reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

kate... Ja tylko dlatego ich trzymam ze zostało mi zaplacic im tylko 6.000 bo ciagle wybieraja pieniedze, zaliczki, cuda wianki...a jak bym wziela kolejna ekipe to chcą 16.000zł- bym była stratna teraz juz. Jutro tam zrobię rewolucję to zobaczymy co będzie dalej, bo ja tez sobie nie dam żeby ktoś głos podnosił jak racji nie ma

iweet84 Kochana głowa do góry, pecha faktycznie straszliwego mieliście, ale coś wiem o tym- bo mój mąż po remoncie wiercił coś w ścianie i przewiercił kabel od prądu i się zaczęło . Albo jak wysprzatałam dom przed świetami, a On dwa dni przed wymyslił że łazienkę będzie kuł bo ma wolne- no i kuł, tylko że cały pył z łazienki był wszędzie- myslałam że wyjdę z siebie. Także Kochana, zrobisz tyle ile zrobisz z tych porządków, nie ma co przybierać sobie do głowy że na święta musi być totalny błysk, bo czasem dużo by się chciało, a wyskakują takie sytuacje jak teraz :)

Anufifi Ja Castagnusa brałam cały cykl, dobrze go brac w drugiej fazie bo podnosi progesteron.

reklama
Tylko jeden cykl bralas? Kurcze bo je sie go brac bo mi namieszal ...wiem ze czasem tak jest w 1 cyklu. ..ale sama nie wiem ...kurcze tak licze i licze i jak tak dalej wszystko będzie mi sie przesuwac to chyba z M juz sie w tym jego pobycie nie wyrobimy....:(

Anufifi Ja brałam łącznie 7 miesiecy:) z jedna miesieczna przerwa po 90 dniach :) Ja sobie go chwale. Wiadomo że cykle musza się dostosowac do tego Castagnusa, mi je wydłuzał, owulacja jest 2 dni później, ale i druga faza trwa dluzej ( czyli lepiej ) . Tyle że potem te cykle były bardziej przewidywalne niz bez...bo tak owulacje mam różnie, a z Castagnusem zawsze 16-17dc.

Anufifi W tym Agnus Castus jest dawka na pewno wieksza niz w Castagnusie bo tam tylko 45mg chyba ;) Wiem ze dziewczyny z in-gender brały 2-3 razy dziennie ten ktory Ty masz...ale w porownianiu do castagnusa to duza ilość:) Jeśli już się starasz to jak najbardziej dawke zostaw, a jesli staranka potrwają dłużej ( z racji tego że meza nie ma na miejscu ) to moze by zejsc do 1-2 tabl? Piranha chyba jednak zalecała 2-3 tabl z tego co pamiętam- takze decyzja nalezy do Ciebie i do Twojego samopoczucia po tym

A to ja z moimi chlopakami w nowej fryzurce...mialabyc inna ale fryzjerka namowila mnie na taka ;)

Załączniki

• 1418579294637.jpg
    1418579294637.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 67
reklama
Anufifi Śliczna fryzurka :) Miałam kiedys taką hoho i trochę lat temu i za nic się nie daje namówić na ścięcie :) A na zdjęciu jesteś rozumiem z synkami....powiem Ci że nie widać różnicy wieku dużej między nimi :) A tak w ogóle jak już patrze na zdjęcie to nie omieszkam przypisać Cię do " swojej teorii" - czyli że młodszy synek podobny do Ciebie, więc trzecia będzie córcia ;)

Do góry