy. Po kilku minutach wracał sąsiad z pracy i je wyjął - tylko nie zostawił mi żadnej informacji i jak wróciłam z pracy, to przetrząsnęłam całe auto, parking, torby - normalnie wszystko. I dopiero jak mąż wrócił i zaczął wymieniać zamek w drzwiach, to sąsiad się ocknął i powiedział, że ma nasze klucze ;-)
Kate - no to faktycznie mieliście niezłe tempo z budową
super, że się Wam tak szybko udało! Niestety u nas, to głównie ja jestem odpowiedzialna za kontakt z wykonawcami i podejmowanie decyzji, bo mam bliżej ( niż mój mąż) pracę i to ja zwykle jestem bardziej dostępna. Dlatego już normalnie odpadam. Żeby podjąć jakąś decyzję muszę się nieźle naczytać, bo zasadniczo o wielu rzeczach nie mam pojęcia
ale jak już się doszkolę, to zdarza się, że zaginam wykonawców i sprzedawców różnymi pytaniami. I jak po kiermaszu? Udało się wszystko sprzedać? Mam nadzieję, że uzbieracie dużo kasy na tych ozdobach
Airfix - zrób porządek z tą ekipą! Moi też święci nie są - dostałam kosztorys prac dodatkowych i padłam trupem
no ale cóż - zachciało mi się dodatków i przeróbek, to mam!
Małe liski - chcielibyśmy zacząć w lutym - wiem, że jony nie będą sprzyjać, ale nie zakładam, że uda nam się od razu, więc do wakacji możemy próbować ;-) a ja tej diety długo nie wytrzymam, więc trzeba się spieszyć
a jak tam Twoje samopoczucie?
Anufifi - w tych cyklach starankowych wszystko idzie nie tak, więc się nie przejmuj
piękna fryzurka
trzymam mocno kciuki &&& może akurat się uda
Udanego dnia dziewczyny!